Orona

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Orona Sp. z o.o.

Opinie o Orona Kraków

Nie przegap nowości o Orona Sp. z o.o.!

Końserwator reparator ;)

11.06.2026 12:25

I kolejny konserwator z warszawskiej orony znalazł nową firmę. Osobiście gratuluję ;) Czekamy na kolejne osoby

27.03.2026 21:26

Nic nie wskazuje, by firma weszła na właściwe tory. Dziś się dowiedziałem, że kolejna osoba rzuciła papierami . Na dzielni i wśród nas ma dobrą opinię. Oby tak dalej bo moja firma potrzebuje fachowców jak ten
    #Konserwator

28.03.2026 20:10

Nie jestem z Orony tylko z konkurencji. Nasz świat jest zamknięty, gdzieś się przenikami w terenie. Z opowieści wynika, że coś w Warszawie zadziało złego. Ten ostatni podobno został dociśnięty obowiązkami (duży teren, duża ilość dźwigów). Podobno nowa władza wysłała niezapowiedzianą kontrole i to go dobiło. Był podobno też ze "starego rozdania" czyli nowi szukali haka. A że zawsze coś można znaleźć to chłopak sam podziękował.

Końserwator reparator ;)

11.06.2026 12:06

Ich kontrolę miał w (usunięte przez administratora) bo rejon był ogarnięty
    @

02.01.2026 09:37

Najpierw zrobili czystki w Krakowie teraz robią w Wwie.
    Alex

19.03.2026 20:22

Było kilka osób ktory juz szykowali sie do sądu ale dogadali z pracodawcą

29.03.2026 18:26

Wiesz ilu tam jeszcze zostało ? Tych "starych" z przed zmian ?
    ReviewModeratorIcon
    Daniel

10.03.2026 10:25

Sporo benefitów w ofercie dla konserwatora, to za 1 zł tamto za 1 zł. Fajna sprawa. A pensja? No i jest coś o zdobywaniu uprawnień, to wtedy jest lojalka czy jak?
    Alex

19.03.2026 20:26

To brutto. Do zwolnienia mieli 11500brutto a zaraz obniżyli do 8500 plus zabrali auta osobowe i dali stary złom Fiat fiorino. Premij nie ma. Za nadgodziny ścigają. Co ci interesuje o uprawnieniach ?
    ReviewModeratorIcon
    Daniel

20.03.2026 12:18

Jakie uprawnienia można wyrobić, i czy później jest jakaś lojalka. Ewentualnie czy jak coś podziała pracownik w temacie to czy za to jest większa szansa na podwyżkę.
    Obserwtor

11.01.2026 11:55

Oddział warszawie jest zamknięty nie ma go na googlach wszystkich (usunięte przez administratora) zostali pojedyncze osoby do oddania rzeczy i informacji także tak.
    #SpecjalistaDsReklamy
    Łysy

20.08.2025 13:49

Przecież opinie dotyczą firmy ORONA? Dlaczego jest pod inną nazwą firmy?
    To ja

04.08.2025 22:12

Zatrudniłem się na pomocnika konserwatora, odpowiadajac na pytania to tak pokrywają koszty uprawnien UDT. Jednak czy wie ktos jak to wyglada tam w niedziele i święta? Czy jest jak w innych firmach ściąganie „wyjątkowo” czy w miare spokojnie bo z tego co było na rozmowie to niby praca od pon do pt
    Nuntia

11.07.2025 20:06

Asystent AI

Czy ktoś już pracował jako Specjalista ds. Wsparcia Serwisu za wynagrodzenie "adekwatne do doświadczenia"? Było dużo wymagań i czy oczekiwania wobec kandydatów nie były zbyt wyśrubowane jak na to stanowisko? W ogłoszeniu kluczowe było doświadczenie w branży dźwigowej oraz wykształcenie techniczne. Największy plus tej oferty to prywatna opieka medyczna za 1 zł.
    #KoordynatorDsUtrzymaniaFloty
    Veritas

