Jestem pracownikiem urzędu wojewódzkiego. Pan Maciej Hebel podaje swój numer telefonu w pełnomocnictwie i nie da się do niego dodzwonić. Sprawy prowadzone przez niego są dłuższe w postępowaniu ponieważ nie możemy nikogo z jego podopiecznych powiadomić telefonicznie. Jeśli jest jakaś sytuacja w której trzeba się o coś dopytać to również jest to niemożliwe. W dodatku pan Maciej nie czyści swojej skrzynki w e- doręczeniach i nasze pisma nie dochodzą przez co osoby niepełnosprawne nie dostają zawiadomień
emeryt
01.08.2026 09:57
Firma Vestra care założona w 2024 roku, którą Pan MAciej Hebel reprezentuje, potwierdzam, przysyłają pełnomocnictwa ZUS z zapisem wynagrodzenia sięgającego 15 krotności przyznanego świadczenia, łącznie z pobieraniem tego świadczenia na własny rachunek, jak dla mnie żerowanie na osobach mniej kompetentnych, dosięgniętych np tragedią rodzinną, członka rodziny po zawale, udarze które chcą uzyskać dodatkowe wsparcie, do czasu podpisania umowy wydzwaniają ponaglają, potem cisza i brak kontaktu!!!
Zostaw merytoryczną opinię o Biuro Doradztwa Prawnego Maciej Hebel