Homfi

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Homfi Sp. z o.o.

Opinie o Homfi Kraków

Nie przegap nowości o Homfi Sp. z o.o.!

embe

14.01.2026 22:44

Pracuję w homfi na stanowisku dyrektorskim w back office od kilku lat i z perspektywy czasu decyzję o dołączeniu do firmy oceniam jako jedną z najlepszych w mojej karierze. Od początku czuję, że mam do odegrania ważną rolę w dużym, ambitnym przedsięwzięciu, które cały czas rośnie i nigdy, nawet pomimo małych i dużych sukcesów na co dzień, nie pozwala osiąść na laurach. Mam poczucie partnerskiej współpracy i szacunku dla moich kompetencji – zarówno przy realnym wpływie na decyzje dotyczące kierunków rozwoju firmy, jak i w sposobie wynagradzania mojej pracy. I bardzo podoba mi się tutaj to, że często nie jestem "najmądrzejszą osobą w pokoju" :) Wbrew pozorom to fantastyczna sprawa - daje możliwość ciągłego uczenia się i czerpania doświadczenia od ludzi, którzy w różnych dziedzinach są po prostu lepsi ode mnie.

15.01.2026 18:44

Wielkie dzięki za podzielenie się taką perspektywą! Mega miło czytać, że po kilku latach praca u nas wciąż daje Ci taką satysfakcję i napęd do działania. To, co piszesz o uczeniu się od innych, to u nas podstawa - fajnie, że to czujesz i doceniasz :). Cieszymy się, że jesteś częścią zespołu i że ta decyzja sprzed lat okazała się dla Ciebie strzałem w dziesiątkę!
    Polecam

14.01.2026 19:12

Pracuję w homfi od kilku miesięcy i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. To idealne miejsce dla osób, które stawiają na realny rozwój, dynamikę w codziennych zadaniach i konkretne ukierunkowanie na realizację celów - tutaj liczą się wyniki, a nie zbędne tłumaczenia. Jeśli ktoś szuka pracy, w której dużo się dzieje i chce się uczyć od najlepszych, to zdecydowanie polecam 🥇

15.01.2026 18:42

Dzięki wielkie za te miłe słowa! Fajnie wiedzieć, że po tych kilku miesiącach masz tak dobre odczucia. Super, że pasuje Ci nasza dynamika - w końcu sami wiemy, że u nas nuda to ostatnie, co może się zdarzyć :) Cieszymy się, że jesteś z nami w ekipie i działamy dalej na pełnych obrotach!
    NRG

07.07.2025 17:12

Jako agent - polecam. Zwłaszcza teraz, po ostatnich zmianach. 60% prowizji dla agentów z 2-letnim doświadczeniem w branży? Umówmy się, to jest gruby temat. Śledzę branżę na bieżąco i takich warunków nie daje nikt. Ledwo zdążysz sobie wypracować nazwisko, a tu od razu wskakujesz na poziom, gdzie w innych agencjach nie dostaniesz go nawet jako topowy agent.
    Tutek

28.06.2025 12:19

Pracuję w homfi i chcę się podzielić krótką, ale ważną refleksją. Miałem w życiu prywatnym trudny moment – nie będę wchodzić w szczegóły, ale naprawdę potrzebowałem wsparcia. Zespół okazał ogromne zrozumienie i empatię. Umożliwiono mi elastyczne podejście do obowiązków i nikt nie oceniał, tylko autentycznie pomógł. Jestem za to naprawdę wdzięczny.
    Fabian

01.07.2025 09:48

To naprawdę dobrze mówi o firmie :) a wypowiesz się na temat samej pracy? Wiele tutaj negatywów a myślę że ty możesz być neutralny
    Tutek

01.07.2025 11:26

Jest to normalna praca. Nigdy nie byłem świadkiem opisywanych tutaj sytuacji. Nie wiem z czego wynikają te opinie ale myślę, że nie są do końca prawdziwe.

