(usunięte przez administratora) totalne Damianek inwestuje w zęby ,wycieczki a nie w swoich pracowników i podwykonawców
NIE PŁACI
Brak szacunku do kontrahentów
Typowy RZUF
Moniu
07.07.2026 06:19
Nie płaci to dość ogólne stwierdzenie. Wychodzi na to że po jakimś czasie wszystko i tak zostaje rozliczone?
Oszukany
01.07.2026 12:26
Niewypłacalna firma, lansuje się na krzywdzie innych ludzi!!!!!!!, świadczyliśmy dla niej usługi najmu powierzchni mieszkalnej dla pracowników (obcokrajowców z Gruzji), Pan Damian obiecywał jednego dnia uregulowanie zobowiązań po czym następnego dnia nie odbierał już telefonu i po cichu zabrał pracowników z budynku! Zalega nam mnóstwo pieniędzy!!!!!! Firma krzak!!!!!!
Kreuje się na porządnego businessman-a a w rzeczywistości okazał się zwykłym oszustem!!!!!
OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!
LJTRUCK
23.02.2026 15:03
Firma zalega nam za płatności za faktury transportowe ponad 7 tys zł. Sprawa do sądu!
Omijajcie tego Pana szerokim łukiem człowiek nie wypłacalny człowiek jest mi winny dużą sumę pieniedzy nie odbiera telefonów umie ładnie ściemniać i oszukiwać ze juz zapłaci ale narazie nie ma NIE POLECAM MIJAĆ Z DALEKA nie polecam tez wypożyczać mu jakikolwiek sprzęt pożyczyłąm ładowarki budowlane to wróciły w takim stanie ze tylko płakać JEST NIE WYPŁACLNY mi nie zapłacił za kilka faktur dałam się nabrać ze ma klopoty ale zapłać i do tej pory nie zapłacił ani grosza NIE DAJCIE SIĘ NABRAC TAK JAK JA SPRAWA TRAFIŁA DO SĄDU
Zostaw merytoryczną opinię o DAMBUD Damian Kupis