Niezwykle rozczarowujące doświadczenie i całkowity brak profesjonalizmu.
Zarezerwowałem samochód i otrzymałem e-mail z potwierdzeniem rezerwacji. Dla pewności sam zdecydowałem się wysłać dodatkowego e-maila, aby upewnić się, że wszystko zostało prawidłowo zarejestrowane. Otrzymałem odpowiedź, że wszystko jest w porządku i że następnego dnia o godzinie 9:30 będą na mnie czekać.
Następnego dnia, około 30 minut przed umówioną godziną, otrzymałem telefon, którego nie mogłem odebrać. Oddzwoniłem dosłownie minutę później, a następnie próbowałem skontaktować się z nimi jeszcze pięć razy – nikt nie odpowiedział.
W rezultacie pojawiłem się na miejscu o 9:30, zgodnie z ustaleniami, ale nie było ani samochodu, ani nikogo, kto mógłby mnie obsłużyć. Nikt się nie pojawił, mimo że moja rezerwacja została dwukrotnie potwierdzona.
Miałem spotkanie, na które musiałem osobiście dojechać, a także inne rezerwacje zaplanowane w oparciu o wynajem tego samochodu. W rezultacie wszystko musiałem odwołać.
Doprowadzenie do sytuacji, w której klient przyjeżdża na miejsce po dwukrotnym potwierdzeniu, że wszystko jest w porządku, a następnie nikt nie odbiera telefonu i nie pojawia się na umówionym spotkaniu, jest po prostu niedopuszczalne.
Co za profesjonalizm…