@Feel Up Clinic, Jabłoniowa 18 06.09.2024 18:53
W dniu dzisiejszym tj. 06.09.2024r. o 15:00 miałam nie przyjemność odbyć, a raczej nie odbyć rozmowę rekrutacyjną z Panią (usunięte przez administratora), która zadzwoniła do mnie w dniu wczorajszym o 17:14, aby umówić się na dzisiejsze spotkanie. Podczas rozmowy na ekranie telefonu wyświetliła mi się nazwa: "City Home Nieruchomości (usunięte przez administratora) podczas wczorajszej 45 sekundowej rozmowy przez telefon była bardzo tajemnicza i nie ujawniała wielu szczegółów. Powiedziała, że dzwoni w związku z ofertą pracy na stanowisko specjalista ds. obsługi klienta i że zaprasza na spotkanie jutro między 15:00, a 19:00. Zgodziłam się i powiedziałam, że będę na godzinę 15:00. Zapytałam, gdzie dokładnie mam się stawić Pani odpowiedziała, że na Jabłoniowej w Gdańsku i tyle. Dopytałam więc, na Jabłoniowej ile? Na co ona, że 18. Rozmowa się skończyła. Jednak czułam niedosyt, wszystko potoczyło się bardzo szybko, od 2 dni szukam pracy, był to pierwszy telefon w tej sprawie i stwierdziłam, że uzyskałam bardzo mało informacji dotyczących samej pracy. Wpisując w Google: "specjalista ds. obsługi klienta, City Home Nieruchomości, Gdańsk" - nic nie znalazłam. Stwierdziłam, że napiszę do Pani (usunięte przez administratora) sms z prośbą o podesłanie linka do ogłoszenia, aby nie fatygować jej kolejną rozmową, bo ewidentnie w pierwszym kontakcie dało się odczuć, że Pani (usunięte przez administratora) nie jest komunikatywną osobą. Dzisiaj 06.09.2024r. pojechałam pod wskazane miejsce tj. ul Jabłoniowa 18 w Gdańsku, ale zauważyłam, że były to śmietniki należące do bloków obok. Szukałam dookoła czegoś co brzmiało by podobnie do "City Home Nieruchomości", ale nie znalazłam. Między czasie napisałam drugiego sms z prośbą o wskazówkę jak znaleźć miejsce, gdzie miała odbyć się rozmowa, ale tak jak na pierwszego sms, nie uzyskałam odpowiedzi. Między czasie zadzwoniłam trzy raz pod numer z wczoraj, ale za każdym razem rozłączano mnie. Wpadłam na pomysł, aby wpisać w Google sam numer telefonu Pani (usunięte przez administratora) i wówczas okazało się, że ten numer pokazuje się jako kontaktowy z Kliniką Zdrowia Psychicznego Feel Up.
Byłam tam od 14:40 i około 15:10 sama doszłam do tego o co tutaj chodzi, że Pani(usunięte przez administratora) dzwoniąc do potencjalnych kandydatów wyświetla się na telefonie nie jako Feel Up Clinic, tylko jako City Home Nieruchomości - co jest bardzo mylące i wprowadzające w błąd.
Stwierdziłam, że poświęciłam swój czas, więc wejdę tam i dopytam czy to w tym miejscu mam odbyć swoją rozmowę rekrutacyjną. Gdy weszłam zobaczyłam starszą, zgorzkniałą Panią za biurkiem, uśmiechnęłam się serdecznie, przedstawiłam i powiedziałam, że zdaje się, że mam tutaj rozmowę rekrutacyjną, na co pani z przekąsem w głosie odpowiedziała "zdaje się Pani?", na co wytłumaczyłam, że tak zdaje mi się, ponieważ pisałam do rekruterki Pani (usunięte przez administratora) dwa smsy i trzy razy zadzwoniłam, ale jest zero odpowiedzi z owego numeru. Na co Pani(usunięte przez administratora) (jak się okazało) odpowiedziała, że myślała, że brak odpowiedzi na smsy oraz nie odbieranie telefonu jest jasną informacją dla mnie, że dzisiejsze spotkanie ws. pracy jest odwołane. Byłam zupełnie zaskoczona, przekazałam Pani (usunięte przez administratora). informacje, że, gdy dzwoni wyświetla się "City Home Nieruchomości", a nie "Feel Up Klinika Zdrowia Psychicznego", że szukałam Jabłoniowej 18 i nazwy firmy powiązanej z tym co wyświetliło mi się na telefonie, że stąd moje smsy oraz połączenia. Dodałam również, że chyba Pani (usunięte przez administratora) nie sądzi, że osoba, która szuka pracy składa jedno cv i czeka x czasu, aż osoba z danej firmy zadzwoni ws. rozmowy rekrutacyjnej, na co Pani(usunięte przez administratora) powiedziała, że nie sądzi tak, ale oznacza to, że nie wiem, gdzie aplikuję. I tutaj znów powróciłam do tego co opisałam wyżej, że to co się wyświetla, gdy Pani(usunięte przez administratora) wykonuje połączenie jest mylące, na co Pani (usunięte przez administratora) przestała już odpowiadać. Cały czas była bardzo opryskliwa w stosunku do mnie, oceniająca i traktująca z góry. Widać było, że ma o sobie duże mniemanie i zero skromności. Odparłam, że napisanie sms informującego o odwołaniu spotkania zajmuje nawet nie 30 sekund, że zmarnowała mój czas. Na co Pani (usunięte przez administratora) pogrążając się jeszcze bardziej powiedziała, że widziała mnie jak siedzę na ławce i zastanawiała się kiedy podejdę. Powiedziałam, że widać nie mamy o czym rozmawiać, na co Pani(usunięte przez administratora), powiedziała, że nie nie mamy o czym rozmawiać. Na odchodne powiedziałam jej, że jest okropnym człowiekiem, na co Pani (usunięte przez administratora) w swoim wyrachowanym stylu zaczęła mnie obśmiewać, nie był to śmiech do rozpuku, ale zaśmianie.
Jestem młodą osobą i pierwszy raz w życiu spotkałam się z takim zachowaniem rekrutera, który na dodatek pracuje w CENTRUM ZDROWIA PSYCHICZNEGO. Nigdy nie byłam (usunięte przez administratora) ale podczas rozmowy z Panią (usunięte przez administratora) poczułam się jakby stosowano na mnie (usunięte przez administratora) Bardzo współczuję pacjentom, którzy na starcie muszą pokonać/zmierzyć się z oceniającym wzrokiem Pani (usunięte przez administratora)
Myślę, że dobrze się stało, ponieważ gdyby do stanowiska miała mnie przyuczać Pani (usunięte przez administratora)to pierwszego dnia uciekłabym stamtąd.
Reasumując, nie polecam.