Patryk K.10.12.2025 02:09
Zostałem wprowadzony w błąd. Na stronie internetowej pakiet szczepień do Afryki oferowano za 1199 zł, na miejscu dowiedziałem się, że muszę zapłacić za tą samą usługę 2204 zł. Menadżerka zaoferowała mi 270 zł rabatu (konsultacja i wizyta gratis) po zgłoszeniu różnicy cen. Gdybym był świadomy tej ceny wcześniej, to wybrałbym inną przychodnie, bo ceny są znacznie niższe. Wprowadziliście Państwo mnie w błąd, zmarnowałem czas i pieniądze na dojazd. Za błędy powinno się brać odpowiedzialność, a nie przerzucać je na klienta.
Mam nadzieję, że nagłośnienie sprawy będzie również przestrogą dla innych klientów, którzy tak jak ja mogli być wprowadzeni w błąd.
W mojej opinii jest to wprowadzanie klienta świadomie w błąd. Jestem ciekaw ile ludzi się już złapało na takie praktyki. Całą ofertę na szczęście udokumentowałem, gdzie nie było żadnego zapisu, że oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. Zostanie to wszystko zgłoszone do odpowiednich urzędów. Sprawę również nagłośnię, abyście Państwo nauczyli się, że własnych błędów nie powinno się przerzucać na klientów.
Osobom, które sprawdzają tu opinie, życzę przestrogi.