Gabriela14.08.2024 21:31
Nie polecam tego Studia, Pani Katarzyna (usunięte przez administratora) mnie na kwotę ponad 2tys złotych.
Zakupiłam u niej nowe pod-talerze, czekałam na nie kilka miesięcy. Miałam otrzymać je po 20 maja, niestety mimo wielu przypomnień zostałam zbyta wymówkami typu: mam chore dziecko, kurier nie zabrał wszystkich paczek itd.
Po poinformowaniu Pani Katrzyny, że jeżeli nie wyślę podtalerzy sprawa trafi na policję, Pani Katarzyna wysłała paczkę, jednak otrzymałam towar używany i nie ten model który zamawiałam.
Odrazu przesłałam zdjęcia w celu wyjaśniania, na co Pani Katarzyna naskoczyła na mnie, że to ja nie wiem co zamawiam. Oczywiście odszukałam post sprzedażowy i udowodniłam, że jest w błędzie.
Pani Katarzyna zobowiązała się do osobistego przywiezienia towaru do mojej pracowni - dzień przed planowanym dekorowaniem sali weselnej, gdzie potrzebowałam podtalerzy.
Oczywiście nigdy do mnie nie dotarłaś z towarem. Po tym wydarzeniu ustalilysmy, że otrzymam zwrot pieniędzy i sama nada kuriera, aby zabrał błędny towar ode mnie.
Nigdy kurier również nie dotarł, na własny koszt odesłałam podtalerze do jej studia.
Pieniążków też nie otrzymałam. Sprawa została zgłoszona na policję.
Bardzo nie polecam!!!