THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.

Tomaszowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.

Karolina

@Były Robol mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem firmy. Nie jestem w żaden sposób z nią związana. Rozumiem, że Twoje doświadczenia jeśli chodzi o tego pracodawcę nie są aktualne. Ktoś z obecnych pracowników mógłby powiedzieć coś więcej o tym jak sytuacja wygląda teraz?

Qqwwww
@Karolina 23.08.2017 13:06
@Były Robol mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem firmy. Nie jestem w żaden sposób z nią związana. Rozumiem, że Twoje doś...

Droga Karolciu żeby tu sie cos zmieniło to musi zmienić sie kolor z Czerwonego choćby na Zielony ale posiadający inteligencje.

Karolina

@Ghoohg może jednak powiedziałbyś coś o obecnej sytuacji? Jak teraz wyglądają warunki zatrudnienia w THYE LOKENBERG - POLSKA? Takie informacje mogą być cenne dla osób, które zastanawiają się nad dołączeniem do firmy.

Były Robol
@Karolina 24.07.2017 14:54
@Ghoohg może jednak powiedziałbyś coś o obecnej sytuacji? Jak teraz wyglądają warunki zatrudnienia w THYE LOKENBERG - POLSKA?...

A cóż mogłoby się tam zmienić. Stefan przestał japę drzeć, a może Sonia przestała godziny odpisywać, może firma przestała oszczędzać i wysłała kierownika na kurs zarządzania zasobami ludzkimi. Przepracowałem w tej firmie prawie 10 lat i myślę że najlepiej byłoby gdybyś sama opowiedziała o zmianach droga Karolino a kto wie może tam wrócę Z poważaniem Były pracownik

Jojo

Och och co sie dzieje czerwony człowiek przypomniał sobie o starych pracownikach, a tak mu nie pasowalim

przyszly?

mam pytanie widze ze firma potrzebuje ludzi na wiele stanowisk czy jest to potrzeba związana z jakims rozwojem firmy czy może jest coś nie tak i ludzie uciekają

Ghoohg
@przyszly? 02.04.2017 11:23
mam pytanie widze ze firma potrzebuje ludzi na wiele stanowisk czy jest to potrzeba związana z jakims rozwojem firmy czy może...

Przyjdź a sam zobaczysz tego nie da się opowiedzieć to trzeba przeżyć wtedy będziesz wiedział że cię nikt nie okłamał

Tcdsd
@Ghoohg 29.04.2017 19:14
Przyjdź a sam zobaczysz tego nie da się opowiedzieć to trzeba przeżyć wtedy będziesz wiedział że cię nikt nie okłamał...

Naucz się jeszcze ukraińskiego żebyś dogadał się z pracownikami

Robol

Paniom odpowiedzialnym za naliczanie wynagrodzeń życzę dużo zdrowia szczęścia i długi lat życia i żeby ktoś kiedyś naliczył im tak emerytury jak one te wypłaty

Lizus

Kierownik jest zajebisty , a szefowa tego nie dostrzega. A on tak się stara.

Biały węgorz

Nie ma to jak lac ruszta przy -5 pracownicy zamarzają a ciuchy robocze zimowe różnią sie od letnich tylko butami !!!

Kada.

Ale tu piszecie głupoty trzeba umieć się podlizać to będziecie mieli lepiej.

Troll

Cześć jestem duży, głupi i bardzo silny i chciałbym pracować na Coote w legendarnej grupie Gajosa(którego zresztą pozdrawiam) aby być jeszcze lepszym kupowałbym sobie nandrolon aby nie czuć bólu i zmęczenia... Gdzie mam się zgłosić? Pozdrawiam mame...

Malina

Terminnowa ? huahaha ludzie nie maja co do gara wlozyc.. ale pozniej dostana hajs to starczy na dluzej :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Operator ładowarki ręcznej

Ja

Chyba oboje pracujecie w biurze

Ja kiś facet

Jeśli jesteś głupi i silny to przyłaź im głupszy i silniejszy tym lepiej a jak nie będziesz się jeszcze upominał gdy się system pomyli to nawet będziesz miał szanse zostać pracownikiem roku

Małgosia

ktos wie czy moj knurek edzio wroci z kielc do tomaszowa ?????

dzi

to prawda ze od tego pedalucha lipskiego nikt nie chce wynajmowac mieszkan w tomaszowie ? ludzie sie brzydza chodzic po kradzionym betonie i za to wszystko co zrobil moze niech sie teraz sznurka czepi?