Cezary

14.04.2026 18:45

Praca w firmie charakteryzowała się nadmierną kontrolą oraz wyraźnym brakiem zaufania wobec pracowników. Panowała atmosfera ciągłego „węszenia” podstępów i doszukiwania się błędów, co znacząco wpływało na komfort pracy. Nie zapewniano odpowiedniego wsparcia ze strony przełożonych, a wszelkie problemy i rozwiązania należało wypracowywać samodzielnie. Zakres obowiązków znacząco wykraczał poza to, co było przedstawiane na początku zatrudnienia. Ilość zadań była nadmierna, a sposób ich rozliczania przypominał pracę akordową, mimo że stanowisko miało charakter biurowy. Często wymagano przejmowania obowiązków innych osób podczas ich nieobecności, co wiązało się z dodatkową odpowiedzialnością. (usunięte przez administratora)Pojawiały się dodatkowe obowiązki (usunięte przez administratora) Wprowadzane były również restrykcyjne zapisy, takie jak zakazy konkurencji, a działania pracowników bywały weryfikowane nawet po zakończeniu współpracy. Brakowało realnych możliwości rozwoju zawodowego, a temat podwyżek praktycznie nie istniał. Wynagrodzenie było niewspółmierne do zakresu obowiązków i poziomu odpowiedzialności. Jednocześnie ilość pracy stale rosła i znacząco przekraczała pierwotne ustalenia. Sposób traktowania pracowników pozostawiał wiele do życzenia — często odbierany był jako lekceważący i pozbawiony szacunku. Całość doświadczenia można określić jako wyjątkowo trudną i wyczerpującą, a warunki pracy jako skrajnie nieprzyjazne.

30.04.2026 15:18

Cześć Cezary, jesteśmy zaniepokojeni Twoją opinią, ponieważ opisane w niej sytuacje nie mają odzwierciedlenia w faktach i nie są praktykami stosowanymi w naszej firmie. Szanujemy prawo do krytyki, jednak musimy stanowczo sprostować informacje całkowicie niezgodne ze stanem faktycznym. Przede wszystkim nie stosujemy zakazów konkurencji wobec pracowników. Nieprawdą jest również twierdzenie o rozliczaniu „akordowym” - wszyscy pracownicy biurowi pracują u nas na jasnych zasadach, ściśle określonych w umowie, a niektóre zespoły także w oparciu o jasne regulaminy premiowania. W każdym zespole mamy albo ścieżki kariery, albo system premiowy (a często jedno i drugie) albo systemy regularnych podwyżek, w tym podwyżki rocznej obliczanej od rosnących przychodów firmy. Następnie, naturalną rzeczą w zespołach jest to, że członkowie zespołu czasowo przejmują obowiązki tych osób, które są aktualnie niedostępne (np. z powodu choroby czy urlopu wypoczynkowego) i działa to zawsze w obie strony - raz Ty pomagasz komuś, innym razem ktoś pomaga Tobie. Tak działa zespół. W kontekście nieprawidłowego Twoim zdaniem traktowania nie mieliśmy sygnałów, by miało to miejsce, dlatego koniecznie skontaktuj się z nami, by Twój feedback mógł wpłynąć na konkretne decyzje. Z chęcią wysłuchamy Twojej historii i wyciągniemy z niej wnioski: [email protected]. Zespół homfi

Tomek1234

05.01.2026 10:37

Co jakiś czas pojawiają się rekrutację na stanowiska Branch Managera Czy jest taka rotacja? W czym jest problem? Jak mniej więcej wygląda praca? Warto? Czy jest nacisk na własną sprzedaż?

