Zdecydowanie odradzam współpracę z tym biurem.
W mojej ocenie właścicielka przedstawia się jako osoba o kwalifikacjach i tytułach, które nie znajdują potwierdzenia w rzeczywistości — to bardzo poważny sygnał ostrzegawczy i coś, co każdy powinien dokładnie zweryfikować przed jakimkolwiek kontaktem.
Dodatkowo moje doświadczenia ze spółkami oferowanymi przez to biuro wskazują na duże rozbieżności między prezentowanymi wynikami a stanem faktycznym. To, co jest pokazywane na początku, znacząco odbiega od tego, co wychodzi później.
Koszty naliczane w trakcie współpracy są — w mojej ocenie — nieprzejrzyste i niewspółmierne do realnie wykonanych działań. Pojawiają się opłaty, które trudno racjonalnie uzasadnić.
W moim przypadku wydanie dokumentów było uzależniane od zapłaty spornych kwot, co uważam za niedopuszczalne przy chęci przeniesienia do innego biura nie odzyskasz dokumentów dopóki nie zapłacisz wymyślonych kosztów .
Całość sprawia wrażenie działania nastawionego na maksymalne obciążenie klienta przy jednoczesnym braku transparentności.