Już czytałam o dobrej atmosferze w pracy to sie dalej utrzymuje? Ciekawi mnie czy cokolwiek się zmieniło od ostatnich opinii i czy firma się rozwija
Robert
24.11.2025 16:12
Firma faktycznie generuje leady, więc formalnie wywiązuje się z umowy, ale w praktyce te leady są kompletnie bezwartościowe. Od 2 miesięcy nie odbyło się ani jedno realne spotkanie. Większość kontaktów to „proszę zadzwonić za 2 tygodnie”, „proszę zadzwonić za miesiąc” albo „wtedy i wtedy”.
Kiedy zgłaszasz reklamację, to na zamienne leady czeka się 30 dni, a jak już je dostaniesz – znowu to samo: kontakt odłożony w czasie, brak zainteresowania, brak konkretu. Wygląda to tak, jakby spotkania były umawiane na siłę, tylko po to, żeby wyrobić się z umową.
Leady są totalnie niedopasowane – klienci pod fotowoltaikę i magazyny energii, a nikt nie jest zainteresowany. To logiczne: jeśli dzwonisz do kogoś po 2–3 tygodniach od zgłoszenia, to szansa na zainteresowanie spada praktycznie do zera.
Podsumowując: jeśli masz wolny rok na „przerabianie” tych leadów, to proszę bardzo – firma dostarczy, co ma dostarczyć. Ale jakościowo te kontakty można sobie wsadzić… szkoda pieniędzy i czasu. Nie polecam kupowania leadów od tej firmy.
Szanowny Panie Robercie,
Pańska opinia jest dalece mijająca się z faktami, dlatego czujemy się w obowiązku odnieść się do Pana zarzutów.
Po pierwsze – nie wszystkie leady z zamówienia zostały przez Pana zgłoszone jako reklamacja. Skoro część kontaktów nie została zakwestionowana, logiczne jest, że umawiane spotkania dochodziły do skutku, a potencjalni klienci wykazywali zainteresowanie.
Po drugie – każda reklamacja została rozpatrzona w terminie przewidzianym w umowie, a leady zamienne są dostarczane zgodnie z ustalonymi zasadami. Podpisując umowę, został Pan poinformowany, że czas oczekiwania na leady zamienne wynosi do 30 dni. Wszystko było jasno i przejrzyście opisane, dlatego nie możemy zgodzić się na zarzuty, które stoją w sprzeczności z dokumentacją i ustaleniami.
Po trzecie – leady, które Pan zgłosił, nadal są w procesie realizacji. Mimo uznanych reklamacji jest Pan w kontakcie z potencjalnymi klientami, a w ramach uznania reklamacji otrzymuje Pan podwójne kontakty, ponieważ osoby te faktycznie wyrażały zainteresowanie montażem. Niestety, nikt nie jest w stanie przewidzieć indywidualnych okoliczności po stronie klienta, które mogą opóźnić decyzję zakupową. Rynek OZE to inwestycja o wysokiej wartości, a decyzje często wymagają czasu.
Podsumowując:
Wywiązaliśmy się ze wszystkich obowiązków wynikających z umowy, dostarczyliśmy leady zgodnie ze standardami, a reklamacje rozpatrzyliśmy terminowo. Pańska opinia nie odzwierciedla rzeczywistego przebiegu współpracy.
Z Poważaniem Roksana Grygiel - właściciel firmy PRO CALL
ANNA WĘGRZYNEK
24.09.2025 12:39
Jestem po zakończonej kampanii promocyjnej, w której zakupiłam 5szt. Obecnie prowadzę rozmowy z 4 osobami, jeden klient zrezygnował z przedstawienia oferty. Zgodnie z ustaleniami zareklamowałam kontakt i czekam na zamiennego leada. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z kontaktów, które otrzymałam. Faktycznie osoby zainteresowane oferta.
Kontakt z firmą rewelacyjny, to jednak ważna kwestia.