05.01.2026 12:42

Cześć Tomek, Naszym celem jest stały rozwój firmy, dlatego regularnie otwieramy biura w nowych miejscowościach oraz rekrutujemy dodatkowych Dyrektorów do istniejących już oddziałów. Jeśli interesuje Cię to stanowisko, zachęcam do złożenia aplikacji - wszystkie szczegóły współpracy i specyfikę pracy chętnie omówimy z Tobą bezpośrednio na spotkaniu 🙂
    zielonaherbata

08.12.2025 12:17

(usunięte przez administratora)- Byłam na spotkaniu rekrutacyjnym z (usunięte przez administratora), które dzieliło się na dwa etapy. Przebiegło sprawnie i konkretnie. Jednak traktowanie kogoś tak jakby nie miał innych propozycji pracy i wstrzymanie się z jakimkolwiek feedbackiem odnośnie przyjęcia do zespołu jest całkowicie nieprofesjonalnie i zmienia moje zdanie o całym procesie rekrutacyjnym. Nie tylko wy angażujecie swój czas w spotkania.
    #AsystentBiura

10.12.2025 20:58

Hej, dzięki za podzielenie się opinią i za udział w spotkaniach rekrutacyjnych. Proces prowadzimy równolegle z wieloma kandydatami, dlatego feedback przekazujemy po zakończeniu całego procesu lub po podjęciu ostatecznej decyzji o odrzuceniu danej kandydatury. Staramy się w ten sposób zachować spójność i równe traktowanie wszystkich aplikujących. Doceniamy poświęcony czas i Twoje uwagi — weźmiemy je pod uwagę przy dalszym usprawnianiu naszej komunikacji. Powodzenia w kolejnych procesach 🙂
    TenKandydat

13.11.2025 13:19

Rozmowę rekrutacyjną odbyłam w połowie października. Pytania dość tendencyjne ale rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, zostałam zaproszona do drugiego etapu, tutaj też wszystko przebiegło - wydawać by się mogło - dobrze. Mimo zapewnień z każdej strony, informacji zwrotnej brak. Komunikowane było, że decyzja ma być szybko podjęta, po przypomnieniu się otrzymałam informację, że w sumie jeszcze nic nie wiadomo. Od miesiąca cisza. Ja rozumiem gdyby kandydatów było 50 albo i 30, że może nie być czasu do każdego wrócić z merytorycznym feedbackiem ale gdy kandydatów jest 2 można napisać choćby "rekrutacja zamknięta, wybraliśmy kogoś innego, dziękujemy za udział".
    #AsystentBiura

13.11.2025 14:48

Dziękujemy za Pani wiadomość. W naszym procesie informujemy kandydatów o wynikach dopiero po zakończeniu całej rekrutacji. Otrzymujemy naprawdę dużo zgłoszeń i chcemy każdemu poświęcić odpowiednią uwagę, dlatego czasem trwa to odrobinę dłużej. Bardzo prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości — odezwiemy się zarówno wtedy, gdy proces zostanie zamknięty, jak i w przypadku decyzji o odrzuceniu kandydatury.
    Reggie

29.08.2025 14:57

Kilka dni temu brałem udział w rekrutacji do jednego z większych oddziałów homfi w Polsce. Zostały mi przedstawione warunki tzw. better homfi. No i przyznam - jestem w tej branży już trochę czasu, widziałem to i owo, ale to jest rewolucja. Nie chcę tu pisać o szczegółach, ale jeśli rozważacie aplikację do tej firmy to zróbcie to choćby po to żeby je poznać.
    KandydatkaTa

09.07.2025 00:09

Troszkę beka, rozmowa końcem czerwca, w mojej ocenie bardzo pozytywna, profesjonalna, firma zrobiła na mnie dobre wrażenie, ale mamy połowę lipca, feedback miał być po tygodniu, ale najpewniej go nie będzie, bo Pani z HR, która ze mną rozmawiała, odeszła z firmy Homfi 😀 Nieprofesjonalne, że nikt tego procesu nie przejął, żeby wrócić z feedbackiem, bo ale cóż.
    Monika

