Oferta sensowna, napisana po ludzku. Jasne warunki współpracy i konkretny proces rekrutacji. Normalny czas na wykonanie zadania testowego. Poziom odpowiedni. Firma zagwarantowała i wypłaciła wynagrodzenie za to zadanie. Doceniam takie podejście, pokazuje szacunek do czasu współpracownika. Proces rekrutacyjny tip-top. Headhunterka klasa! Prowadziła mnie do końca i jeszcze dłużej. Byłam zadowolona i miałam porównanie z konkurencją. Wybrałam Natu i teraz współpracujemy od prawie 5 miesięcy. Dalej jestem zadowolona. Ludzie super, wysokie kompetencje i płynna współpraca. Jest wsparcie na każdym polu, kooperacja, dobre nastawienie i chwalebny brak przerzucania się odpowiedzialnościami (po pracy w dużym korpo i agencjach to odświeżająca odmiana). Stawka konkurencyjna. Umowy i warunki współpracy dogadałam bez problemu, firma była otwarta na mój punkt widzenia i osobiste potrzeby, a to też nie jest częste. Biuro jest wygodne, stworzone dla ludzi, dla mnie dobra lokalizacja. Ogólnie jest ludzka atmosfera. Są wyzwania, bo firma jest w fazie szybkiego wzrostu, ale jest z czego budować, bo produkty są mega fajne i dobrze się nad nimi pracuje. Doceniam też, że historia założenia marki jest prawdziwa (Natalia z Natu.Care naprawdę istnieje i jest świetną osobą), a duży nacisk kładzie się na fakty, badania, jakość, edukację. Szukałam takiej marki. Jeśli rozważasz współpracę lub zostanie klientką/em – w obu jestem i oba rekomenduję.