Opinie o Grupa Kapitałowa FASING S.A.
Nie wiem jak tam było kiedyś, się z obecnym majstrem zaginania i tym drugim młodym da się wszystko załatwić. No, ale kasa marna niestety.
Akurat ten mlody jest totalnym leniem moglby wrocic na maszyny. Pan SK jest natomiast spoko o niebo lepszy niz poprzednik lenin.
Gdyby nie ten młodszy to bym dalej nic nie umiał. Może z innego działu jestes. Przynajmniej nauczyc potrafi
Dlaczego brygadzista L.J. może wcześniej chodzić do szatni się kąpać my nie możemy?
Elastycznie to chodzą majstry
Byłem, pracowałem chwilę i bardzo dziękuję za taką pracę. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. W dodatku za grosze.
To czemu jak wam tak zle to nie szukacie innej roboty ? Odpowiedź jest prosta w innych firmach tak w ciula nie polecicie
Witam co tam się robi .Czy kobiety muszą dźwigać ciężkie rzeczy
Witajcie! Rozglądam się za nową robotą bo mój szef mnie wkurza, dlatego przeczesuję opinie o pracodawcach. Czuję, że odszukam informacje jak się pracuje w firmach z Katowic. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera pracy w firmie GK Fasing S.A.? Czy firma zapewnia jakieś świadczenia pozapłacowe? Czy jest kantyna z tanimi obiadami? A może firma załatwia posiłki z dofinansowaniem pracodawcy? Nie mam dzieci więc nie gotuje w domu. Pozdrawiam Robert
Witaj Robercie. Narzekać nie będę ale z drugiej strony zawsze mogłoby być lepiej. Jeśli idzie o jedzenie w pracy to doradzam firmę Hemmersbach z Katowic. Zatrudnieni (wiem to od ciotki, która jest tam zatrudniona) mają tam system informatyczny, dzięki której codziennie zamawiają posiłek w którego koszcie partycypuje pracodawca. To wygodne rozwiązanie, dzięki temu pracownicy nie tracą czasu na spacery do kantyny albo stanie w kolejce. Wybieraj pracodawcę mądrze. Hania.
Akurat dyrektor jest w porządku napewno lepszy niż poprzedni... A wy weźcie się do roboty A nie narzekanie tylko na nockach wam się robić nie chce śniadanie po godzinie robicie w kiblu po 40 min w szatni po godzinie siedzicie . Ruszcie (usunięte przez administratora) to zarobicie. Ja rzetelnie pracuje i wypłatę mam dobra .
Tu się można tylko garba dorobić... Premia? Jaka premia? Poszła w niepamięć
Gdzie te wasze podwyżki od nowego roku i podział zyskami? Hahahaha ludzie gonią marchewkę a Pan obiecuje i się śmieje
Ludzie, omijajcie to miejsce z daleka. Jeżeli szuka ktoś pracy, to nie tutaj. Aby zarobić 3500zl trzeba zrobić 4 soboty. Premii nie ma, bo jak może plebs zarobić. Owszem szanowny pan dyrektor wymyślił sobie wyścig szczurów, kto najwięcej zrobi nadgodzin i sobót dostanie 400zl nagrody, haha.Finał tego taki, że który pracownik wyjdzie po miesiącu najbardziej zje... przepracowujac 24h na dzień i więcej dni niż ma tydzień dostanie nagrodę. Chcą wykończyć starszych pracowników,którzy i tak (usunięte przez administratora) zarabiają, a młodym nie dają zarobić,ktorzy jednak i tak sami odchodzą widząc ten (usunięte przez administratora) Nie ma premii za to, że się chodzi do pracy, nie spóźnia i wykonuje się swoją robotę. Niestety żeby zachęcić pracownika trzeba go docenić, ale zarząd tej firmy nie rozumie tego. Ludzie chcą zarobić godne pieniądze za 8h w pracy i weekend mieć wolny, aby spędzać czas na to na co kto ma ochotę. Czy dyrektor tej firmy też tego nie rozumie? Czy przeżyłby pan za 3500zl mając rodzinę, kredyt, samochód i inne zachcianki, na które my już sobie nie możemy pozwolić? Obiecane były podwyżki i co? Dlaczego ludzi traktujecie jak tanią siłę roboczą? Co to jest (usunięte przez administratora)? Jest to ciężka praca fizyczna, za którą pracownicy dostają ochłapy, a teraz jeszcze mamy się zaje... za 400zl nagrody? Jest to śmieszne, doceńcie w końcu tych, którzy zostali i pracują, bo "starzy" odejdą na emeryturę, a młodzi mają was w (usunięte przez administratora)
Jakie są mocne strony pracodawcy GK Fasing S.A.?
Mocną stroną pracadawcy jest fakt posiadania, dużej uzbrojonej działki w centrum miasta, w miejcu gdzie buduje się wiele nowoczesnych apartamentowców i biurowców. Daną działkę pracodavvca, przy obecnym poziomie zarządzonia, raczej prędzej niż później, sprzeta deweloperowi z wysokim zyskiem. To pozwala mieć dużą nadzieję, że przeniesie maszyny do całkowicie nowego zakładu wybudowanego od podstaw między Bokdanką a Mjelcem i minimum kilkunastu obecnych pracowników będzie mogło dalej pracować w firnie. Co czwarty z nich otrzyma służbową Skode, którą będą w czterech wyjeżdżać o 3.00 rano w każdy poniedziałek do pracy, a w piątek wracać.
No siema zbyniu jak tam na emeryturze brzucho rosnie? Masz racje nikt nie pisze bo poswiecili sie w pelni swojej pasji " kety" to wszystko co im zostalo haha od dzwona do dzwona za psie pieniadze, dyscyplina na zakladzie smiechu warta, chyba nikt nie wierzy ze cos pomoze .. heh
Może ktoś z zarządu zajmnie się sprawa " planowanego L4 " , inni muszę pracować całe lato i nic z tego nie mają A inni idą na 2 tygodnie na l4 i 2 tyg urlopu i miesiąc wolnego mają A wypłaty takie same czy jesteś na l4 czy w pracy
Zrobisz 4 soboty to może dostaniesz 2800 zł ????
Hej ktoś wie jak wygląda praca na dziale mechanicznym?bo chce się zatrudnić na ten dział.
A towarzysz demel jak lenin wiecznie żywy
Aha i dziękujemy za 1 % premii
Najlepsza opinia jaka do tej pory wyszła na temat tej firmy. Powinni to wydrukowac i przyklepac na portierni. Odnosnie technologów to jeszcze poszukac dwoch takich smieszkow i będzie wesoly kącik, oczywiście dołożyć odpowiedni sprzet wraz z fotelami.
@Guma ja wiem co ty za guma taka balonowa co w tej firmie grymasi tylko. Zmień robota głąbie jak już coś albo sam wydrukuj i naklej.
W tej kwestii do dnia dzisiejszego nic sie nie zmienilo ;-)
Do Pana Jana Dlugosza! Może się Pan weźmie do roboty i przypilnuje swoich obowiązków, bo jakoś łańcuchów po zagięciu jest niemal tragiczna!
Tragiczne to jest człowieku to, że zamiast przyjść i powiedzieć komuś w oczy to piszesz jak (usunięte przez administratora) na forach hahha (usunięte przez administratora) w necie, (usunięte przez administratora) w świecie.
Jak się pracuje w Grupa Kapitałowa FASING S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Grupa Kapitałowa FASING S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 41.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Grupa Kapitałowa FASING S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 34, z czego 4 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 13 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!