kamil spawacz

pozdro dla załogi "G" jednak można lepiej zarabiać jak się dowiedziałem do 250pln można dostać za frekwencje jak się nie ściemnia w miesiącu np. sraczke, potrzebują ślusarzy i spawaczy.Ja mam angaż na ślusarz-spawacz reszta wiadomości to u mnie wiecie gdzie mnie szukać werbuje nowych jest lepiej ale praca od gwizdka do gwizdka bez ściemy ale za to czyste "50"i "100" na feacebook kamil agnieszka grzywaczyk

terefe

figo fago frajer jesteś bo mam info traktuj tą prace poważnie bo jak masz kredyt na (M) to wafluj się bo nie masz odwagi zmienić pracy i poczekamy do 2020r bo wszyscy umowy mają do tego okresu a póżniej albo na nowych zasadach albo papa i zapieprzaj w najlepszym wypadku za 15brutto wiem kim jesteś bo pisałem do admina baranie

kamil spawacz

przekarzcie Andrzejowi że miałem 15/brutto od 1-go marca 2015 nawet nie musiałem się prosić pozdro dla załogi

figo i fago

Zakład pracy jest zajefajny, codziennie jest ciekawie i rozrywkowo,a ile pracownicy mają odwagi zwłaszcza za plecami innych. Największą bolączką pracowników jest alkohol i używki,próbują walczyć z tymi nałogami ale niestety są bezradni i ciągle przegrywają,ale miejmy nadzieję że w końcu uda się wygrać z nałogami,i wezmą się za robotę.Wpis ten dotyczy tylko części załogi około 45% ,ale idzie zima i rozgrzania będą potrzebowali inni. Z wyrazami szacunku jeszcze się odezwę.

bambosz

Kamil daj głos?

abc

ale tak to jest monisie kurwisie

bambosz

Zgadzam się w pełni z trololo , w tej firmie myślenie jest niewskazane, wręcz skazane na zagładę. Jeśli chcesz się wybić to na pewno nie z ruszta betonowego........ Narka.

bambosz

żółw na A 4 miał zajefajną blacharę

terefe

jest super o co wam chodzi dziobię codziennie i mam super wypłatę

Murzyn

Co tam słychać nowego w firmie Kamil ??

KTOS

nie mam kasy (usunięte przez administratora) zlodzieju (usunięte przez administratora)wróc !!!!!!

ziom22

Co to za Firma że nawet nie potrafią uszanować pracowników , nawet ostatnio do jednego było wzywane pogotowie ratunkowe.Wine całą powinno ponieś całe szefostwo i jego brat bo przez ten cały czas robi mu pod górkę,nawet nie dali mu się wyleczyc do konca tylko musiał zapier... bo chcieli go zwolnić , co miał chłopak zrobic musial zapie.... bo ma Rodzine na uczymaniu.Ciekawe kto teraz do tego sie przyzna ze to przez nich sie stało szefostwo czy braciszek.CZymaj się chłopie i wracaj do zdrowia.

ziom 22

Pracownicy szykujcie się na najlepsze niedługo do nas dołączy nowy pracownik będzie to napewno prawa ręka kadafiego jego najstarszy braciszek eligiusz .

Kamil spawacz

Firma jest fajna milo mi sie pracuje, panuje tu mila atmosfera, pieniadze zawsze mi sie zgadzaja i firma zatrudnia elektryka z prawdziwego zdarzenia.

Gutearbaiter

Elektryk jest fajny, elektryk fajny jest, kiedy go widze chce mi sie jesc.

ziom 22
@Gutearbaiter 19.03.2015 20:37
Elektryk jest fajny, elektryk fajny jest, kiedy go widze chce mi sie jesc.

Wsać sobie te zdanie o pracownikach w du...

terefe

to Super firma.Zachęcam do brania udziału w konkursie najlepszy podp.......z będzie miał ękstra roboty za damski ch.. zapraszam Las Rąk buziaki papatiki pozdrowionka 5000 brutto rubli

przyjaciel

Najlepiej to sie z panem Eugeniuszem Podgórskim kradlo staly klient.Z nim mozna bylo konie krasc hahahahahahaha ten to ma dopiero nosa do interesów i to duzego nosa

Stefan

Ja czytać wasze komentage i być niespokojny, wo ist problem?

przyjaciel

(usunięte przez administratora) dalej przyjezdza krasc zaprawe czy juz wylal wszystko i nie musi krasc ?

Ziom 22

Siema kamil jestem z tobą niedługo się ujawnie i pomoge tobie zgładzić tą biuro kracje co nas okradają a tym bardziej nasza kadrową gdzie zawsze system zawodzi przed rozliczeniem całego miesiąca.A szefowa na to jak zwykle na twoje miejsc jest 10 innych tak muwi jak każdy idzie kucić się co miesiąc o wypłate...a dodatkowo za listopadową wypłate odciągneli nam na premie roczna która mamy dostać niby 22 grudnia jak pujdziemy na firmową stype gdzie co roku odciągaja sami.

