Jestem byłym pracownikiem i nie otrzymałem wynagrodzenia za swoją pracę. firma (usunięte przez administratora) ludzi. Powinny się nimi zająć policja i inspekcja pracy.
Uwaga na tą Ukraińska ,, Firmę" pani Tatiana obślizgła osoba i jej mąż Wasyl też . Szukaj naiwnych ludzi do pracy za grosze .pani Tatiana już miał kiedyś firmę sprzątająca ale poszukiwała ludzi i finalnie ją zamknęła. Teraz ma spółkę z 3 innymi osobami , łaczne zabezpieczenie tej społki to 10 tys zł ????. Umowy które zawiera że zleceńobiorcą są tak poukładane ze z góry jest się przegranym , odradzamy wszystkim myślącym ludzie pracę dla tych ludzi . Szkoda czasu. Niech wracają do siebie i tam niech szukają naiwniaków
To jest firma gdzie pracują Ukraińcy, którzy swoją działalnością hańbią innych Ukraińców . Praca panuje tam kompletny bałagan. (usunięte przez administratora) ludzi na pieniądze. Z ich powodu już jedną osobę aresztowano. Radzę unikać tej firmy .Tatiana, dyrektor, ta osoba jest niekompetentna i wulgarna.

Praca TMG Group House Sp. z o. o. - archiwalne oferty pracy:
- Pracownik Elewacji, Olsztyn - Kwiecień 2025
- Pracownik budowlany - Wykończenia, Olsztyn - Marzec 2025
- Specjalista ds. Zarządzania Projektami (branża budowana), Olsztyn - Marzec 2025
Czy pracujesz w firmie TMG Group House Sp. z o. o. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w TMG Group House Sp. z o. o.?