04.06.2025 17:23

Asystent AI

Aktualnie poszukiwany jest Konserwator Urządzeń Dźwigowych na pełny etat na umowie o pracę. Wynagrodzenie w ogłoszeniu nie jest ujawnione. Wymagane są uprawnienia UDT na konserwację dźwigów, więc trzeba mieć już konkretną specjalizację. Najbardziej wartościowy benefit to możliwość zdobycia dodatkowych uprawnień w czasie zatrudnienia. Czy według Was tych wymagań jest dużo czy mało jak na tę branżę i czy warto się nastawiać na dobre zarobki bez dokładnej stawki w ofercie?
    Krzysztof

11.01.2025 13:19

Zobaczylem oferte na Specjaliste Wsparcia Serwisu. Czy ktoś mógłby opisać to stanowisko? Czy jest ciężko?
    Janek

22.05.2024 17:56

Czy te plotki o wypowiedzeniach i zwolnieniach grupowych są prawdziwe?
    XD

29.10.2024 09:35

z jakiegoś konkretnego powodu czy zwalniaja tak sobie randomowe osoby? :P Brzmi do przerażajaco a jednocześnie komiecznie

29.09.2024 12:18

Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem na temat pracy na stanowisku Konserwator w firmie ORONA Sp. z o.o.?
    KWIATEK A.

10.12.2022 20:56

Andrzej daj sobie spokój
    kwiatek antoni

27.12.2022 16:22

szczęsliwego nowego roku
    K. antoni

28.12.2022 08:52

Przepraszam bardzo kolegę K.A za głupiego nicka o podobnym nazwisku .Bardzo przepraszam za naruszenie dobrego imienia i nieskazitelnej opinie w firmie Orona jest mi bardzo głupio że tak wyszło.
    Artur

29.11.2022 08:42

Nie podoba mi się, że serwisanci firmy ORONA naruszają zakaz jazdy po drodze pożarowej i zdarza się, że podjeżdżają bezpośrednio pod budynek, zamiast legalnie zaparkować 20 metrów dalej.
    Anowi

10.12.2022 18:37

w 39 też byli tacy co lubili wszystko zgłaszać, popytaj w rodzinie bo widać że masz to zakodowane.
    ... Caeca invidia est ...

10.12.2022 19:07

Znasz definicję drogi pożarowej i przepisów z nią związanych ? Jak widać, nie. Zanim zaczniesz wypisywać bzdury, dokształć się, dużo czytaj, tylko rób to powoli i ze zrozumieniem, jeśli oczywiście potrafisz.

02.09.2022 10:40

Jakie godziny pracy obowiązują w Krakdźwig Sp. z o.o.?

12.03.2022 10:10

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Krakdźwig Sp. z o.o.?
    Łysy z orony

11.05.2022 19:56

Nie ograniczam się do tylko do jednej z wymienionych opcji.
    Dyrektor

30.03.2022 18:16

Do wszystkich pracowników Korony, Proszę przyjąć do wiadomości że w przypadku jakichkolwiek problemów technicznych swoje bolączki proszę kierować do Pana Rumuna i Szaraka, którzy w mojej skromnej opinii, wyróżniają się ogromnym doświadczeniem oraz wiedzą, a co najważniejsze dbają o jak najwyższy standard świadczonych usług, co wielokrotnie jest podkreślane opiniami zadowolonych użytkowników.
    Wojtek

22.12.2021 12:01

Czy firma poszukuje może kogoś na stanowisko pracy w magazynie?
    psik

28.12.2021 17:49

teraz będzie nazwa obi orona
    ....

01.01.2022 18:42

Niestety nie Panie Wojciechu, już jest zatrudniony do pracy na magazyn nowy Pracownik pozyskany z Obi.

28.12.2021 16:12

Konsek

28.12.2021 21:05

To się tu zatrudnij i ją se napraw. Co nas to obchodzi.

22.08.2021 10:53

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Krakdźwig Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    Młody

26.08.2021 18:39

Tak , najlepiej jak jesteś po turystyce i rekreacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Orona?

Oferty pracy - Orona Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. Sprzedaży

Orona Sp. z o.o.

Kraków

Specjalista / Specjalistka ds. wsparcia serwisu

Orona Sp. z o.o.

