Thunder
12.04.2026 18:04
Jestem współwłaścicielem obu Thunder Wind. To ja opracowałem od nazwy do całych fundamentów firmy w Polsce i Niemczech. 10 lat uczyłem się po czym zaufałem tym dwóm. Budując nam te dwie firmy. Posiadam umowe, nagrania z wspólnych ustaleń i maile.
Zostawili mnie i moją rodzinę bez środków na życie. Przywłaszczyli pol mojej firmy w Polsce i w Niemczech.
Uwazajcie na nich !
Thunder
14.04.2026 00:20
Olka wy nazywacie się wiatr, a mnie nazwał ktoś wielki Piorun ( Obj Jana 10 ) biblia mówi o mojej służbie.
Wy śmiejecie wiatr. I zbierzecie burze.
Nie zdradzam czasu pozwu i strategii.
Powiem ci tylko tyle: Będziecie zaskoczeni 😄
Od pierwszych dni współpracy zbieraliśmy dowody. Pozdrawiam 😉
Marika
16.04.2026 12:01
Piszesz, że od początku zbierałeś dowody a to znaczy że od samego startu im nie ufałeś? Coś konkretnego wzbudziło twoje podejrzenia tak wcześnie🤔
Prawda
11.01.2026 14:13
Tak to pbietnica. Kiedy już otrzymał władze w tym kraju. Przyjdę i odbiorę co wszystko co ukradłeś innym. I za wszystko poniesiesz konsekwentnie. Zbiorę wszystkich ludzi których oszukałeś i okradniesz.
To obietnica. Zarabiaj zarabiaj. Będzie z czego spłacić wszystkich których oszukasz. Piorun pana.
Albert
09.01.2026 18:37
Co obecnie myślicie o współpracy z ta firma? wcześniej padały glosy na ‘nie’ ale teraz już nikt nie odradza i zastanawiam się czy coś sie nie poprawia
Zenon
11.01.2026 11:33
Ta obietnica w sensie? Bo mi to o chodziło. to co dokladnie jest na papierze?
Prawda
11.01.2026 13:56
Dalej handlujesz narkotykami? Hehe.. jak to jest ze Prezes otrzymał wyrok za wyważenie ludzi do lasu ?
Zauważmy, że ci ludzie bez współpracy z tym człowiekiem nie pracowali nigdy w handlu. Wszystko dostali od niego by samodzielnie zarabiać.
Czy takim ludzie zaloguje na to wszystko? Lepiej jest powierzyć takie narzędzia wiedzę i dostawce lepszym od nich. A wielu jest takich co na to zasługują.
22.11.2025 01:49
Firma działa od 3 miesięcy dopiero, a na stronie kłamią, że działają od 2016 r.
Spolka została zakupiona od innego kontrahenta który robił w innej branży.
ta spółka została zarejestrowana w zeszłym roku . a działalność mogła być prowadzona już wcześniej pod jakaś inna firma na przykład od tego 2016 , wcale nie musza klamac
03.12.2025 23:44
We współpracy z każdą firmą niezbędnym elementem jest weryfikacja kontrahenta. Bo nikt nie wpłaca przedpłaty po pierwsze za towar nie uczciwym podmiotom. Oraz dopiero co zaczynającym. To duże finansowanie objęte większym ryzykiem. Podatki, karuzele, wyłudzanie danych i pomijanie współpracowników.
Znanych jest niestety niezliczone ilości przypadków nieuczciwych sprzedawców.
A w tym rynku fmcg wąskim gronie opinia wpływa na ceny jakie uzyskujemy, buduje się to wyrzeczeniami rzetelną pracą. Nie buduje się firmy na kłamstwie podobnie jak w innych kategoriach. To oczywiste..
A w szczegolnosci nie tworzy się współpracy na kłamstwach.
Markę firmy, to nieustanna praca, a nie świadome wprowadzanie w nie prawdę klientów idąc drogą "na skroty"
Na stronie internetowej pisze się nie prawdę.
W biznesie obowiązuje żelazna zasada: Kto oszukuje klientów traci z czasem przodujące kontakty co wplywa także naturalnie na lepsze ceny.
Zdjęcia na stronie tej firmy to magazyny firmy Fanex..... z Gdyni. Widać to w zbliżeniu także po etykietach.
By zrealizować zamówienie gruntowo weryfikujemy sprzedawcę, czy są wiarygodni i u ich czołowych kontrahentów słyszymy, że ta Spółka nie zrobiła z nimi ani jednej tranzakcji !! A w rozmowach z klientem opowiadają o wieloletniej współpracy z nimi. Robią to także na stronie internetowej.
Jest tam zatrudniona jedna pracownica bez doświadczenia jak i Prezes czy ten menadzer który wedlug danych krs nigdy nie prowadził działalności handlowej.
Wszyscy pracują kilka miesięcy dopiero tu zaczynając.
Oczywiście, że można iść tym tropem, że działalność mogła być prowadzona pod inna firmą. Tylko zwróćmy uwagę, że właściciel firmy nigdy nie prowadził żadnej działalności także ani razu prócz drobnych remontów budowlanych. Podobnie jego partner który widnieje w drugiej Spółce trzy miesiące. Dane są dostępne i historia także menedżerów OGÓLNO DOSTĘPNA. A opinie o firmach po to są zasadniczo udostępniane.
Okłamywanie klientów i kontrahentów w opisie na stronie firmy, fałszowanie rekomendacji i świadectwa pracy to wyraźny sygnał, że kto kłamie w małych rzeczach nie jest wiarygodny w dużych.
W biznesie międzynarodowym fałszowanie doświadczenia, firmy opisujące lata praktyki gdy każdy przedstawiony na stronie pracuje w handlu kilka miesięcy łącznie z "prezesem" to czerwone światło by nie wpłacać pieniędzy przed załadunkiem towaru.
Konieczność też to sprawdzenie czy każdą firma ma towar na magazynie.
Pozdrawiam..
Gregory
22.11.2025 01:51
Właściciel firmy nie uczciwy. Nie rozlicza się z współpracownikami.
22.11.2025 01:45
Firma nie rozlicza się z zobowiązań finansowych. Przestrzegam.