Z zewnątrz firma sprawia wrażenie solidnej i wypłacalnej, jednak moje doświadczenie z przełożonym było bardzo rozczarowujące. Podczas mojego wcześniej zgłoszonego 4 dniowego urlopu zaczęły dochodzić mnie informacje od współpracowników, że od poniedziałku nie mam już pracy. Od środy próbowałam skontaktować się z przełożonym, aby wyjaśnić sytuację – bezskutecznie. Nie odbierał ode mnie telefonów ani nie odpowiadał na wiadomości. Po zakończeniu urlopu pojawiłam się normalnie w pracy, sądząc, że wszystko jest w porządku. Na miejscu okazało się jednak, że ktoś już pracuje na moim stanowisku. Nawet pracownica ochrony była zaskoczona tą sytuacją. Wspólnie próbowałyśmy skontaktować się z panem – niestety nie odebrał ani ode mnie, ani od niej, a po chwili zaczął nawet odrzucać połączenia. Cała sytuacja była dla mnie bardzo nieprofesjonalna i stresująca. Uważam, że osoby rozważające zatrudnienie w tej firmie powinny zachować ostrożność – zwłaszcza jeśli cenią sobie szacunek, komunikację i uczciwe traktowanie pracownika.