SEW-EURODRIVE POLSKA

Oferty pracy

Korzyści dla Ciebie

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Tychy
  5. Opinie o SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O.

Opinie o SEW-EURODRIVE POLSKA Tychy

WebsiteIconSEW-EURODRIVE Polska Sp. z o.o.

11.10.2021 10:28

Witamy na profilu SEW –EURODRIVE Polska!

Bardzo nam miło powitać wszystkich odwiedzających.

Każda Wasza opinia jest przez nas czytana i stanowi istotną wartość w budowie coraz to lepszych warunków pracy w naszej organizacji.

Do kluczowych dla nas wartości należy wzajemny szacunek, zaufanie i profesjonalne podejście do pracy, które także tu chcielibyśmy promować i wzmacniać.

Liczymy na merytoryczne uwagi i konstruktywną krytykę, bo tylko takie opinie dają możliwość na rzetelne odniesienie się do problemu. Zwracamy się także z prośbą o zachowanie kultury wypowiedzi i poszanowania dóbr osobistych.

Przypominamy, że wszelkie naruszenia regulaminu serwisu mogą być usuwane przez administratora portalu.

Pragniemy wykorzystać także tę płaszczyznę komunikacji, aby prezentować warunki pracy w firmie, aktualne oferty a także bieżące wydarzenia oraz inicjatywy.

Mamy nadzieje, że te aktywności przybliżą Wam naszą organizację jeszcze lepiej a także stworzą warunki do wymiany informacji.

Zachęcamy do obserwowania naszego profilu.

Dział HR
    SEW-EURODRIVE Polska

ReviewUserIconpatera

28.10.2025 22:15

Zły to raczej był Mar.Marek kij mu w oko nie zegarek. Staszek to był specyficzny- raz był szorstki raz komiczny. Wypromować chciał Tomasza - nic nie wyszło, dobra nasza

ReviewUserIconMi

21.11.2025 22:47

S nie był szorstki tylko był szowinistycznym (usunięte przez administratora) ubranym w drogi garnitur. Dopiero aktualny prezes po zrobieniu ankiety na początku swojej pracy gdzie było kilkanaście anonimowych informacji o szowinizmie wezwał go na dywanik i dał wybór. Po tym ze złością w oczach zaczął traktować kobiety lepiej. Nieco lepiej.

ReviewUserIconXyz

21.11.2025 23:29

Staszek nie był szorstki. On pod drogim garniturem skrywał brak szacunku. Zwłaszcza do kobiet. Dopiero dywanik u Tomka zmienił jego nastawienie.

ReviewUserIconMaruda

21.11.2025 22:41

Budynek w Tychach powstał w kooperatywie. Poprzedni właściciel ziemi sprzedał ją z dodatkowym punktem w umowie " zatrudnicie moją córkę". Jak widać budynek stoi.
    ReviewUserIconWalczacy z klamczuchami

25.10.2025 09:40

Może zamiast siać w necie wymyślone fantazje zapytaj ilu teraz pracownikow może swobodnie oddychać, pracowac i motywację zachować. Staszek był siewca zla ot cala to prawda lecz jaki widac nie twa. W internecie łatwo siać fantazje jak się ma szalona wyobraźnię bo nie dala każdego prawda się liczy a przeważnie klamca najgłośniej krzyczy.
    ReviewUserIcon3.7.12

24.10.2025 21:12

Życie, życie to igraszka był Stanisław - nie ma Staszka. Pozostała po nim dziura, nadszedł czas - emerytura. Miło będę go wspominać i w robocie plecy zginąć. Czasem łamać kręgosłupy bo tu zarząd jest do d... :)
    ReviewUserIconTinka

21.09.2021 13:49

Do tej firmy nie dostaniesz się jeśli jesteś osobą wykształconą ambitną i z dobrym cv . Ale dostaniesz się jeśli znasz kogoś kto tam pracuje i on ci tą pracę załatwi. Tam nie ma nikogo z zewnątrz. Każdy jest czyimś krewnym kolegą itd itp. Są to ludzie bez kompetencji . Bez wiedzy. Dlatego ich praca wygląda jak wygląda. Szkoda nerwów dla kogoś kto ma coś w głowie chce coś osiągnąć ciężka uczciwą pracą a nie kolesiostwem.
    ReviewUserIconKoniec milczenia

13.10.2021 17:32

Wypadałoby zrozumieć komentarz na który się odpowiada. Dla ciebie powtórzę: nigdzie nie napisałem że nie jestem zadowolony z pracy. Jestem zadowolony z wynagrodzenia zakresu obowiązków lokalizacji firmy tego że jest to praca zgodna z moim wykształceniem itd. Natomiast poruszyłem temat który jest aktualny w firmie od bardzo dawna. I dotyczy on części osób które są tu przypadkiem, a przypadkowość ich zatrudnienia brak kompetencji wiedzy i predyspozycji objawia się jakością ich pracy każdego dnia. Duże branżowe firmy stawiają pracownikom wymagania. Tu wiadomo jak część się dostała. I uwierz nam to przeszkadza. Wielu z nas. Jeśli tego nie wiesz to dużo mówi. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconqwerty

15.02.2023 18:49

Zgadzam się bo tak jest.

