18.05.2024 dokonałem płatnośći za plecak, środki zostały zaksięgowne i tranzakcja zmieniła status na przyjęcie zamówienia, 27.05.2024 otrzymałem emaila z przeprosinami i info " Przyczyną tych niedogodności były nagłe problemy zdrowotne jednej z kluczowych osób w naszej organizacji" i ze do 31.05.2024 do piątku zrealizują zamowienie, no to czekam na plecak. 28.05.2024 pisza że przekazli do realizacji - dopytuje co ten status znaczy - brak odpowiedzi. Po dopytaniu się w czerwcu 05.06.2024 kiedy mam spodziewać się plecaka odpisują mi 08.06.2024 ze zamowienie anulowane. potem osobnym emailem ze srodki zostana zwrocone, potem osobnym po 2 dniach ze do kazdej sprawy beda podchodzic indywidualnie. co to za parodia, moga zwrócic środki i po sprawie, nie oczekuje rzadnych tłumaczeń już. tyle że cisza lub przygotowuja kolejna systemowa odpowiedź "do wszystkich i do nikogo" odradzam
John W.
04.05.2025 16:58
Trafiłem na ten wpis przypadkowo, ale mam sporą wiedzę, na temat firmy, która tu została opisana, więc się podzielę. Firma była w porządku, a ludzie ją tworzący uczciwi i poczciwi. Jestem osobą od dawna, osobiście znającą właścicieli. Przez wszelkiej maści internetowych hejterów i kozaków w necie wypisujących brednie tak jak ten powyżej, zlikwidowali działalność. Szkoda, ponieważ byłem też ich stałym klientem i mam bardzo dobre zdanie. Chłopak, co stał za tym wszystkim, z pracowitości i wysiłku jaki wkładał w interes, podupadł na zdrowiu. Wiem, że od lat zmaga się z zakrzepicą i omal nie stracił nogi. Znam osobiście i wiem, że tyrał po 20h na dobę, bo mieli problem ze znalezieniem kumatych pracowników. Swoją drogą, jeden z najwybitniejszych i wszechstronnych fachowców, jakich dotąd poznałem, przy tym skromny i życzliwy człowiek. Jak spóźnili się z kilkoma zamówieniami, w tym z moimi, to wylała się na nich niespotykana ilość hejtu, wyzwisk, gróźb i wszelkiej maści pomyj ze strony internetowych troli i cwaniaków. Rozmawialiśmy po tym kilka razy, opowiadali co ich spotkało. Wiem, że wszystkim zwrócili kasę, komu nie wysłali towaru, mi zresztą też. Najgorsze w tej historii jest to, że ci wszyscy kozacy z netu śpieszyli aby pisać wszędzie, gdzie się da, że ich oszukano, choć w rzeczywistości tak nie było. Gdy sprawy zostały wyjaśnione, kasa zwrócona, to żaden kozak hipokryta nie ściągnie oszczerczego postu, który wcześniej zamieścił pod zmyślonym nazwiskiem lub pseudonimem. Tymczasem przez takich hipokrytów, właściciele zostali zmuszeni do zamknięcia dobrze rozwijającej się firmy, która miała ceny lepsze niż gdziekolwiek. Teraz i ja i wy będziecie przepłacać, bo gdy pojawił się ktoś, kto działał pro konsumencko, dawał dobre ceny, dobre warunki i wielokrotnie ludziom pomagał bezinteresownie, to żeście go wykończyli hejtem, gdy przechodził chwilowy problem. Kiedy jakiś youtuber, niekiedy patocelebryta się rozchoruje, to łazicie jak w amoku i zbiórki organizujecie nie patrząc kim jest albo wpłacacie po kilkaset złotych na ratowanie kotków, czy piesków. Gdy tu z poważną chorobą zmagał się poczciwy człowiek, ty chcieliście go ukamionować, bo nie był w stanie zając się pracą przez pewien czas. Jaki morał? Właścicielom omawianej firmy i każdemu napotkanemu powtarzam, ludziom nie warto pomagać i być dla kogoś dobrym bo i tak nie docenią. A gdy wam się podwinie noga, utopią w łyżce wody. Osobiście szkoda mi tych ludzi.
Techlovers Borówki
29.09.2025 12:30
Videodomofon wysłany Mieśiàc temu Brak odpowiedzi na Meile brak Videodomofonu Brak możlieiści kontaktu jakiegokolwiek.Pytanie co z Ty zrobić dalej i gdzie To zgłośić???
25.06.2024 08:00
Cześć wszystkim. Szukam byłych pracowników których można zapytać pod kątem szczegółów pracy w firmie. Czy rozmowa rekrutacyjna odbywa się zdalnie? Dzięki za odpowiedź.
Zostaw merytoryczną opinię o Techlovers Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Techlovers Sp. z o.o.!