13.06.2025 14:09

Warunki które teraz oferują agentom to jest jakiś kosmos. Nigdzie czegoś takiego nie widziałam.
    Deus Ex

17.06.2025 01:37

Zgadzam się. Jeśli to się utrzyma to szacuję, że w przeciągu 2-3 lat firma monstrualnie urośnie na wszystkich istotnych rynkach.
    Agent

08.07.2025 22:05

Tak, i to nierzadko. Pracuję w homfi już długo i widziałem sporo. Średnio kilka razy do roku są takie strzały na ponad 100tys. Piszę już o wypłacie na czysto na konto. Tutaj wypłaty rzędu 30-50 tys. zł miesięcznie nikogo już nie dziwią. Przynajmniej jeżeli chodzi o duże miasta takie jak Wrocław, Kraków czy Warszawa.
    Rajesh

30.06.2025 12:57

Homfi jest polecony firma. Nie łatwo znaleźć mieszkanie, ale Homfi robi to łatwo. Dziękuję.
    Słodka

01.06.2025 19:04

Szanowni Państwo, Z przykrością, lecz również z poczuciem obowiązku, pragnę wyrazić swoje głębokie niezadowolenie z warunków pracy panujących w naszym biurze. Poniżej przedstawiam najistotniejsze kwestie budzące mój niepokój. Nietransparentny system wynagrodzeń Podczas procesu rekrutacyjnego przedstawiono warunki finansowe, które – jak się później okazało – były nieścisłe i wprowadzające w błąd. Widełki wynagrodzeń zawierały premie uznaniowe, które w praktyce są niemal niedostępne dla szeregowych pracowników. Brakuje jakiejkolwiek przejrzystości w sposobie rozliczania pracy – rezultaty nie są udostępniane, a liczba zrealizowanych zadań często nie pokrywa się z przedstawionymi podsumowaniami. Wszelkie próby wyrażenia wątpliwości spotykają się z lekceważącą odpowiedzią, sprowadzającą się do sugestii zmiany miejsca zatrudnienia. Nadmierna kontrola i brak zaufania Pracownicy są nieustannie monitorowani za pomocą kamer, co wywołuje poczucie presji i nadzoru nieadekwatnego do charakteru pracy biurowej. Czynności tak podstawowe jak krótki odpoczynek przy kawie, spożycie posiłku w spokojnym tempie czy skorzystanie z toalety są nieformalnie limitowane, a każdorazowe odejście od stanowiska pracy bywa analizowane i komentowane. Pomimo deklarowanego "elastycznego czasu pracy", elastyczność ta wydaje się być przywilejem wyłącznie wybranych. Nieefektywność spotkań i brak kompetentnego przywództwa Spotkania zespołu pochłaniają znaczną ilość czasu, a jednocześnie nie przynoszą merytorycznej wartości. Osoby decyzyjne często nie są w stanie udzielić konkretnych odpowiedzi na zadawane pytania, co potęguje poczucie chaosu i dezorientacji. Nieprzyjazna atmosfera pracy Relacje w zespole są nacechowane nieufnością i brakiem wzajemnego szacunku. Wyrażanie opinii, zadawanie pytań czy próby konstruktywnej rozmowy są odbierane jako oznaka niekompetencji. W konsekwencji, wielu pracowników woli milczeć, by uniknąć publicznej krytyki i upokorzenia. Brak profesjonalizmu oraz otwartości na feedback Zgłaszanie uwag i propozycji usprawnień spotyka się z odrzuceniem lub jest bagatelizowane jako "nie o tym teraz mówimy". Jednocześnie wprowadzane są zmiany organizacyjne, które nie są jasno komunikowane ani uzasadniane. Pojawia się wrażenie, że część kadry kierowniczej unika odpowiedzialności za własną pracę, przerzucając obowiązki na innych i ograniczając się do krytyki. Podsumowując, obecna sytuacja budzi poważne wątpliwości co do standardów zarządzania personelem oraz poszanowania praw pracowniczych. Nie życzę nikomu doświadczenia podobnego traktowania – pełnego ignorancji, braku szacunku i systemowego lekceważenia głosu pracowników. W związku z powyższym wyrażam nadzieję, że przy kolejnej kontroli Państwowej Inspekcji Pracy zostaną zwrócone uwagi na możliwe przejawy mobbingu oraz nieodpowiedniego traktowania pracowników.
    Urszula

