Nie polecam,. Wszystko było pięknie i ładnie do momentu aż minął termin przewidywanej dostawy. Nagle się okazało że na montaż okna są jakieś kolejki, o których nigdy wcześniej nie było nawet wspomniane, wielokrotnie przed zapłatą pytaliśmy się o termin okna, właściciel kilka krotnie powtórzył kiedy możemy się spodziewać okna i że dzień lub dwa wczesniej poinformuje kiedy będzie ekipa (tylko wyjęcie starego, włożenie i opianowanie nowego- jak twierdził godzinka roboty). Gdy próbowaliśmy uzgodnić konkrety termin po tym, który upłynął, właściciel stwierdził że nie ma szans teraz i że ma kolejkę o reszcie nie wspomnę. Po kilku dniach zadzwonił że ekipa jest gotowa i zaraz rusza z oknem, a jak się nie zgodzimy to wypadamy z kolejki gdzie kilka dni wcześniej powiedział że napewno nie w tym miesiącu (nie interesowało go ze nikogo nie ma w domu bo wszyscy są w pracy i nie ma możliwości w 10 minut zwolnić się i przyjechać, dodam jeszcze że okno było nie wykute bo miał uprzedzić kiedy będzie, żebyśmy dzień wcześniej wykuli). W umowie nie pisze konkretnej daty tylko rok co jest nie zgodne z prawem, ale przy podpisywaniu powiedział że tak się te umowy wypełnia, teraz wiem po co, żeby robić klientów w bambuko. Dodatkowo brana jest pełna kwota za okno co również nie powinno nazywać się zaliczką i jest to niezgodne z regulaminem oknoplastu. Szkoda nerwów i stresu, lepiej wziąć okna gdzie indziej lub nawet kupić w Nowym Sączu w tej samej firmie niż tutaj. A jeśli chodzi o ekipę montująca nie mam tu nic do zarzucenia. Chłopaki naprawdę super, nawet co z grubsza posprzątali po sobie, bardzo kulturalni i wiedza co robią.