Naprawdę mogę polecić z całego serca, korzystam z tej pościeli od marca i nic się z nią nie dzieje, kolor się nie zmienił, materiał się nie zniszczył, jakość jest naprawdę na najwyższym poziomie. moim zdaniem w Polsce ciężko znaleźć coś lepszego
byłam tak zadowolona że nawet zadzwoniłam do firmy żeby podziękować .... przy drugim zamówieniu sami do mnie zadzwonili bo zauważyli że wcześniej zamawiałam inny rozmiar i chcieli się upewnić czy teraz na pewno wybrałam dobrze. i faktycznie to ja się pomyliłam 😂 od razu wszystko poprawili
super kontakt, świetne wykonanie i naprawdę piękna jakość. absolutnie nie żałuję, na pewno będę zamawiać jeszcze raz👍👍👍
Iwona
25.08.2026 18:07
Nie no super, że jeszcze zadzwonili się upewnić :D A czy dla stałych klientów przewidują jakieś rabaty? ;)
WIVANCO
25.08.2026 19:21
Nasi klienci wybierają WIVANCO przede wszystkim ze względu na prawdziwą jakość, a nie zniżki.
Dlatego naszych stałych klientów lubimy od czasu do czasu dodatkowo doceniać. 🤍 Przy kolejnych zamówieniach mogą otrzymać specjalny rabat lub prezent od WIVANCO.
Takie niespodzianki wysyłamy czasami bezpośrednio na ich skrzynki mailowe warto więc zaglądać do wiadomości. ✨
Olena
24.08.2026 19:45
naprawdę mogę polecić z całego serca, korzystam z tej pościeli od marca i nic się z nią nie dzieje, kolor się nie zmienił, materiał się nie zniszczył, jakość jest naprawdę na najwyższym poziomie. moim zdaniem w Polsce ciężko znaleźć coś lepszego
byłam tak zadowolona że nawet zadzwoniłam do firmy żeby podziękować 😅 przy drugim zamówieniu sami do mnie zadzwonili bo zauważyli że wcześniej zamawiałam inny rozmiar i chcieli się upewnić czy teraz na pewno wybrałam dobrze. i faktycznie to ja się pomyliłam 😂 od razu wszystko poprawili
Wivanco
24.08.2026 20:05
Bardzo dziękujemy za wiadomość. Dzisiaj moja żona również opowiedziała mi, jak bardzo są Państwo zadowoleni i naprawdę bardzo nas to ucieszyło ❤️
W naszych produktach wykorzystujemy przede wszystkim bawełnę długowłóknistą oraz wysokiej jakości tureckie tkaniny poddane starannemu procesowi wykończenia. Od samego początku nasza zasada była bardzo prosta: nie idziemy na kompromisy, jeśli chodzi o jakość.
Podejście polegające na tym, żeby tanią i niskiej jakości tkaninę opakować w ładny marketing, dużo reklam i kilka haseł typu „premium”, a następnie przedstawiać ją jako coś więcej, nigdy nie było naszym sposobem działania. Stoimy za jakością materiałów, których używamy. Jeżeli mówimy o bawełnie długowłóknistej, wysokiej jakości tureckich tkaninach i solidnym wykonaniu, to dokładnie to klient powinien otrzymać.
Dla nas najważniejsze nie jest to, jaką historię napisze się wokół produktu, ale w jakim stanie będzie on po miesiącach, a nawet latach użytkowania. Czy kolor nadal wygląda dobrze, czy struktura materiału się nie pogorszyła, czy tkanina się nie zużyła i czy jakość wykonania nadal jest widoczna właśnie wtedy naprawdę widać prawdziwą jakość.
Na rynku mogą być firmy, które biorą produkt niskiej jakości, poddają go kilku procesom, a następnie budują wokół niego piękną historię marketingową i sprzedają jako „premium”. My nigdy nie szliśmy tą drogą i nie zamierzamy nią iść.
Dla nas nie liczy się to, co można napisać na etykiecie, ale to, co klient rzeczywiście otrzymuje do ręki. Surowiec, jakość tkaniny, sposób jej wykończenia, trwałość i wykonanie to właśnie ma dla nas znaczenie.
Takie podejście jest fundamentem naszej rodzinnej tradycji, która trwa już od około 30 lat. Łączymy doświadczenie tekstylne wywodzące się z Anatolii z ręcznym wykonaniem na ziemiach słowiańskich. Jakość, praca i zaangażowanie nie są dla nas hasłami reklamowymi to po prostu sposób, w jaki pracujemy.
Bardzo zależy nam na tym, aby każdy klient otrzymał pełną wartość za każdą wydaną złotówkę. Od 30 lat stoimy murem za każdym produktem, który wytwarzamy i sprzedajemy, i dokładnie tak samo będzie również w przyszłości.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za piękne słowa i zaufanie ❤️
Maro
22.08.2026 19:14
Firma turecko / ukraińska, takie tez produkty. Ceny nieadekwatne do produktu, robi wrażenie ze Firma i produkcja jest polska.
