Pani Małgorzata Profiruk - najgorszy pracodawca z jakim miałam do czynienia. Brak grafików nawet na tydzień, ciągła zmiana godzin pracy , lewe umowy, szantaż pod pretekstem wyrzucenia z pracy ,przerzucanie swojego życia prywatnego na pracowników, brak organizacji ( gdzie podobno czas to pieniądz), fatalna atmosfera między pracownikami- nakręcana często przez szefową i jej córkę. Jedna wielka tragedia. Nie polecam .
Black
23.03.2026 18:51
Zdecydowanie odradzam! Trzymajcie się z daleka od tej firmy.
Praca w tym miejscu to prawdziwy koszmar. Jeśli rozważasz zatrudnienie się tutaj lub skorzystanie z usług tej firmy, przygotuj się na następujące problemy:
Traktowanie pracowników: Ludzie są traktowani jak (usunięte przez administratora) a nie pracownicy. Panuje atmosfera ciągłej presji, braku szacunku i poniżania.
Problemy z wypłatami: Wypracowane godziny systematycznie nie są opłacane. Obietnice dotyczące zarobków to puste słowa, a odzyskanie pieniędzy graniczy z cudem.
Nielegalne umowy: Firma posługuje się „lewymi” umowami, które są konstruowane tak, aby pozbawić pracownika jakiejkolwiek ochrony prawnej.
Zastraszanie i groźby: Zamiast dialogu stosowana jest przemoc psychiczna. W sytuacjach konfliktowych interweniuje mąż właścicielki, który nie waha się kierować gróźb pod adresem pracowników.
Fatalna jakość środków czystości: Oszczędności na chemii są absurdalne. Brak profesjonalnych produktów — kazano nam myć podłogi płynem do szyb, co jest brakiem profesjonalizmu i niszczy mienie klientów.
Podsumowując: To niebezpieczny i nieuczciwy biznes. Omijajcie firmę pani Małgorzaty szerokim łukiem, jeśli nie chcecie stracić zdrowia, nerwów i zarobionych pieniędzy.
Zostaw merytoryczną opinię o CZYSTY DoM MAŁGORZATA PROFIRUK
Nie przegap nowości o CZYSTY DoM MAŁGORZATA PROFIRUK!