Kupiłam samochód od tej firmy i niestety moje doświadczenia są bardzo negatywne.
Podczas oględzin auta sprzedawca udzielał nieprawdziwych odpowiedzi na zadawane pytania, nawet dotyczące drobnych kwestii. Przykładem jest informacja o uchwycie pokrywy bagażnika, który był w innym kolorze niż reszta samochodu. Z perspektywy czasu uważam, że nie otrzymywaliśmy rzetelnych informacji o pojeździe.
Przyjechaliśmy po ten samochód z daleka. Sprzedawca kategorycznie odradzał przyjazd z osobą zajmującą się profesjonalnym sprawdzaniem samochodów przed zakupem, co wzbudziło moje wątpliwości.
W ogłoszeniu wyraźnie wskazano, że do samochodu dołączony jest drugi komplet opon. Podczas podpisywania umowy sprzedawca ponownie potwierdził, że opony zostaną wysłane kurierem, ponieważ znajdują się w magazynie.
Opon nigdy nie otrzymaliśmy. Wielokrotnie kontaktowaliśmy się ze sprzedawcą. Początkowo zapewniał, że zostały już wysłane. Później poinformował, że przesyłka rzekomo zaginęła. Pomimo naszej prośby nie przekazał numeru przesyłki ani żadnego potwierdzenia nadania.
Cała współpraca pozostawiła bardzo złe wrażenie. Nie otrzymaliśmy tego, co zostało zaoferowane i potwierdzone przy sprzedaży, a kontakt po zakupie nie doprowadził do rozwiązania problemu. Na podstawie własnego doświadczenia nie mogę polecić tej firmy.