30.06.2025 01:33

No dobra, ale narzekać na forum można bez końca, a skoro z ich strony nie ma inicjatywy poprawy, może warto wziąć sprawy w swoje ręce. Myśleliście o tym ?
    KG

30.06.2025 08:11

Dokładnie, narzekać na forum można bez końca, tak samo bez końca można w odwecie anonimowo pisać kolejne negatywy z jednego konta skoro tak tu się da...
    Kuba

27.06.2025 12:46

Jestem właśnie po spotkaniu rekrutacyjnym na stanowisko. Muszę przyznać że odbyło się bardzo profesjonalnie i zachęcająco.
    Bombombini Gusini

27.06.2025 00:22

Co by nie mówić agenci mają finansowe Eldorado. To nie jest przypadek, że tu pracują latami. Co innego BackOffice, ale w handlu zawsze najlepiej ma sprzedawca.
    Lee

27.06.2025 09:40

Ja pracuję w backoffice i jestem zadowolony. Biuro jest nowe i fajne, dostałem sprzęt, wygodne miejsce do pracy, mogę komfortowo zjeść czy napic się kawy. Dostaje tak7e zadania na jakie się umówiłem przy podpisywaniu umowy. Więcej mi do szczęście nie jest potrzebne.
    Hector Ferreira

26.06.2025 07:39

Polecam agent, dobrze z oczu patrzy. Pozdrawiam
    Mateusz

19.06.2025 15:52

Polecam. Po doświadczeniach z konkurencją, która oczekuje od ciebie że im zapłacisz zanim zaczniesz zarabiać, tu było od początku czysto, dostałem lepsze narzędzia i żadnych kosztów.
    Dziewczyna mechanika

25.06.2025 22:10

A ten bity służbowy polonez z '89 którym się woziłaś to ponoć strasznie dużo palił w mieście na setkę jak cię goniły smoki z tej bajki, o tym też napisz

23.06.2025 21:47

Błażej od roweru

25.06.2025 21:46

Moja jest prawdziwa a mój związek z zarządem jest taki, że na umowie o współpracę są podpisy moje i zarządu. Co miesiąc mam terminowo pieniądze na koncie. Teraz też.
    Ula

21.06.2025 23:39

,,cóż szkodzi obiecać"... Terminowe wypłaty pracownikom. Szkoda, że firma, która w mediach kreuje się na taką ęą nie potrafi organizować wypłat na czas. Albo - nie chce.
    Kula

23.06.2025 10:44

Dla przeciwwagi napiszę coś ze swojej perspektywy. Pracuję tu 5 lat i obsuwa w przelewie zdarzyła mi się raz czy dwa, bodajże kilkudniowa.
    Piotr

23.06.2025 13:19

Ja jestem pracownikiem i nigdy nie zdażyło mi się opóźnienie w wypłacie
    Masovian

23.06.2025 09:40

W moim mieście nie ma praktycznie konkurencji dla homfi. Zdecydowanie najlepsze warunki do ugrania jako agent. Polecam.
    Lucy

22.06.2025 12:40

Wszystko pewnie zależy od tego na kogo trafisz w pracy. Ja bardzo doceniam zespół w którym pracuję. Mamy lidera i ciekawe projekty. Atmosfera jest w porządku.
    Fussy

