Auris Vita

Nasze atuty

Jak słyszymy?

Problemy ze słuchem

• Skierniewice

5. Opinie o Auris Vita Sp. z o.o.

Opinie o Auris Vita Warszawa

Nie przegap nowości o Auris Vita Sp. z o.o.!

Kaarolinaaaa1995

30.03.2026 15:12

Pracowałam przez rok i ogólnie mam dobre wspomnienia Kierownictwo w porządku, można było się dogadać jak coś wypadało. Ludzie na zmianie raczej pomocni. Jak ktoś chce spokojnej pracy i normalnego traktowania to serio polecam😏
    anonimowa

26.03.2026 15:16

byłam w wielu gabinetach na rozmowie, ale tutaj zaproponowali mi o wiele lepsze warunki prac a rozmowa o prace była w porządku wypłata się zapowiada też niczego sobie, będą też premie ogólnie zapowiada się dobrze
    dani1987

26.03.2026 10:30

już dwa miesiące pracuję jako protetyk i co mogę napisać, sprzęt jest nowoczesny, pacjentów jest sporo, ale to równa się z wysoką premią także jestem zadowolony
    Irek1988

18.03.2026 14:47

Pracowałem przez jakiś czas i ogólnie wspominam tę pracę całkiem spoko Firma daje możliwość zdobycia doświadczenia, szczególnie na początku kariery i można się tam sporo nauczyć w praktyce
    Paweł protetyk

17.03.2026 13:19

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i ogólnie mam raczej neutralno-pozytywne odczucia. Proces rekrutacji przebiegł sprawnie Jako kandydat czułem się potraktowany w porządku, wszystko było profesjonalne, ale bez jakiegoś szczególnego wyróżnienia. Czekam na informację odnośnie tego czy dostałem tą prace. 🙂
    Ilona cc

17.03.2026 12:26

jest tu stabilne i w porządku wynagrodzenie i benefity są zawsze na czas, ogólnie pracuje już rok i nie mam zamiaru zmieniać tej pracy, ja polecam
    Dominika

16.03.2026 10:55

Pracowałam w Auris Vita i naprawdę mi się podobało. Atmosfera w zespole była super, wszyscy pomagali sobie nawzajem. Niestety musiałam odejść, bo przeprowadziłam się w inne miejsce i tutaj jeszcze nie ma oddziału firmy. Gdyby był, na pewno bym się przeniosła, zamiast rezygnować. Naprawdę polecam to miejsce, fajnie się tam pracuje i dużo można się nauczyć!
    wero.nika.

06.03.2026 14:25

To jest dobre miejsce do rozwoju Cenię sobie doświadczenie które tu zdobyłam
    daniel.op

06.03.2026 12:11

cały proces rekrutacyjny był szybki i mam nadzieje, że pozytywny
    pracownik26

05.03.2026 13:00

Pracuje tu już jakiś czas i powiem tak ogólnie jest ok. Ludzie w pracy w porządku raczej każdy pomoże jak trzeba. Wypłata na czas co dla mnie najważniejsze.
    Marcelina K

02.03.2026 18:11

Jasne zasady współpracy, zespół jest pomocny, można liczyć na wsparcie przełożonych
    MartaK89

26.02.2026 15:09

Jestem pozytywnie zaskoczona poziomem wynagrodzenia. System premiowy jest jasny i uczciwy, a przy zaangażowaniu naprawdę można dobrze zarobić. Wszystko wypłacane terminowo.
    Natalia

25.02.2026 09:59

Mogę poprosić o inf. na czym polega stanowisko sprzedawcy?
    jola-opole

17.02.2026 15:17

Super atmosfera, profesjonalizm - Polecam serdecznie! 😏
    olka

11.02.2026 10:24

Wielka dbałość o rozwój pracownika. Praca w bardzo miłej atmosferze 🙂
    luizka cc

09.02.2026 12:08

Pracuję już jakiś czas i mogę powiedzieć, że od początku spotkałam się z życzliwym podejściem i pomocą ze strony zespołu, co bardzo ułatwiło wdrożenie. 😀 Doceniam też dobrą organizację pracy oraz możliwość zdobywania nowych doświadczeń. 😀 Cieszę się, że mogę być częścią tego zespołu 😀
    monika auris

06.02.2026 14:44

Jestem osobą ambitną i dostaje solidne premie, jestem bardzo zadowolona... :))))
    uuuzi

06.02.2026 09:26

Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rekrutacja przebiegła profesjonalnie i konkretnie. Dobre warunki pracy, od poniedziałku zaczynam 😊
    Dawid

05.02.2026 12:39

Pracuję od kilku miesięcy, dużo pacjentów, więc czas szybko leci w pracy. Wypłaty oraz premie zawsze na czas, albo nawet wcześniej. Jestem zadowolony.
    nikola

04.02.2026 14:45

Proces rekrutacji przebiegł bardzo sprawnie, a rozmowa była swobodna i naprawdę przyjemna. Czekam na odzew :))))))

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auris Vita?

Kontakt - Auris Vita Sp. z o.o.

Rondo Ignacego Daszyńskiego 2B 00-843 Warszawa

Branże: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconInstagramIcon
    ewa.l.

