Dzień dobry, na początek chcę dodać że ten pracodawcą ma jeszcze 2 firmy Adansonija oraz Adansonia Soft więc tem jest troszeczkę więcej informacji. A więc w firmie jest 2 właścicieli J. I L. L. Często jest w pracy i można coś się spytać i doradzić, aczkolwiek w sprawach prowadzenia sklepu jest niekompetenty bo z zawodu jest programistą, to z J. Nie da się skontaktować bardzo dobrze jeżeli spotkacie go raz na kilka miesięcy.
I powiem szczerze że byłoby ok. Gdyby nie to że zorganizował pracę tak że albo trzeba czekać na jego decyzję albo na jakieś potwierdzenia lub przelewy, czasami było tak że kilka dni słyszałem dzisiaj zrobię przelewy na zwroty i ty obiecujesz klientom z dnia na dzień i później za tydzień słyszysz coś w stylu musiałem przeanalizować i sytuację i zrobić reset głowy, a ty odebrałeś milion telefonów z pytaniami czemu nie ma pieniędzy. Fakt jest też taki że nie potrafią zarządzać tą firmą i w tej chwili jest na skraju upadłości. Szefowie też bardzo kolorują sytuację i napewno usłyszycie że są bardzo firma się rozwiaja i td. Ale niestety, tak nie jest i co gorsze uważają że każdy ma się dostosować do sytuacji i pracować nadgodziny i najlepiej jak laptopa jeszcze dodomu weźmiesz i w sobotę coś ogarniesz, bo przecież nie możemy zatrudnić więcej osób. I tak naprawdę całą firmę prowadzi kilka osób.