Serdecznie polecam.
Tomek Madej
12.08.2025 20:22
Polecam leady pod ubezpieczenie. Faktycznie umówione a nie fake jak w innych CC
Cena wporzadku
Zamówiłem pakiet promocyjny leadów 20+5.
Otrzymałem kontakty w ciągu 10 dni, z czego na dzień dzisiejszy podpisałem 5 umów, kolejne kontakty czekają na dalsze negocjacje, jak na razie tylko jedna reklamacja, która została uwzględniona.
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę, kontakty faktycznie świeżo dzwoniono, co potwierdzali mi klienci.
Sandra
28.07.2025 13:15
Pracuję w firmie od 8 miesięcy i mogę szczerze powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie zlecenie, otrzymałam umowę o pracę.
Atmosfera w pracy jest naprawdę świetna, wszyscy są pomocni, życzliwi i można liczyć na wsparcie w każdej sytuacji.
Polecam firmę każdemu, kto szuka stabilnego zatrudnienia i dobrej atmosfery w pracy.
Łukasz K
24.07.2025 15:19
Profesjonalne podejście do klienta, kontakt na wysokim poziomie. Skuteczność leadów w granicach 70-80% , bardzo pozytywnie zaskoczył mnie system reklamacji, gdzie na 15 leadów reklamowałem 3 i każdy z nich został wymieniony na nowy kontakt. Polecam współpracę.
Andrzej l.
10.06.2025 13:55
Witam, nie polecam współpracy. Firma wysyła przypadkowe kontakty do osób. Na 15 zakupionych leadow tylko 1 był faktycznie związany z tematem. Reszta przypadkowe osoby. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Roksana Grygiel PRO CALL
14.07.2025 17:27
Szanowny Panie,
Informujemy, że w naszej bazie klientów nie widnieje żadna osoba o podanych inicjałach, ani nie realizowaliśmy żadnego zlecenia na 15 leadów z Pana strony.
Opinia ta jest całkowicie nieprawdziwa, a co więcej – została zamieszczona w odstępie jednej minuty od innej niemal identycznej treściowo opinii, co rodzi poważne podejrzenie, że pochodzi z tego samego źródła.
Wszelkie próby szkalowania naszej marki przez osoby, które nie są ani naszymi klientami, ani współpracownikami, zostały zgłoszone do administratora serwisu oraz do obsługi prawnej.
....
19.07.2025 18:17
Umowa zawarta z moim partnerem sprzedażowym z dn 7.02.tego roku, a pracujemy razem .
Rafał
10.06.2025 13:54
Nie polecam współpracy z firmą pro call. Leady które oferują są nieaktualne zaciągnięte z bazy danych. Nie ma tu nic wspólnego z jakąkolwiek kampania reklamowa. (usunięte przez administratora)
Roksana Grygiel PRO CALL
14.07.2025 17:28
Szanowny Panie,
Nigdy nie współpracował Pan z naszą firmą i nie figuruje Pan w żadnym naszym systemie jako klient.
Zarzuty dotyczące „zaciągniętych baz danych” oraz „braku kampanii” są całkowicie bezpodstawne i pokazują, że autor nie ma żadnej wiedzy na temat naszej działalności.
Nasza firma nie zajmuje się kampaniami reklamowymi. Specjalizujemy się w cold callingu — czyli aktywnym pozyskiwaniu kontaktów poprzez rozmowy telefoniczne, a nie działania marketingowe.
Zbieżność daty i godziny publikacji obu fałszywych opinii (różnica 1 minuta) jest wyraźnym sygnałem, że mamy do czynienia z próbą celowego działania na szkodę naszej firmy.
Wszystkie rzeczywiste opinie naszych klientów — imienne i wiarygodne — można znaleźć na naszym profilu Facebook
Zostaw merytoryczną opinię o PRO CALL Roksana Grygiel