W&F Detacheringen BV

Eersel

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 26 ocen.

W&F Detacheringen BV
3 26 6 1

Opinie o W&F Detacheringen BV

Alicja

@Sławomir, przypominam, że wypowiadasz się na forum publicznym. Nie neguje nieprzyjemnych przejść, które mogą rzutować na Twoją opinie o pracy jednak pamiętaj, by nie rozpowszechniać pracowniczych plotek i nie obrażać osób trzecich. Takie informacje nie są w stanie pomóc osobom na forum. @Grzegorz, czy aby na pewno do mnie odnosi się Twoja wypowiedź? Oznaczyłeś w nim osobę o imieniu Julia.

Stefan

Jakie roboty firma ma do zaoferowania? Pierwszy raz korzystałbym z takiej pracy?

Sławomir
@Stefan 26.07.2018 16:43

tylko nie idz do VDLU tam maja roboty spoawalnicze zgrzewarki prasy hydrauliczne na 200 osob pracuje 50 polaków Polowa wieksza to konfiodenci najchetniej by cie zjedli za 2 euro Polka jest kierowniczkaq w tym zakładzie ludzie gadaja ze sprzedaje kontrakty sypia z menegerem i takie tam Ostatnio jego dziecko urodziła bedac w zwiazku z koksem co telefonu nie umie odebrać GENERWELNIE ZAKŁAD (usunięte przez administratora)

Alicja

@Chomik, rozumiem, jeśli konkurencyjna firma umożliwia według Ciebie atrakcyjniejsze warunki pracy jednak warto skupić się w tym wątku na pracy, którą dostałeś za pośrednictwem w W&F Detacheringen BV. Komentarz w którym porównuje się daną firmę do konkurencji, jest najczęściej mało wiarygodny dla użytkowników forum. Pamiętaj także, że oskarżenie oszustwa, szczególnie pisane na forum publicznym nie jest zgodne z regulaminem forum ani polskim prawem. https://www.gowork.pl/regulamin

Grzegorz
@Alicja 12.09.2018 11:18

Cześć Julia jak tam u ciebie czy dalej nie wiesz o co chodzi ?

student

Pracowałam w W&F przez kilka miesięcy, wróciłam do Polski na studia. Moje wrażenie odnośnie agencji, zakwaterowania oraz plac jest pozytywne. Otrzymałam tyle ile proponowano mi przed wyjazdem, wszystko się zgadzało. Obsługa biura jest kompetentna, mila i pomocna. Była to moja pierwsza praca za granicą, zostałam milo przyjęta i umieszczona w mieszkaniu gdzie mieszkały wyłącznie dziewczyny. Wszystko było dobrze zorganizowane. W przyszłym roku będę chciała wrócić aby znów zarobić na studia.

Alicja

@Zielony, możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków mieszkaniowych? Jak oceniasz relacje z koordynatorami/osobami odpowiedzialnymi za kontakt z pracownikami? Jaka atmosfera panuję w tym miejscu pracy? @Stefan, czy próbowałeś śledzić na bieżąco aktualne oferty pracy na stronie firmy? A może zdecydowałeś się już aplikować do W&F Detacheringen BV?

Zielony

W&F to naprawde porzadne biuro pracy. Zapewniaja dobre waruki mieszkaniowe. Wszystkie zglaszane usterki w domu czy potrzebne akcesoria do domu sa zawsze dostraczane. Wyplaty na czas i pomocni ludzie. Narzekaja tylko Ci co im sie nie powiodlo badz z wlasnej winy juz tam nie pracuja.

Bartek

Walą dobry koks I scieme też.

Pedro

Podpowiedzcie czy dobrze organizują wyjazdy za pracą?

Maly

Pracowalem przez W&F Detacheringen i jest to bardzo dobre biuro. Ludzie sa bardzo mili i pomocni.

Pavla

Armadas jest biurem pracy gdzie oferujemy pracę przy zbieraniu buraków bo my musimy siedzieć w biurze i nic nie robić a ktoś na nas musi zarabiać

Zuza

Firma jest dobrym pracodawcą ale niestety ma swoich hejterów.

Alicja

Ja Alicja jestem chora na głowę

Alicja

Proponuje zalazyc nowy watek odnosnie Armadas, ten dotyczy W&F.

Alicja
@Alicja 18.05.2018 10:24

Alicja jestem chora na glowe

anonim

(usunięte przez administratora)

T9

Patologia pracy swoją drogą, ale brak słownika w przypadku braku znajomości ojczystego języka, to też swoista patologia.

lektor

Ty skończyłaś podstawówkę? W komputerze jest edytor teksu, użyj go?