19.06.2025 13:08

Jestem byłym pracownikiem homfi. Mimo że nasze drogi zawodowe się rozeszły to pozytywnie oceniam to miejsce oraz doświadczenie, które tu zdobyłem. Praca była wymagająca, ale prawdą jest że jest to firma nowoczesna i z dużym potencjałem.
    Michele

17.06.2025 02:13

No dobra, ale jakby tak spojrzeć realnie to pokażcie mi drugą firmę z tej branży, w której nagrodą dla najlepszych współpracowników jest np. rejs na Karaiby. No nie znajdziecie, nie oszukujmy się. To trzeba docenić.
    sprzedawca

17.06.2025 14:54

Praktycznie każda firma handlowa ma takie benefity. Wycieczki zagraniczne dla najlepszych. Czy w branży nieruchomości czy nawet przy sprzedaży cukierków.
    Millie

05.06.2025 01:25

Pracuje tu od kilku lat. Rozne rzeczy widzialam, ale takiego stezenia jadu jak tutaj - nie, bo nie ma tego w firmie na co dzien. Jest to normalne miejsce pracy. Wymagajace, nawet bardzo, i nie bez wad, ale wady ma kazdy. W ogolnym rozrachunku to atrakcyjne miejsce i dla agenta, i do pracy biurowej.
    Pola and Pola

12.06.2025 21:37

Nie jest wiesz 🙁 szybkie rotacje są na tym stanowisku
    Anon

03.07.2025 18:36

Praca asystentki to najgorsza opcja w tej firmie. Zwłaszcza w Krakowie.(usunięte przez administratora) Robi awantury o wszystko. Wprowadza taką atmosferę, że jak stanie się najdrobniejsza rzecz nie tak to dziewczyny z zaciśniętym gardłem siedzą i tylko czekają na awanturę. (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Homfi?

Kontakt - Homfi Sp. z o.o.

Sukiennicza 8 lok. U8 31-069 Kraków

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

11.06.2025 13:50

Jakim zadaniem weryfikują angielski na stanowisku asystentki oddziału?

11.06.2025 13:26

O co chodzi z asystentką oddziału w Kielcach? Czemu co chwilę jest ogłoszenie? Jest tak bardzo źle czy mają tak wysokie wymagania?
    Agent

10.06.2025 14:23

Najlepsze miejsce w Polsce dla agenta. I tak, te zarobki podane tam niżej to prawda. Zaplecze też.
    Dawid

06.06.2025 20:58

Praca niełatwa, ale warunki do jej wykonywania zapewnione przez firmę w porównaniu z innymi agencjami są bardzo dobre. Wdrożenie/sprzęt/wsparcie na wysokim poziomie.
    Julia

06.06.2025 20:42

Rozwijająca się firma z dużym potencjałem ale też wymagającym szefostwem. Gdyby nie wysokie standardy nie doszliby tak wysoko.
    Veritas

02.06.2025 22:00

Asystent AI

Otwarta rekrutacja na Agenta nieruchomości. Można zarobić od 5 400 do nawet 100 000 PLN brutto miesięcznie na umowie o pracę. Firma wymaga doświadczenia w sprzedaży lub obsłudze klienta oraz dobrej organizacji i komunikacji. Najważniejszy benefit to brak górnego limitu wynagrodzenia – wszystko zależy od własnych wyników. Czy wymagania tutaj nie są zbyt wysokie jak na ten zakres obowiązków? Chciałbym wiedzieć, czy zarobki realnie sięgają górnej granicy, czy to tylko wspominki z ogłoszenia?
    #AgentNieruchomosci
    maki

04.06.2025 12:33

agenci zarabiali i zarabiają nawet wielokrotnie więcej...
    Piotr Ciepielowski

06.06.2025 20:30

Zarobił nawet więcej. Zapraszam do oddziału Katowice to pokaże potwierdzenie przelewu. Rekordowe wynagrodzenie za jeden miesiąc w Homfi to 818 932, 45 zł NETTO. Oczywiście to tylko rekord, a nie regularne pieniądze co miesiąc, ale jednak jest możliwe.
    Udon

02.06.2025 00:02

Firma na takie problemy finansowe że będzie zamykać ten dział. Kto jest dobrze poinformowany ma już nagraną inną posade.