Fanclub Kamila Spawacza

Kamil co nowego w firmie?

były pracownik

Firma w końcu wypłaca zaległe nadgodziny. Dlaczego tak późno i bez odsetek??? Po kontroli PIP w kwietniu 2012 r. mieli wypłacić nadgodziny za zaległe 3 lata,oczywiście odczekali 2,5 roku zanim cokolwiek wypłacili.I to dopiero, kiedy ludzie poszli z tym do sądu. Ale wypłacają tylko za pół roku, bo reszta czyli 2,5 roku uległa przedawnieniu. Ludzie wstydu nie macie!!!Najgorzej jak sam (usunięte przez administratora) a z kogoś robi.

kamil spawacz

Te forum to jak mój Blog.dzisiaj t.j28.11.2014 Oświadczma że mam wysrane.Dzisiaj dowiedziałem się że jeden z Pracowników zadzwonił po Panią od BHP to było 26.11.2014 to nie byłem ja ale mam sprawdzone info.i zachowam to dla siebie.I żałosne to jest żeby po interwencji Babki od BHP.Szanowana Pani kadrowa zaczęła wydawac ubrania robocze to jest super normalnie teletubisie mówią ok papatki dzubaski całuski frajery

kamil spawacz

właśnie jesteście cwani a żaden do mnie nie podejdzie,mam taką pozycje że nie mam zajebistego kredytu żadnych zobowiązań to mam wysrane,to że jestem spawacz i żaden problem godziny walić to też nie problem nikt mnie ze spawalni nie goni bo żar topików się zaczął i na łep na szyje produkcja leci.Problem z tym że ostatnia zima iJa kamil spawacz z hali nrt.1 po ekstradycji na hale nr.2 mam dosyć czas szukać pracy żałosne

kamil spawacz

to jest Zajebista firma jak,prezes najezdza to wszystkie myszki :dezaftan: w aptece muszą kupować bo pleśniawki na języku wychodzą od lizana.Kto sie zgadz to dopiszczie coś pozdro zapierdalaczy na coote co nikt ich nie docenia jestem z wami

Fanclub Kamila Spawacza

brawo Kamil jedyny gość w lokenbergu z jajami

ziom22

Ta firma to same kapusie co (usunięte przez administratora)za lepsze stanowisko ,a oto oni (usunięte przez administratora)noi ten nowy co kierownik go przyjoł i wszystkich (usunięte przez administratora) .

jajajajajajajajajajaaajaj

może ktoś się dołączy pod swoim imieniem,pewnie nie bo sie c,,,, trzęsicie o robote

kamil spawacz

opowiedziałem ostatnio na imprezie mojemu znajomemu z Leverkusen że kolega dostał,50gr,pln brutto podwyżki to jest jego słowami przetłumaczyłem to jest ok po kursie 12/5euro centa minus podatek 30%około 8 euro centów do godziny to wyśmiał mnie.Jak mu powiedziałem że Niemiec tyle daje to jebnął śmiechem i zapytał się o adres bo on też chce mieć takich frajerów do roboty.To jest żałosne że robimy za mniej jak ROMANIA

kamil spawacz

w tym tygodniu dostałem zlecenie extra na 17stą bo 2(vierlinge) zbrojenia do zrobienia ale za to nie ma premii za uznanie pracownika to był ostatni raz jak za damski ch.j robie ,super potrzeba dospawać to trzeba wafla znależć.Ale z biura.Zero odzewu że extra robota zrobiona na kwicie z wypłaty nigdy nie miałem uznania,ktoś za mnie zgarnia bonusy . .A całą załoge wyje..ł w maliny z poniedziałkiem.A to mój morał który sięga poniżej rynsztoka na który sra ta świnia co dla niej zbrojenie spawam.Lepiej rzre ta świnia jak ja zarabiam za extra zlecenia.Pozdrawiam reszte załogi co plotkuje po kątach a jak trzeba to morde w ten rynsztok chowa,CWANIAKI ZASRANE PO KĄTACH OPOWIADAĆ TO POTRAFICIE

spawacz kamil

łupie dzisiaj nute to jest tylo 25% tego co potrafi ten sprzęt jak bym dowinąl 60% to głośniki by roz..ało i spawacz z góry panele ma do zmiany tak mnie wychował TATA bo całe moje życie to była głośna muzyka i ten koleś tego mi nie odbierze.Bużka dla najlepszej lolity na firmie kto mnie zna to wie

spawacz kamil

OBERHAUSEN PUMPKIN 2011 Dlatego mam wysrane bo w niemczech potrzeba ludzi do roboty a nie romania>zobacz ten film i zagłosuj >ja tam uczestniczyłem i tym się kieruje nie kleje drutów pa.pa

spawacz kamil

każdy się trzensie o robote takie odważniki jesteście PANY.Powodzonka.Za sobote kiedyś ludzie umierali!!!!!!!!!!

spawacz kamil

ostatni tydzień przyniósł dużo nowości, brygadzista stoi a królowa tego nie widzi osiem godzin ręce w kieszeni i inwigilaccja pracowników na COOTE. nawet formy nie spryskiwaC tylko stac to już,przesada tylko od tego jest brygadzista,chyba nie.Drony latające gdzie kamerki zainstalowaC to OK!!! ale dac BONUSY to nie na 10ludzi 1den zostaje po co dopłacac ,doswiadczonemu pracownikowi premie za nad produkcje jak lepiej św i erxak a za 10

spawacz

ten kto idzie do toalety i robi kupe to po lewej stronie stoi szczotka i słuzy do wycierania muszli zasrańcu

Zostaw opinię o THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O. - Tomaszowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.