TOMA
22.08.2026 19:52
Cześć Piotr Maro...
wiemy, kim jesteś i z jaką firmą jesteś powiązany. Prosimy, abyś zakończył działania dotyczące naszej firmy, strony internetowej i reklam oraz zajął się własną działalnością.
Posiadamy dużą liczbę zrzutów ekranu i zapisów technicznych dotyczących tej sytuacji, w tym komentarzy publikowanych pod naszymi reklamami, wiadomości udostępnianych na różnych platformach oraz powtarzających się wejść na naszą stronę internetową. W naszych logach znajdują się również wejścia realizowane z użyciem VPN/proxy.
Prosimy jasno: zakończ te działania wobec naszej firmy. Jeśli będą one kontynuowane, zachowamy całą dokumentację i rozważymy podjęcie odpowiednich kroków prawnych oraz zgłoszenie sprawy na właściwych platformach.
Nie chcemy niepotrzebnie eskalować tej sytuacji. Prosimy, zajmij się własną działalnością i zostaw nas w spokoju.
Nikt jeszcze nie pisał o reklamacji 😃 w razie czego przebiega bezproblemowo ?
marta
25.06.2026 14:35
Produkty są bardzo wysokiej jakości, ale też dość drogie. Szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby łatwo było znaleźć coś, co warto byłoby zwracać.
Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie bardzo miła pani odebrała telefon i odpowiedziała na wszystkie moje pytania dotyczące zamówienia na wymiar. Otrzymany produkt był dokładnie taki, jakiego oczekiwałam.
Dodatkowo zamówione przeze mnie ręczniki są niesamowicie dobrej jakości. Używam ich od około dwóch miesięcy i mimo częstego prania nadal są bardzo miękkie.
Linzi
15.07.2026 15:27
To brzmi tak jakby nie było co reklamować 😆 ciekawe czy zatrudniaja taki dział
A.s
27.03.2026 14:14
Jakość jest po prostu obłędna! Satyna bawełniana to strzał w dziesiątkę. Jest taka delikatna dla skóry i czuję się jak w pięciogwiazdkowym hotelu.
Ewa
17.03.2026 17:27
Zdecydowanie polecam! Bardzo wysoka jakość wykonania. To na pewno nie będzie moje ostatnie zakupy 😍
Marta
16.03.2026 12:17
To mój trzeci komplet pościeli. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo wysoka jakość i piękne wykonanie. Świetny kontakt! Dziękuję :)
Agnieszka
15.03.2026 20:04
Pościel jest przepiękna, bardzo dobrej jakości i starannie uszyta. Ogromny plus za to, że poduszki zostały uszyte łącznie z prześcieradłem na wymiar – wszystko idealnie dopasowane. Fachowa obsługa, świetny kontakt i realizacja na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam, wszystko super.
Andrzej
13.03.2026 19:12
Świetny zakup! Pościel jest piękna, a do tego bardzo funkcjonalna. Nie zsuwa się z kołdry i łatwo ją założyć. Piękne opakowanie.
TOMA
25.08.2025 18:35
Piotr, w celu uzyskania przewagi na polskim rynku, rozpowszechnia wprowadzające w błąd i nieprawdziwe komentarze na temat firm konkurencyjnych, posługując się fikcyjnymi kontami. Konto o nazwie „Magdalena”, widoczne na tej stronie, w rzeczywistości należy do Piotra i jest fałszywe. Opinia ta jest całkowicie bezpodstawna i nie posiada żadnej wiarygodności. Prosimy, aby nie ulegać tego rodzaju manipulacjom.
Piotrze, czas przestać ukrywać się za fałszywymi profilami i działać nieuczciwie wobec konkurencji. Takie praktyki są haniebne i szkodliwe dla całej branży. Ostrzegam Cię, abyś zaprzestał tych działań – wszystkie Twoje kroki są dokumentowane i w odpowiednim czasie zostaną przedstawione dowody.
Pakistańska Tkanina
28.08.2025 01:22
Ahahaha, to naprawdę też Wam robi? Myślałem, że tylko mnie się to przydarza.
Robią to regularnie i traktują nas jak idiotów.
Zauważyłem, że pod reklamami innych firm też pojawiają się takie komentarze z fejkowych kont.
Myślę, że jeśli kilka firm się zjednoczy, możemy spokojnie podać jego firmę do sądu.
Chyba uważa, że taka nieuczciwa konkurencja pozostanie bez konsekwencji.
Proszę, odpiszcie na mojego maila!
Magdalena
09.04.2025 09:58
Niestety ich projekty to plagiat
08.04.2025 08:00
Asystent AI
Witam wszystkich, Szukam aktualnych albo byłych pracowników których możnaby było zapytać w odniesieniu do specyfiki pracy w firmie. Czy spotkanie rekrutacyjne składa się z kilku etapów? Czy dobrze jest podjąć się zatrudnienia w tej firmie? Dziękuje bardzo za wskazówki.
Zostaw merytoryczną opinię o Wivanco Sp. z o.o.