Bardzo nieprofesjonalna firma. Podcinali płytki na balkonie, pozostawili dwie uszkodzone szyby, nawet nie zabezpieczyli okna. Cały balkon uwalony w kleju. Główny argument Pana (usunięte przez administratora)że koszt prac był o wiele niżej niż cena mieszkania. Pozdrawiam.
Siarhei
28.06.2026 21:09
Szanowny Panie,
szanujemy prawo każdego klienta do wyrażenia swojej opinii. Jednocześnie nie możemy zgodzić się z treścią Pańskiej recenzji, ponieważ zawiera ona szereg stwierdzeń, które nie odzwierciedlają rzeczywistego przebiegu współpracy.
Od początku realizacji zlecenia zakres prac oraz ich koszt były uzgadniane na bieżąco. W trakcie współpracy wielokrotnie spotykaliśmy się z próbami negocjowania wcześniej ustalonych cen oraz zgłaszaniem kolejnych zastrzeżeń, które – w naszej ocenie – miały na celu uzyskanie dodatkowych obniżek wynagrodzenia, pomimo wykonywania prac zgodnie z ustaleniami.
Nasza firma zawsze dokłada starań, aby wykonywać usługi rzetelnie i zgodnie ze sztuką budowlaną. Ewentualne uwagi klientów rozwiązujemy w sposób rzeczowy i profesjonalny. Niestety, w tym przypadku komunikacja była bardzo utrudniona, co znacząco wpływało na przebieg realizacji inwestycji.
Nie zamierzamy prowadzić publicznej polemiki ani ujawniać szczegółów naszej współpracy. Zachowujemy jednak pełną dokumentację dotyczącą wykonanych prac oraz wzajemnych ustaleń i jesteśmy gotowi przedstawić ją odpowiednim instytucjom, jeżeli zajdzie taka potrzeba.
Życzymy Panu powodzenia w realizacji dalszych inwestycji.
Zostaw merytoryczną opinię o Das The Art Of Real Estate Sp. z o.o.