02.06.2025 19:03

Wiadomo kiedy mają zamykać dział?
    olo

04.06.2025 20:54

jaki dział niby zamykają? co to za fantaści tu piszą? widać że to ściema, bo nawet nie potrafi jeden z drugim odpowiedzieć na proste pytanie
    ZagubionaWExcelu

03.06.2025 17:37

Idąc pracować do tak dużej firmy, z założenia powinieneś wiedzieć że nie będzie łatwo.Jest bardzo dużo pracy ale jeśli ma się dobry system na spokojnie da się wyrobić normę i dostać premie. Jest to wkurzające, że trzeba wiecznie przepraszać i odkręcać czyjeś błędy ale no takie życie. Trzeba się z tym pogodzić. Ogólnie jeśli chodzi o ludzi praktycznie każdy jest miły i pomocny. Nie odczułam ani razu, żeby ktoś się wkurzył o to że zadaje pytanie. Jesli chodzi o kontrole- jak się wychodzi 10 razy na fajkę w ciągu pracy, do tego je 30 minut obiad i siedzi na telefonie co chwilę to kogo dziwi to, że czasem wyrywkowo sprawdzają go na kamerach? Ludzie ogarnięcie łby. Do pracy przychodzi się pracować a nie obijać. Sory, jak po kilku miesiącach nie jesteś w stanie być samodzielnym pracownikiem to ewidentnie nie nadajesz się do tej roboty.
    Urszula

29.05.2025 02:16

Nie chcę juz drążyć tematu tych akcji opisywanych przez was bo widze ze jak ktoś zadaje pytania to zostaje bez odpowiedzi. Mnie nurtuje kwestia widełek bo są ogromne. Specjalista Contact Center 5 - 50 tys, pytanie ktorej liczbie bliżej do faktów? :D
    Mikołaj Mikołaj

30.05.2025 15:07

Nikt nigdy w CC nie zarobił 50 tys. zł to tylko głupie napisy dla przyciągnięcia uwagi. Najlepszy pracownik zarobił chyba najwięcej 8 tys., ale się sam zwolnił, bo nie było żadnych szkoleń, też nie dostał podwyżki. A firma zaproponowała mu gorsze stanowisko w innym dziale gdzie sama dyrektorką powiedziała, że o tak tylko przez rok opłaca się pracować po poem dochodzi wygórowany bardzo mocno target do zrobienia, Ale nie martwmy, się pracuje u konkurencji i zarabia netto do ręki 11 tys. i jest zadowolony :)
    Mikołaj De-Volay

29.05.2025 02:13

Oho. Wierni akolici pewnej trudnej postaci, która odeszła w siną dal ku uciesze zdziebko bardziej rozsądnej części gawiedzi, wyszli niepostrzeżenie stadem ze swoich nor i niczym aojdowie niosą na ustach pieśń o homfi. Szkoda tylko, że w tej pieśni same dyrdymały. Ci, którzy chcecie przekroczyć bramy - nie wierzcie w to, co tu piszą. To zwykły, niekontrolowany wylew żółci z wątroby do mózgu połączony z prawdopodobnie bardzo silnym, promieniującym bólem końca czyjegoś jelita. Nie dziwota, że kogoś wystrzeliło na orbitę.

23.05.2025 18:28

Interesuje mnie praca na stanowisku specjalista contact center. Jakie są realne zarobki? Warto aplikować?