Warszawa

28.05.2021 17:45

03.06.2021 00:30

Zapytaj "Bynia" on wie jak się to robi:)
    Adela

11.04.2021 23:56

A ten "pan z teczką" to na wszystkich papiery ma?:)))))
    Dzwig

25.05.2021 08:58

Chodzą słuchy że teczki ma również na tych co już nie pracują w firmie
    Tomasz

30.08.2020 17:00

Witam, czy firma poszukuje kogoś na stanowisko dyrektora sprzedaży dźwigów?

23.05.2020 10:35

Jak jest z pakietem medycznym w Krakdźwig? Można dołączyć rodzinę?
    Odpowiedź

27.08.2020 21:04

Oczywiście ze można dołączyć rodzinę. Oprócz tego jeśli ktoś posiada zwierzaka to pakiet można rozszerzyć o bezpłatną opiekę weterynaryjną dla pupila. A tak poza tym to standardowo to co oferują konkurencyjne firmy czyli multisport, bony, paczki, wczasy pod gruszą, wyprawka dla dziecka, 5 osobowe auto do użytku prywatnego, premie itd.

10.07.2020 16:15

...

12.07.2020 18:46

Ta firma ma same gwiazdy, największe siedzą w pokoju działu konserwacji.
    Kasjerka z biletami

13.07.2020 12:00

Dobra wiadomość jest taka, że kupił u mnie bilet w jedną stronę :)

18.01.2020 16:30

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Krakdźwig? Są one dodatkowo płatne czy jest możliwość odbioru godzin?
    Zdezorientowany

03.07.2020 11:05

To w tej firmie z globalnym zasięgiem nie ma nawet klimatyzacji?? Ale kamery mam nadzieje są? Lubię czuć się w pracy bezpiecznie, że ktoś nade mną czuwa.
    SwOjAk

08.07.2020 09:54

Trzeba uważać co się pisze tutaj bo szef czuwa. GPSy w autach i kontrola połączeń to za mało

16.01.2020 13:47

Łysy na szczycie

29.02.2020 00:48

Absurdalne. Ludzie wypisują jakieś straszne bzdury. Porządna hiszpańska firma.
    Daria

16.01.2020 22:27

Jak z zarobkami w tej firmie ? Ile na start ? Jaka umowa ?
    JA

17.01.2020 13:45

Średnia krajowa na start ,umowa na czas określony problem w tym że niema ofert pracy
    ....

08.09.2019 17:31

(usunięte przez administratora),nie ma pozytywów. Brak szacunku dla pracowników,nie wiem po co jeszcze ludzie tam pracują jak w (usunięte przez administratora)na kasie więcej by zrobili,premia -nikt nie zna tego pojęcia we firmie KRAKDŹWIG.
    ...

08.09.2019 19:41

Co do premii to był polemizował, jest taki jeden (usunięte przez administratora)który nie bez powodu ciśnie kosztorysy a za dodatkowe płaci tyle co w skupie kilo puszek.
    Konserwator

27.08.2019 21:49

Cisza na forum. Ktoś powie może ile można dostać brutto miesięcznie z wszystkimi uprawnieniami dźwigi platformy? Ponoć szukają i miało się u was sporo zmienić na lepsze.
    Konserwator

01.09.2019 20:50

Można więcej szczegółów? Brutto podstawa 4.5-5.5tys? Dyżur płatny extra? Samochód do dyspozycji po pracy itp?

Kontakt - Orona Sp. z o.o.

