Dzień dobry, była oferta na Regionalnego Przedstawiciela Handlowego ds. Sprzedaży Bezpośredniej. Wymagali prawa jazdy kat. B+E i znajomości branży motoryzacyjnej. Firma zapewniała prywatną opiekę medyczną, a w pracy dawała dużą swobodę oraz profesjonalne szkolenia. Oferowali podstawę i prowizję zależną od wyników.
Czy ktoś wie, jak w praktyce wyglądała sprzedaż tych mikrosamochodów? Jak wychodził realnie system prowizyjny i atmosfera w zespole? Jakie były największe minusy tej pracy?
Myślałam że poczytam tutaj coś o zarobkach bo w ofertach nie podawano stawek 😅 w czym problem że robią z tego taki sekrety??
Rafał
13.09.2024 00:18
Umowa jest od razu podpisywana na rok dla specjalisty ds. biura obsługi klienta?
Eryk
23.04.2025 09:45
Odradzam pracę w spółce - zarządzanej w rzeczywistości przez jednego szefa.
Niejasne warunki współpracy. Codzienna inna wizja prowadzenia firmy. Traktowanie pracownika jak w (usunięte przez administratora) umowa o pracę po kilku dniach. Szefostwo, z góry narzuca "popracujesz sobie u nas kilka lat i zobaczysz jak będzie". Oczywiście po tym czasie dostaniesz z dnia na dzień wypowiedzenie. Tak jak poprzednicy. Premia skonstruowana tak, żeby była tylko na papierze. Brak szacunku do pracownika, ciągłe nagany - wprowadzanie kolejnych "standardów", wymaganie tłumaczeń. Proponuję poszukać pracy w mniej stresujących warunkach, zarobki oczywiście niejawne - zakaz mówienia..
31.10.2025 17:45
Kolejna firemka, która nie potrafi dać informacji zwrotnej kandydatowi po zakończonym procesie rekrutacyjnym.
Do wiadomości szefa ów firemki, po zakończonym procesie rekrutacyjnym wypada udzielić kandydatowi informacji zwrotnej negatywnej czy pozytywnej jak zakończył się proces rekrutacyjny.
Szef, istnieje coś takiego jak: szacunek, standard, przyzwoitość itd.
Nikt
07.10.2025 10:33
Rzeczywiście coś jest nie tak z tą firemką. Pond 10 miesięcy temu była prowadzona rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. Wrzesień 2025r. ponownie prowadzona rekrutacja ( zmiana koncepcji) rekrutacja na stanowisko Regionalny Przedstawiciel Handlowy ds. Sprzedaży Bezpośredniej.
Ciekawski
07.10.2025 10:59
Rozwiń. Nie rozumiem co w tym zaskakującego ze po prawie roku są prowadzone nabory. wygląda na to ze firma stawia na rozwój, nic tylko sie cieszyć
Nikt
08.10.2025 08:52
„rozwiń” – ależ proszę, analizując strukturę, opinie oraz historyczne zachowania (nie tylko w sieci) AP Mobility Sp. z o.o., można dostrzec cechy czerwonej organizacji.