(usunięte przez administratora) pracowników od pierwszego dnia pracy jest dyrektorem hotelu.
Pod nią (usunięte przez administratora) Frank, nie mówiący po polsku, robiący problem o wszystko książkowy nieomylny narcyz, któremu o nic nie można zwrócić uwagi. Supervisorem ukrainiec, który nienawidzi Polaków.
Tragiczna atmosfera pracy, oszczędzanie na wszystkim, głodowe pensje, brak ogrzewania podczas zimy ( 2 stopnie na recepcji, a ta zamyka się w gabinecie gdzie jest ciepło i nie widzi problemu XD ), oszczędzanie na kubkach plastikowych do wody ( podczas lata), brak szacunku do pracowników, jak jest skarga to oczywiście przez recepcje i musisz się spowiadać na dywaniku, brak przestrzegania kodeksu pracy, micro management i gaslighting na każdym kroku, wyżywanie się na pracownikach bo ta miała ciężko i wy teraz musicie (usunięte przez administratora) jak ona, oczekuje zwracania się do niej z szacunkiem (a sama traktuje pracowników z góry i zwraca się po imieniu, maile z pretensjami zaczynające się na "Witam" ), nocka - dzień wolnego - ranek i tak co 3 dni, nie wypłacanie premii z upsellingu przez 3 miesiące z rzędu przez rzekome niespełnienie warunków ( zarobiłeś hotelowi 30k ale 3k wypłacić nie wypłacą bo musi być na premie dla managerów XD) , absolutnie brak benefitów, nie zamawiają ci stroju przez pierwsze 3 miesiące i mają pretensje, że go nie masz :)) Gabinet dyrektora jest zaraz za recepcją - otwarte drzwi by kontrolować pracowników nawet i do 21:00 każdego dnia. Telefony kontrolne, głupie uśmieszki, 1 osoba na zmianie na 150 wyjazdów -> chamskie pytania typu "ale ty robisz na pewno te tabelki ??" Ja się po (usunięte przez administratora) nie mam czasu podrapać typiaro nie zamierzam umrzeć dla twojej firmy. Jak są problemy to umywają ręce. Wykorzystują twój urlop bez twojej zgody.
Zero pomocy, zero szkoleń, zero dodatków, zero perspektyw rozwoju. Ciągła walka.
(usunięte przez administratora) za (usunięte przez administratora)pieniądze na recepcji. ( Minimalna + 300 zł piątek świątek niedziela)
Omijać !!!!