Niestety, nie mogę polecić tej firmy jako dobrego miejsca pracy. Proces rekrutacyjny był nieuczciwy (usunięte przez administratora)składała obietnice, które później nie zostały dotrzymane, tłumacząc to decyzjami „zarządu”. W mojej ocenie komunikacja z kandydatami i pracownikami jest nieprofesjonalna, a wewnętrzne regulaminy często są zmieniane w sposób arbitralny, zależnie od bieżącej sytuacji. Menagerowie ktorym brakuje wiedzy technicznej i umiejętności organizacyjnych(usunięte przez administratora) Często obiecywane są premie lub podwyżki, które ostatecznie nie mają pokrycia w rzeczywistości.
W firmie zdarza się też faworyzowanie osób zatrudnionych po znajomości którym brakuje wiedzy, doświadczenia, umiejętności oraz wykształcenia, co negatywnie wpływa na atmosferę i motywację zespołu, potrzebują oni pomocy przy obsłudze podstawowych narzędzi ręcznych. Pracownicy, którzy wykazują się samodzielnym myśleniem lub próbują zwrócić uwagę na problemy, bywają traktowani jako kłopotliwi.
Sama praca mogłaby być ciekawa, gdyby nie panujący brak szczerości, niekompetencja w zarządzaniu i niska kultura organizacyjna.