Czekałem prawie 2 tygodnie żeby mi wymienił 2 szprychy w rowerze i wycentrował koła .
Za każdym razem mnie zbywał i cały czas naciągał na czasie .
W między czasie cały czas brał na bieżąco kolejne zlecenia - prace a mnie miał w du....ie i musiałem się za każdym razem prosić jak dziad żeby łaskawy Pan Marcin zrobił mi ten rower .
Niesłowny Picerant i Cygan który ci może więcej obiecać niż dać .
Tak właśnie było w moim przypadku .
Miał załatwić znaleźć części które mówił że ma tylko musi poszukać .
Codziennie się przypominałem i za każdym razem słyszałem w kółko to samo muszę poszukać ale mam .
Zdecydowanie odradzam tego Pana któremu dane słowo klientowi jest zupełnie obce i obrósł już zupełnie w piórka . Ja musiałem parę razy przez niego zmienić swoje plany przez jego niedbalstwo i niesłowność . To co zrobił oprócz tego co napisałem a dodatkowo doszło też spartolił .
Pewnie dlatego żeby ciągnąć 10 srok za ogon i w jak najkrótszym czasie zrobić jak najwięcej no ale jak się robi po 6 godzin dziennie minus przerwa to nie ma się co dziwić że sztuka odchodzi .
Ręce opadają jak ze mną postąpił ciągle mnie zlewając .
Nie słowność i zadowolenie klienta tylko kasa to dla Pana Marcina jest na pierwszym miejscu .
Zdecydowanie po tym jak ze mną postąpił z czystym sumieniem odradzam .
Ja będę ten serwis omijać szerokim łukiem i nigdy więcej nie skorzystam z jego usług .
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam tego Pana który jak widać obrósł w piórka