UL. CIEPŁOWNICZA 28 31-574 Kraków

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Grzegorz

28.08.2019 10:49

Witam. Czy firma poszukuje pracowników na stanowisko konserwatora?
    Tomasz

14.04.2019 14:01

Wie ktoś może czy firma Krakdźwig szuka kogoś do działu konserwacji do pracy biurowej?
    Niezły Kabaret

12.02.2019 20:49

Widzieliście ogłoszenie o pracę zamieszczone przez Krakdźwig? Jeśli nie to polecam poszukać, ubaw gwarantowany. Można się dowiedzieć, że firma oferuje pracownikom całą game szkoleń. Dodatkowo możemy korzystać z grupowego ubezpieczenia, niestety zapomnieli napisać, że warunkiem jest opłacenie go z własnej kieszeni. Jako inne benefity zapewne chodzi o paczkę kiełbasy i bony, które wystarczają na zakup skrzynki wódki. Brakuje jeszcze informacji o "atrakcyjnym" wynagrodzeniu, licznych premiach i pracach dodatkowych wykonywanych najczęściej za darmo, ewentualnie za jakieś marne grosze.
    Grażyna

20.12.2018 13:55

Witam. Czy wasza firma szuka osób na stanowisko w sekretariacie?
    Konsekrator

18.10.2018 16:00

Jak tak źle to wystarczy zmienić prace. Ogłoszeń na konserwatora nie brakuje.
    X

29.10.2018 22:11

No pewnie że wystarczy. I sporo ludzi to już zrobiło. Myślę że to tylko kwestia czasu kiedy odejdą następni. Większość konkurencyjnych firm oferuje lepsze warunki zarówno pracy, jak i płacy. No i najważniejsze - tam nie ma Kazia!

08.06.2018 20:41

zadowoleni pracownicy

29.08.2018 19:23

pozdrawiam mmaćkkka dzięki ze jesteś pytą konserwuj w tydzień dźwigi
    Edyta

03.04.2017 11:20

Witam serdecznie, Czytając opinie o Krakdźwigu zastanawiam się, czy nie byli by Panowie zainteresowani zmianą pracy. Obecnie poszukujemy Konserwatorów, oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet benefitów, dobrą atmosferę pracy oraz możliwości rozwoju zawodowego dzięki interesującym szkoleniom, to tylko niektóre nasze atuty :) W przypadku zainteresowania pozostawiam do siebie kontakt: [email protected]
    NIEDOINFORMOWANY

15.06.2018 19:56

Proszę rozwinąć temat Pani Edyto. Atrakcyjne wynagrodzenie- minimum 4000 netto podstawy??Pakiet Benefitów- Premie za osiągi+Prywatna opieka medyczna+karta multisport?? Dobrą atmosferę- co to jest dobra atmosfera? Dobre ciśnienie? Interesujące szkolenia-Coś więcej niż szkolenia produktów Thyssen? Macie jeszcze jakieś atuty??
    ABC

22.06.2018 23:05

Zdziwiony i Niedoinformowany - Rychło wczas komentujecie. Jakbyście przypadkiem nie zauważyli, to ogłoszenie Edyty jest sprzed ponad roku!

28.05.2018 20:02

qwerty

07.06.2018 21:52

Pewne rzeczy są już tak utrwalone, że faktycznie stały się tradycją. Wody zawsze było mało, a niejaki K.P. zawsze wchodził zarządowi w (usunięte przez administratora) bez wazeliny kosztem pracowników. Taka sytuacja...
    Zainteresowana

01.06.2018 07:59

Czy macie jakiś powód, że tak rzadko zaglądacie na forum?
    REAL

01.06.2018 15:14

Nie ma nowych pytań, nic się nie zmienia to nikt nic nie pisze
    fan stefana

06.06.2018 16:23

dziękuję Stefan za wodę ale mam jeszcze jedną prośbę bardzo proszę o narzędzia dla wifi i o kombinerki dla mojego kolegi z pracy

07.02.2018 16:48

Czy ktoś z Was aktualnie zatrudnionych w Krakdźwig mógłby przedstawić konkretnie warunki pracy jakie mogą zostać zaproponowane nowemu pracownikowi?
    REAL

08.02.2018 15:43

Jakie stanowisko?

Zostaw merytoryczną opinię o Orona Sp. z o.o.

BENEFITY

Zapowiedź profilu firmy Orona Sp. z o.o.

W Orona stawiamy na przejrzyste zasady. Pełny pakiet benefitów przysługuje każdemu pracownikowi od pierwszego dnia zatrudnienia, bez okresów wyczekiwania i dodatkowych warunków.

Zobacz więcej
    GlobalIcon