Sandra07.01.2025 17:00
Odradzam, nie polecam. Kontakt do Rafała dostaliśmy po sąsiedzku. Z racji że byłam w ciazy bardzo nam zależała na dogadaniu się i rozpoczęciu pracy w miarę szybkim terminie. Od początku szanowny pan wydawał się być profesjonalny. Brak negocjacji ceny, jakieś wizję których nie ujęła pani architekt. Super. Inny pracownik miał zacząć pracę przed szefem, aby wszystko przygotować (zburzanie, ściąganie kafli, podłóg itp). Po chwili zmiany, pracownik z minimalnym doświadczeniem zaczął remont. Pan Rafał miał pracować u nas codziennie do 20, później do 19. Niejednokrotnie wychodził i już nie wracał. Materiały zakupione zgodnie z tym co powiedział. Profile odcięte z każdego po kawalku i do (usunięte przez administratora) Nie opisuje więcej no trzeba by było napisać książkę. Ogólnie pieniędzy wyrzuconych w błoto-kilka tysięcy. Osobno hydraulik, osobno elektryk. Remont który miał trwać miesiąc, bez 5 dni trwał 3 miesiące. Co poniedziałek mowa, że za tydzień już koniec. Finalnie po odbiorze fajne efekty. Teraz, 3 miesiące po remoncie kafle w łazience odpadają, silikony spękane. Panele raz wy,ej raz niżej. Listwy przypodłogowe wiszą w powietrzu i odchodzą od scian. Tapeta się odkleja, fugi się kruszą. Fale w kuchni uszczerbione z niewiadomych powodów. I wiele innych. Jeśli ktoś jest zainteresowany z przyjemnością podeślę zdjęcia.
Odnośnie sąsiadów, u nich podobny problem z odchodzącymi kaflami w łazience.. a tak się przedstawiał jako specjalista od lazienek.
Wcześniej działał pod firma Magbud również z pelplina lub Starogardu Gdańskiego.
Po zgłoszeniu szkód, mój kontakt został zablokowany.
Porazka