27.11.2022 10:15

Jakie wartości są cenione w SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O.?
    ReviewUserIconTM

04.12.2022 12:05

Euro oraz PLN Jak wszędzie trzeba robić plan obrotowy

07.12.2022 17:42

Dzień dobry, W odpowiedzi na pytanie dotyczące wartości cenionych w SEW-EURODRIVE Polska informujemy, iż od ponad 90 lat firma buduje swoją markę w oparciu o określony zestaw wartości oraz misję i wizję współpracy z naszymi klientami i tworzenia miejsca pracy bezpiecznego i atrakcyjnego dla pracowników. Cenimy zaangażowanie i pasję, które przekuwają idee na praktyczne rozwiązania. Zatrudniamy ludzi ceniących pracę zespołową, z otwartą głową i chęcią do nauki, ludzi otwartych na dyskusje z poszanowaniem dla innych i zdolnością do wypracowywania konsensusu, wreszcie ludzi, którzy nie boją się wyzwań i są gotowi do pracy w środowisku międzynarodowym. Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy podzielają te wartości w swoim życiu i pracy. Aktualne oferty można znaleźć na naszej stronie: sew-eurodrive.pl/Kariera. Dział HR

18.08.2022 11:09

Czy SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    ReviewUserIcon123

19.08.2022 18:23

Są zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne

24.08.2022 09:50

Dzień dobry, W firmie SEW-EURODRIVE Polska prowadzimy szkolenia zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne w zależności od potrzeb rozwojowych pracowników. Co roku przygotowywany jest plan szkoleń w konsultacji z managerami poszczególnych działów. Firma zapewnia także możliwość nauki języków angielskiego i niemieckiego oraz dofinansowuje naukę na studiach wyższych dla pracowników chcących poszerzać swoje kwalifikacje zawodowe. Osoby zainteresowane podjęciem z nami współpracy zapraszamy do kontaktu z Działem HR poprzez email: [email protected]. Dział HR

08.04.2022 12:36

Czy w SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O. odbywają się wewnętrzne rekrutacje?
    ReviewUserIcon123

01.05.2022 20:50

Tak odbywają się wewnętrzne rekrutacje. Chyba nie zawsze i nie na każde stanowisko trudno powiedzieć jakie są tego zasady w sensie kiedy ta rekrutacja jest ogłaszana bo czasem nie jest tylko kogoś przyjmują i tyle. Proponuję pytać u AG pewnie niewiele się dowiesz albo jakiś kit ale próbuj

04.05.2022 12:03

Dzień dobry, W związku z pytaniem o realizację rekrutacji w firmie SEW-Eurodrive Polska dział HR informuje, iż prowadzimy rekrutacje otwarte dla kandydatów wewnętrznych i zewnętrznych. Wszystkie informacje o prowadzonych procesach są udostępniane każdorazowo na naszej stronie www: sew-eurodrive.pl/Kariera/OfertyPracy oraz na tablicy ogłoszeń w firmie. Poza procesami rekrutacji w firmie odbywają się także awanse wewnętrzne. Decyzje dotyczące awansów podejmują Bezpośredni Przełożeni. Zgodnie z powyższą sugestią każdorazowo zapraszamy do działu HR w celu pozyskania odpowiedzi na rodzące się pytania dotyczące prowadzonych procesów rekrutacji i oczywiście innych kwestii pracowniczych. Zapewniamy, że dział HR dołoży wszelkich starań, aby pytający uzyskał rzetelną odpowiedź. Odnosząc się do powyższych uwag, jeśli piszący ma obiekcje do aktualnych działań HR to zapraszamy bezpośrednio. Pani A.G. bardzo chętnie podejmie rozmowę w każdym z interesujących pytającego tematów. Dział HR

17.09.2021 16:18

Czy SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    ReviewUserIconAktualnie pracujący

16.10.2021 00:39

Umowa o pracę, warunki są spoko i jie ma lewizny, ja polecam
    ReviewUserIconAktualnie pracujący

14.12.2021 22:26

Mam parę lat pracy za sobą i jak na razie podwyżki były regularne. Mówili że wyniki firmy w tym roku bardzo dobry więc rozumiem że wyrównają inflację + dadzą jakąś podwyżkę Plany na przyszłość ambitne a rąk do pracy mało za te pieniądze

08.06.2021 15:36

Jak szefostwo w SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O. traktuje ludzi?
    ReviewUserIconPracownik

09.06.2021 07:41

Moje traktuje mnie dobrze, nigdy źle mnie nie traktowano, to nie jest Białoruś

Kontakt - SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O.

