Dr Szmyt to się pomylił z powołaniem. Zamiast lekarzem to powinien zostać filozofem. Pandemia,przychodnie pozamykane,on twierdzi że wszystko normalnie funkcjonuje, ale po raz kolejny umawianie na teleporadę. Pierwszy raz widzialam, żeby lekarz podczas badania dziecka (bilans szkolny) wyginał dziecku palce u rąk. Na kartce A4 ma wydrukowane nazwiska i sobie odznacza kogo przyjął. Zadaje durne pytania na temat pacjenta A karty pacjenta na biórku brak. Nie wspominając,że jednego pacjenta trzyma 45 minut w gabinecie, bo jedno i to samo czyta na tym swoim komputerku. Powiem jedno, dr Szmyt to jedna wielka pomyłka. Po pierwszej wizycie poprosiłam o deklarację i zmieniłam lekarza. I całkowity brak podejście do dziecka.
Co za bzdurne argumenty... jeden z najlepszych lekarzy. Dotychczas lekarze poświęcali mi po 10 minut podczas wizyty, Pan Doktor potrafi nawet 50 minut poświęcić pacjentowi!
Bzdury! Najlepszy lekarz jakiego poznałam ! Dokładny, zaangażowany! I przede wszystkim słucha pacjenta . Ma ogromna wiedzę …inni powinni uczyć się od dr Szmyta .
Pan doktor jest idealnym lekarzem. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba, słucha wywiadu rodzica wypisuje odpowiednie skierowania, mam tam zapisaną dwójkę dzieci i lekarza nie zmienię! Prawdą jest że lekarza nie jest gadatliwy ale konkretny jeśli się o coś pyta. Dorka komputer ma i sobie tam zazwyczaj googluje informacje ale to jego jego zaleta jest na bieżąco z medycyną a nie co lekarki 50+ gdzie praktycznie o wszystko trzeba się prosić bo nigdy nie widzą problemu a medycznie są 20 lat do tyłu i wiecznie się tłumaczą że mają doświadczenie. Doświadczenie a medycyna nowoczesna to dwie różne rzeczy.
Fantastyczny lekarz. Przeprowadził dokładny wywiad co bardzo mnie pozytywnie zdziwiło, spędziłam 40 minut na wizycie, ale zbadał dokladnie dziecko. Wypisał skierowania do odpowiednich lekarzy, zeby dokladnie przeprowadzić diagnozę. Polecam w 200 %
Jak się pracuje w Remi Med Lek. Marcin Szmyt?
Zobacz opinie na temat firmy Remi Med Lek. Marcin Szmyt tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.