Mieliśmy już doświadczenie z kilkoma mediatorami i szczerze mówiąc dopiero teraz zobaczyliśmy, jak mediacja powinna wyglądać naprawdę. Poprzednie próby kończyły się frustracją i poczuciem straty czasu, natomiast tutaj wszystko przebiegło absolutnie wzorowo.
Mediator, z którego usług korzystaliśmy przy rozwodzie, okazał się osobą niezwykle kompetentną, zaangażowaną i empatyczną. Od pierwszego spotkania widać było ogromne doświadczenie, spokój i profesjonalizm. Każdy etap został jasno wyjaśniony, atmosfera była pełna zrozumienia, a rozmowa konstruktywna i prowadzona z klasą. Tam gdzie wszyscy nie dawali rady, mediator Adrian Jagiełło i adwokat dal sobie świetnie radę. Jestem bardzo zadowolona z mediacji.
To zupełnie inny poziom jakości usług, bo wreszcie ktoś, kto naprawdę zna się na swojej pracy i potrafi skutecznie pomóc stronom dojść do porozumienia. Dzięki niemu udało się rozwiązać kwestie, które wcześniej wydawały się nie do przeskoczenia.
Z pełnym przekonaniem polecam tego mediatora to prawdziwy fachowiec z powołania. Po doświadczeniach z innymi miejscami mogę śmiało powiedzieć, że tutaj spotkałam profesjonalizm w najlepszym wydaniu.
Jeśli będą nowe problemy z małżonkiem, na pewno tu wrócę. Pozdrawiam Barbara