Chcemy podziękować z calego serca Panu Andzrjowi i Arkadiuszowi Suszczyńscy ,oraz Pani Ani za ich kochane serca ,za pomoc którą po raz koleiny otrzymalismy od nich ,przesympatyczni ludzie o wielkich sercah , prócz fachowego doradztwa cen niskich maja serca potrafia podarowac materialy nufowlane gdy ktos jest w potrzebie ,remontujemy cale mieszkanie dla syna niepełnosprawnego,a Panstwo Suszyńscy i Pani Ania od razu zaoferowali nam pomoc w materialach budowlanych,nie wiem jak mamy Panstwu dziekować nie znamy słów ,które wyrazily by nasza wdzięcznośćjedno nam się ciśnie na ista Sercem z Wami macie ogromne serca ♥️.Pani Aniu ,a Pani jest tak wykatkowa kobieta o wielkim sercu ,bije od Pani sama dobroc ciepło potrafi Pani wspierac slowami ,ale takze zorganizowac calkowicie bezinteresownie pomoc dla innych na zawsze bedzie Pani juz w sercu naszym dziekujemy ♥️Polecamy z całego serca Firmę Twoj Dom -Państwa Andrzeja i Arkadiusza Suszyczyńscy świetnie doradzają ,ceny mają fajne stosunkowo niskie do cen w innych sklepach ,profesjonalna obsluga i ogromne serca ,jak zaopatrujecie sie podczas remontu to tylko tutaj u tych Panstwa