23.05.2025 13:52

Jak wygląda zadanie po angielsku na rozmowie na asystentkę lub do biura?
    Polecam

23.05.2025 07:54

Jestem zadowolony z efektów współpracy z agentem Michał Drożdż z Krakowa. Polecam współpracę z homfi.
    wojdyl

22.05.2025 07:59

imprez i eventow jest bardzo dużo, są też budżety integracyjne w każdym miesiącu, akurat pod tym względem jest super
    Szeremet

20.05.2025 22:18

Dla mnie sprzedaż to styl życia. Jeśli chcesz robić wynik po swojemu, to nie znajdziesz tu gotowej drogi, ale znajdziesz przestrzeń i wsparcie, żeby działać po swojemu. I jeszcze się przy tym napijesz dobrej kawy albo zagrasz w Fifkę w wolnej chwili.
    SUPER COMBO PROJEKT

21.05.2025 20:13

Tak tak imprezy tylko dla agentów i lizusów zarządu dla innych nic nic nic Fikfa tylko po za godzinami pracy i jeżeli zapłacisz za prąd
    yussuf

21.05.2025 23:01

co to za odklejka? może ty kolego w wulkanizacji na żołkiewskiego pracowałeś a nie w homfi że cię ominęły wszystkie pikniki, wyjazdy, gale, hallooween itd?
    JK.

20.05.2025 18:08

Dużo się dzieje, bo to jest po prostu miejsce dla ludzi z energią. Zdarza się, że przydałoby się trochę oddechu, ale jak przywykniesz to płyniesz z prądem. Na plus szkolenia, które są dostępne w dużej ilości, swietnie przygotowują do roli agenta i stoją na wysokim poziomie.
    ig_gor

21.05.2025 16:44

intensywnosc ma tez zalety, ja mam duza satysfakcje z tego ze jest intensywnie bo dzięki temu to jest chyba najbardziej utytulowana agencja na rynku, to robi robote bo klienci tez to czuja.
    Miss Metrics

20.05.2025 18:12

Firma jest prowadzona i zarządzana kreatywnie i odważnie. Pomysły, nawet te z pozoru szalone, są często wdrażane. Nie wszystko działa idealnie, czasami częstotliwość wprowadzania nowości jest trudna do opanowania, ale w tym właśnie tkwi urok szybkiego tempa i ciągłego rozwoju. A homfi akurat rozwija się bardzo szybko.
    Sara

21.05.2025 16:34

Ja się tu czuję jak w startupie, ale takim, który już ogarnia rzeczy. I jeszcze mogę przyjść do biura z psem i się nikt nie dziwi <3
    kaashenka

21.05.2025 14:55

Pierwsze tygodnie były trudne. Nowe narzędzia, duża firma, szybkie tempo. Miałam momenty zwątpienia, ale przetrwałam, rozwijam się i buduję swoje portfolio klientów. Po kilku miesiącach cieszę się, że nie wywiesiłam wtedy białej flagi.
    Abe

20.05.2025 22:22

Wyniki są ważne, nie ma co owijać w bawełnę. Ale jednocześnie wsparcie jest nieporównywalne z innymi agencjami - coachingi, CRM, contact center, marketing, prawnicy. Robi to robotę.
    hah

21.05.2025 09:17

Kolejny kupiony post :D ci prawnicy którzy nigdy nie odpowiadają na maile i człowiek musi i tak wszystko robić sam :D ? Czy crm który jest tylko po to zeby obniżyć agentom % i siać ferment w firmie :D ?
    Abe

21.05.2025 14:40

Ja nie miałam i nie mam problemów z responsywnością innych działów, a z CRM korzystam i jest to dla mnie ułatwienie. Wypowiadam się za siebie. Ty wypowiadasz się za siebie i za mnie. Jeśli masz inne odczucia i je wyraziłeś to ok, ale nie sugeruj, że moja opinia nie jest prawdziwa.

20.05.2025 18:14

Maro

21.05.2025 11:38

No i pomijąc zarobki (które są niezwykle ważne) to i atmosfera bardzo fajna, zgrany zespół, także ja również moge polecic ! :D

Zostaw merytoryczną opinię o Homfi Sp. z o.o.