Babc yński dentysta bez specjalizacji z ortodoncji nie rekomenduje. Po leczeniu u niego mam krzywe zęby, on po prostu złośliwie nie wyprostował mi zębów twierdząc ze nie idzie. Łuki gorny idolny nie pokrywają się ze soba, caly łuk opiera mi się na dwóch zębach po jednej stronie. Jest złośliwy, nie próbujcie mu mowić że coś wam się nie podoba i chcecie inaczej, czyli tak jak bylo mowione na konsultacji. Wypiera się tego co mówił na wizycie poprzedniej. Wprowadza w błąd,nie mówi prawdy. Twierdzi, ze nie wyrywa zebow do leczenia, mowi to na konsultacji, jak zalozysz aprat po trzech latach usuwać chce zeby i usuwa.... Bo nie moze inaczej rzekomo. Nadał mi paskudny wygląd twarzy po leczeniu tylnozgryzu twarz wydłuzyła mi się o 4 centymetry! Podbródek wysuniety w szpic się zrobił a cala żuchwa poszła w przód, rynienka podnosowa wydluzyla się i cala twarz. Wygladalam staro brzydko a
A kosci policzkowe staly się plaskie jak deski. Jestem po cofnieciu oszpecajacego mnie "leczenia" u tego konowala. Żadnego tylnozgryzu nie mialam przed leczeniem a on to sam leczyl bo tp trwa około 3 lata noszenie wyciągów, profil ladny przed leczeniem miałam a po leczeniu prawie 4 letnim nawet wlasna matka mnie nie rozpoznawala juz i mowila ze mam wrocic do babczynskiego by mi z powrotem przywrocil ladny wyglad twarzy. Wygladalam jak uł om jakiś z wysunieta żuchwa po leczeniu u niego. Mialam aparat Damon. Odradzam. Szkoda pieniedzy, wygladu i zdrowia. Nie ma zmyslu estetycznego wogóle ten dentysta. Masówka i złosliwy, na wizyty chodzic sie nie chcialo co konowala.. Chcialam poprawic to co popsol babczynski nakladkami, ale u innego juz denysty ale natknelam się na wiele innych podobnych opinii ze nakladki też psuja wyglad przy leczonych na sile tylnozgryzach... A kosztują znacznie wiecej.