Radek10.08.2025 11:30
Niezwykły program wyjazdu do Stanów Zjednoczonych, obejmujący zarówno wschodnie, jak i zachodnie wybrzeże, a także cuda natury, zawdzięczamy niezwykłemu zaangażowaniu i talentowi Ady. Jej starannie zaplanowana podróż, która pozwoliła nam odwiedzić tętniący życiem Nowy Jork, a także słoneczne Los Angeles, San Diego i rozświetlone Las Vegas, była niezapomnianym doświadczeniem.
Ponadto, Ada w mistrzowski sposób włączyła w program tak słynne parki narodowe, jak majestatyczny Wielki Kanion, wyrzeźbiony przez potężną rzekę Kolorado, oraz imponujący Park Narodowy Doliny Śmierci. Zabrała nas również w Arizonie do Golden Canyon co więcej zaskoczyła wizytą w przepięknym Parku Narodowym Doliny Monumentów - miejscu, gdzie kręcone były sceny ze słynnego westernu "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie" z muzyką skomponowaną przez słynnego Ennio Morricone., co jeszcze bardziej wzbogaciło naszą podróż o niezapomniane widoki. Co więcej, dzięki jej planom mieliśmy okazję przejechać przez malownicze góry Sierra Nevada i zatrzymać się w urokliwym miasteczku Bishop.
Dzięki Adzie udało się idealnie połączyć zwiedzanie wschodniego wybrzeża z urokami słonecznej Kalifornii i ekscytującą atmosferą Nevady, co świadczy o jej profesjonalizmie i dbałości o każdy, nawet najmniejszy detal. Jesteśmy pod wrażeniem, jak zgrabnie ujęła w jednym programie te odległe od siebie, a jednocześnie tak fascynujące miejsca. Ada to prawdziwa mistrzyni logistyki i planowania.