Tychy

SEW-EURODRIVE Polska Sp. z o.o.

ReviewUserIconWojtek

24.05.2021 15:38

Dalej można dostać w firmie kartę Multi sport?

24.05.2021 16:11

Dzień dobry P. Wojtku, Firma zapewnia pakiet socjalny w tym także kartę sportową, zatem istnieje opcja skorzystania z Multisportu. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami pracy na www.sew-eurodrive.pl/kariera. Pozdrawiamy Dział HR

27.02.2021 15:33

Czy SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O. zapewnia kartę multisportu?
    ReviewUserIconPracownik

02.05.2021 10:46

Tak, podstawowa jest za 1pln czy jakoś tak
    ReviewUserIconNie ziomal

13.10.2018 20:19

@Dark Słuszne wnioski wyciągasz kolego. W tyskim uniwersum praca tylko dla ziomali. Reszta sama odpada widząc to wszystko, więc nic nie straciłeś
    ReviewUserIconDark

10.10.2018 18:31

Bylem jakiś czas temu na rozmowie, wszystko fajnie, wszstko gra i wg tylko cisza do dzis... moje wnioski: firma chyba nie dla ludzi którzy cenią uczciwie swoją prace :) lub jak ktoś już tutaj napisał - praca tylko dla ziomali :)
    ReviewUserIconAnonymus

17.10.2017 18:11

(usunięte przez administratora) Praca w Tychach = prywatny folwark pomieszany z rodzinną koterią. Tam mało kto zatrudniony nie jest czyimś kumplem, pociotkiem, znajomym. Szkoda gadać, to jakbyś się przeniósł do innego wymiaru w porównaniu z innymi oddziałami. Jak się tam wpasujesz to jak u pana Boga za piecem. Jak się nie wpasujesz to idzie ocipieć. Jeśli wejdziesz między wrony.....
    ReviewUserIconAnonymus

17.10.2017 18:03

Oj nie ładnie usuwać wpisy i opinie o pracodawcy. Ktoś grzecznie zapytał o pracę w tychach a rzeczowy wpis zniknął. Prawda w oczy kole, ale spoko przywrócimy wpis o tyskiej koteri.
    ReviewUserIconshaut

17.07.2017 15:04

A czy wlasnie o pracy w Tychach moze ktos cos powiedziec? Pozdrawiam
    ReviewUserIconTaki tam

22.06.2017 18:12

Kogoś chyba pogięło. Może napiszemy opinię o Sew Zgierz. Nie ma Sew Eurodrive w Toruniu. Tam tylko ojciec rydzyk. Jest odrębny wontek o Łodzi bo tam jest SEW. Reszta to tylko lokalne biura. Jest jeszcze biuro Sew Tychy ale tam to inny folwark. Tam nikt prawdy nie napisze.
    ReviewUserIcongość

20.09.2016 15:44

Witam, nie zgadzam sie z opinią przedmówcy. Praca stabilna i perspektywiczna jeżlei tylko ktoś chce pracować i wykazuje zaangażowanie. Zaróno pracodawca jak i pracownik może zawsze podjąć decyzję czy chce dalej kontynuować współpracę. Zatrudnienie przez firmę zewnętrzną - tak ale nie zawsze. Jeżeli taka forma zatrudnienia jest wybierana to jest to normalna umowa o pracę a nie "tymczasówka".
    ReviewUserIcongosc

18.05.2014 12:12

Witam nie polecam zwalniają ludzie od reki bez wyjaśnienia z dnia na dzień. Przymusowe nadgodziny nikogo nie interesuje czy chcesz czy nie. Specyficzny ludzie nie spodobasz się wylatujesz.... nie ważne jak pracujesz. Praca przez agencje oczywiście... na przejście na SEW nie ma co liczyć przed upływem 2 lat.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SEW-EURODRIVE POLSKA?

Zostaw merytoryczną opinię o SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O.

Nie przegap nowości o SEW-EURODRIVE POLSKA SP. Z O.O.!