Były pracownik06.02.2025 18:34
Firma aqua maris, która zarządza restauracją White Marlin w sopocie to jedna wielka kpina. Od ponad 2 lat mają problem z wypłacaniem wynagrodzenia, ludzie potrafią czekać 3 miesiące na swoje pieniądze. Dochodzi do sytuacji, że nie przychodziliśmy nawet do pracy w ramach prostestu... Restauracja w sezonie generuje po 200+- tyś obrotów DZIENNIE! a Paliświat z Burdą (idealnie się dobrali) nie są w stanie z tych pieniędzy wygospodarować wypłat. Wyjazdy za granice, koncerty VIP, życie wśród celebrytów, przeciez to ten White Marlin w sopocie... Centrum splendoru. Za kurtyną jak zawsze (usunięte przez administratora) Nie polecam nikomu współpracy z tą dwójką panów na żadnym poziomie. Wszystko co robią, robią tylko po to, żeby pompować sobie kieszenie. Ludzie w gastronomii nadmorskiej siedzą w 50'C po 14h dziennie a w zamian za to nie dostają nawet wypracowanych pieniędzy. Kiedy jedna para (mąż i żona) poszli po 2 tygodniach upomnieć się o swoje pieniądze bo przecież mają dzieci na utrzymaniu, życie każdego kosztuje (!!) usłyszeli, że dostaną na razie tylko 1.5 tysiąca - UWAGA - bo jest ich dwójka!!!! Czy to, że pracują jako małżeństwo jest współczynnikiem pomniejszającym wypłate??? KPINA! Burda z Paliświatem to jedni z większych (usunięte przez administratora) dla których możecie pracować. Forbes pisze "Złote dziecko polskiej gastronomii" Szkoda, że forbes nie wie co się dzieje za kurtyną. Bo złota tutaj żadnego nie ma. Dopiero jak człowiek rzuci wypowiedzenie to w zębach prznoszą pieniądze. Czyli jednak są? Jak można robić milionowe obroty w sezonie i nie mieć zysków? Ta firma to jeden wielki dług i pralnia pieniędzy.. Zwykłe psy, które myślą, że złapali Boga za nogi.