Alicija

uwaga na Gabi z armadas ona jest chora na glowe

Alicija

w&f detacheringen bv nie ma jest nowa nazwa armadas ale to jedno i to samo hahaha

waldemar
@Alicija 30.04.2018 23:09

w&f zostalo ,ma bioro w bergajku ,kasia i han a armadas z wouterem i przyjaciele na starym miejscu w erssel ,jak nie jestes w temacie nie pisz glupot ,za doza kasa jest w obrocie.

Gabi

Armadas organizuje konkurs jak zostac lizusem agencji brak szacunku mile widziany omijać szerokim łukiem

obiłankenobi

Czyli jak? W&F się rozpadł i powstał Armadas? Czy obie agencje istnieją? Wouters i przyjaciele się rozeszli, a gdzie Kasia i Han?

ARMADAS PAULA

nic pozytywnego oklamuja oszukuja nie wyplacaja na casz wyplaty maja czlowieka za smiecia brak szacunku nie wiedza co to jest SZACUNEK

Zainteresowany

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o agencji nie można napisać?

Adam

Agencija pracy armadas ersel mialem jechac jako spawacz ale ta agencija jest slaba oszukuja na kardzym kroku klamia maja balagan w biurze na ogłoszeniu o prace pisza ze maja szacunek do czlowieka ale tylko na papierze w rzeczywistosci guzik ich obchodzisz byle byś na nich zarabial nie interesuja sie pracownikmi wogule

Helmut

Podpowiedzcie jak się współpracuje z firmą?

anonymous

Jakie stawki są dla spawacza Mig/Mag ?

zgred
@anonymous 25.02.2018 11:20

12 brutto

anonim

(usunięte przez administratora)

Maks Kreft

To najlepsza Agencja jaka jest, jest kultura w biurze auta sluzbowe czego wam nie dadza w innych agewncjach warunki mieszkaniowe super i oprocz tego duzo duzo wiecej ;)

Maks Kreft

Juz nie mowiac o tym ze kursy holenderskiego darmowe firma organizuje czego w innych firmach takze nie ma, szef holender takze jest wieksza kultura niz sobie wyobrazacie np w innych agencjach szefostwo to polki polacy a polacy to najwiekszy wrog ! zreszta w w &f sa tez polki ale po wysokich studiach ! sa kulturalne i dbaja o pracownikow chyba ze chlejesz? wtedy sie nie dziw ze o cb nie dbaja i maja w ciebie wylane ! albo jestes normalny tak jak oni i sie utrzymasz albo wywala cie za cos czego nie toleruja wtedy automatycznie w innej agencji zobaczysz jak mogles miec dobrze !

ryj
@Maks Kreft 10.12.2017 10:46

jakbys ty byl normalny,,,,hahah.

evergreen
@Maks Kreft 10.12.2017 10:46

Warunki mieszkaniowe super? No zależy, jak lubisz dom z cegły z lat 50tych nie remontowany od 30 - 40 lat z pleśnią i dziurawymi oknami, z telewizorem z lat 90tych to twój wybór. Ale oczywiście można trafić lepiej. Jednak agencja ma więcej plusów niż minusów.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje dotyczące W&F Detacheringen BV? Dajcie znać, jak aktualnie przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity?

nick

czekam juz 5 dni na domku na oferte pracy....po co mnie sciagali......

Zainteresowany

Słyszałem dobre opinie o agencji i chciałbym skorzystać z ich pośrednictwa. Podpowiedzcie co najlepiej robić i gdzie?

Spawacz

Witam. Ostatnio trafiłem na ogłoszenie pracy dla spawacza, o w&f słyszałem co nieco będąc w Eersel, były to raczej pozytywy, ale jedno mnie zaniepokoiło: stawki godzinowa 13-14 zł brutto. Czy to nie pomyłka? Stawki w złotówkach i do tego gorzej niż mam w Polsce( mam 18 zł netto)?

były
@Spawacz 02.01.2018 12:51

Raczej w euro, pewnie się pomylili, ja miałem 14€ brutto.

Praca budowa

Wyplata , domek (warunki mieszkania ) okej . Zalezy na kogo trafisz na domku. Stawki takie jak w umowie wyplata na czas. Aktualnie czekam na ostatnia

Piotrek

Witam. Jako że aktualnie jestem zatrudniony przez to biuro mogę powiedzieć parę słów. Jak dla mnie jest to jedno z lepszych biur przez które pracowałem. Mieszkania są duże, dobrze wyposażone. Jeżeli chodzi o pensje to nie słyszałem żeby ktoś narzekał, głównie są to zawody techniczne. Wypłaty co miesiąc, zawsze są na czas. W biurze panuje miła atmosfera. Samochody służbowe są (fiat panda), dla tych którzy mają mniej niż 10 km rowerek:)

ja
@Piotrek 28.12.2017 09:58

hahahah.ile ci dali za ta opnije? albo jeszcze lepiej, sami napisali!!!!

Zostaw opinię o W&F Detacheringen BV - Eersel

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W&F Detacheringen BV