Firma ANDMAR to jeden kolosalny dług!!!
Na każdym kroku ma długi: pracownicy, usługodawcy, nawet strona internetowa nie działa. Nie wiem czy w ogóle komornik jest w stanie cokolwiek wziąć z firmy - bo ona nic nie ma - nawet lokalu. Jedno wielkie, beznadziejne, bezsensowne[usunięte przez moderatora] Jak można w ciągu roku tak zepsuć firmę i doprowadzić do ruiny??? Ludzie trzymajcie się od ANDMAR z daleka. Pracownicy już po paru miesiącach nie otrzymywali wynagrodzenia - zwalając winę oczywiście na nich. W pracy tylko [usunięte przez moderatora] ze strony[usunięte przez moderatora]- wszyscy traktowani jak najgorsze byle co, [usunięte przez moderatora] i poniżani. [usunięte przez moderatora]proszę się zastanowić nad swoim postępowaniem. Ciekawe czy taka porażka jaką [usunięte przez moderatora] spotkała wystarczy nad odpowiednimi przemyśleniami. Czy warto tak traktować pracowników? Czy warto mieć obojętność na wszystko? Kłamstwami daleko się nie dojdzie, a ludzie są pamiętliwi i kiedyś role mogą się odwrócić. Mam nadzieję, że poczuje się kiedyś [usunięte przez moderatora] tak, jak Ci wszyscy [usunięte przez moderatora]przez [usunięte przez moderatora].