30.01.2026 14:42

Warunki pracy są w porządku, a grafik do dogadania. Dla mnie to ważne, bo łatwiej pogodzić pracę z życiem prywatnym 😀😀
    Marek_78

30.01.2026 12:52

Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu i wspominam ten czas bardzo dobrze. Dużo się nauczyłem, zwłaszcza w pracy z pacjentami. Zespół był zgrany, a szkolenia faktycznie coś wnosiły :)))))
    Ula

23.01.2026 16:07

Miła praca😊 Dobre zarobki😊 Pracuje drugi miesiąc i nie narzekam😊
    Karamba

21.01.2026 12:29

To dobra praca dla osób, które chcą czegoś stabilnego i lubią pracę w gabinecie/placówce. Nie jest to lekka praca, ale też nie ma dramatów. Najwięcej zależy od nastawienia. Warunki płacowe nie najgorsze. Co prawda jeszcze nie zarobiłem obiecanych 35 tys, ale 15 i owszem udało się jednego miesiąca.
    Olo

21.01.2026 11:46

Ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka pracy w usługach medycznych i lubi ludzi. Najważniejsze jest podejście do pacjenta i kultura osobista. Zespół u mnie jest zgrany, a wdrożenie było ok.
    Marysza

21.01.2026 09:22

W Aurisie pracuję 4 miesiąc, więc już coś wiem :) cenię stabilność i jasne zasady. Nie ma chaosu, są standardy i procedury, dzięki czemu praca jest spokojniejsza. Wiadomo, ze jak w każdej firmie jest nacisk na wyniki, ale to akurat jest norma i jestem do tego przyzwyczajona, ale ważne, że firma kładzie duży nacisk na jakość usług i obsługi klienta.
    Koko

13.01.2026 12:31

Pracuję w Aurisie już jakiś czas i mogę szczerze powiedzieć, że to jedna z lepszych firm, w jakich miałam okazję pracować. Przede wszystkim jest tu duży nacisk na szacunek do pacjenta i realną pomoc, a nie sprzedaż za wszelką cenę. Zespół jest bardzo wspierający, można liczyć na koleżanki i kolegów, a przełożeni są otwarci na rozmowę. Duży plus za szkolenia i wdrożenie, dzięki czemu nawet osoby bez dużego doświadczenia mogą się dobrze odnaleźć. Warunki pracy są jasne, wszystko jest poukładane, a atmosfera w placówce jest naprawdę przyjazna. P.S. No i wycieczka do Rzymu była super.

14.01.2026 14:30

Zdradzisz czy w pierwszym 1 miesiącu lub kolejnych faktycznie można wyciągnąć 15-35 tys netto? Bo tyle oferuję firma w moim mieście i się zastanawiam czy oferują aż taką giga prowizję od sprzedaży aparatu + jakieś szczegółowe info mile widziane :)
    Koko

21.01.2026 09:16

W pierwszym to na pewno nie, bo się wdrażasz i jest to mało realne, ale w późniejszych jak najbardziej. Co prawda nie ja ale jest koleżanka w innym mieście która wyciągnęła 20 tys.
    Maria

19.01.2026 15:08

Bardzo mili ludzie. Aż żałuję że musiałam odejść😊
    Kacper

19.01.2026 15:05

Po rozmowie kwalifikacyjnej jestem mega pozytywnie zakończony i liczę na owocną współpracę
    Tomi

15.01.2026 16:33

Bardzo pozytywne miejsce😊 Mili i pozytywni ludzie. Dużo nauczyłem się w tej pracy
    Lusia

15.01.2026 16:29

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej która przebiegła bardzo profesjonalnie😊
    Wiktor

13.10.2025 15:58

Pracowałem krótko, ale dobrze wspominam

14.01.2026 14:33

W jakim mieście + jakie średnie zarobki + co z urlopem + czy jest dress code? + masz dostęp do komputera/internetu pod przerwe?

14.01.2026 14:29

Ktoś zdradzi czy w pierwszym 1 miesiącu lub kolejnych faktycznie można wyciągnąć 15-35 tys netto? Bo tyle oferuję firma w moim mieście i się zastanawiam czy oferują aż taką giga prowizję od sprzedaży aparatu + jakieś szczegółowe info mile widziane :)
    mawine

12.01.2026 22:56

Witam proszę napisać czy da się zarobić w tej firmie będąc na umowie zlecenie ? Jaki przedział zarobi się chlciaz 5 tysiecy??
    katekow

19.12.2025 22:31

Wiem że nie znajdę takiej firmy jak Auris, jest to naprawdę dobre miejsce, gwarantujące rozwój i świetne warunki.
    Ziomek

08.01.2026 11:53

Dla tych, którzy rzetelnie wykonują swoje obowiązki firma naprawdę spoko. Różnica w zatrudnieniu zależy od tego czego kandydat oczekuje - jeśli stabilności na UoP to nie tu. Spowodowane jest to dość wysokimi zarobkami i podatkami. Albo ktoś akceptuje albo nie. Co do plusów - normalni ludzie i serio od Ciebie zależy ile zarobisz. Co do minusów presja na wynik - ale ekipa zgrana i daje radę. Nie ma tu podejścia czy się stoi czy się leży... 😊
    Papaja

08.01.2026 12:35

Dla niektórych B2B lub zlecenie może być super 😉
    Iga

01.01.2026 14:22

Bardzo fajna praca😊 Super atmosferę😊 Polecam😊
    Kattck

19.12.2025 20:14

Świetne miejsce, praca w dogodnych godzinach, pensja atrakcyjna, atmosfera jest wspaniała.
    Katt

19.12.2025 14:22

Świetne warunki pracy i miła atmosfera, dobre pieniądze
    daniel01

17.12.2025 16:04

Praca jest dynamiczna, ale w porządku. Wypłata + premie zawsze na czas 😊 Jestem zadowolony 😊

12.12.2025 15:46

byłem na szkoleniu wstępnym i rozmowie rekrutacyjnej i wszystko przebiegło bardzo spokojnie, jestem zadowolony

Zostaw merytoryczną opinię o Auris Vita Sp. z o.o.