Nie polecam usług tej firmy . Na przełomie lipca i sierpnia ten pan robił u nas remont kuchni i łazienki. To była prawdziwa gehenna. Remont zamiast trwać miesiąc ( tak jak było w umowie ) trwał prawie dwa. Pan cały czas chciał od nas tylko zaliczki a po otrzymaniu pieniędzy przez kilka dni nie pojawiał się na budowie . Po trzech tygodniach zniknął całkowicie zostawiając nam starszego pana do dokończenia remontu którego codziennie musieliśmy sami przywozić robiąc dziennie po 120 km. Do pana Marcina nie można było się dodzwonić a jak już odbierał to tylko cały czas mówił żebyśmy się nie martwili i wszystko będzie ogarnięte .Wiele prac zostało wykonanych niezgodnie z projektem . Usterki nie zostały usunięte . Pan Marcin nie pofatygował się do nas nawet po odbiór sprzętu nie mówiąc o oględzinach jak finalnie zakończyły się prace . W ramach usługi wykonanej przez pana Marcina miały być przeróbki wszystkich mediów. Finalnie sami musieliśmy ogarnąć elektryka , gazownia i hydraulika . Sami wynosiliśmy gruz , sprzątaliśmy. Mieszkanie wyglądało jak pobojowisko . Panowie zniszczyli nam panele w sypialni gdzie w ogóle mieli nie wchodzić a zrobili tam też plac budowy . Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem .