Muflon

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 162 ocen.

Opinie o Muflon

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muflon

salqwan

jdr,nic podobnego - standardowow do tego wszystkiego jeszcze jest podstawa. Według mnie dobrze rozwiązze

kamilka

interesuję się firmą muflon jako potencjalnym przyszłym pracodawcą moim przyszłym ale mam problem bo docierają do mnie kolejne sprzeczne komunikaty o kondycji tej firmy, i już nie wiem czy ta firma wogóle działa czy nie działa i nie wiem czy jest im w takie razie sens wysyłać moje cv oraz list motywacyjny

krysia

W 2011 r. firma MUFLON była w stanie upadłości. Do tej pory juz nie istnieje.

a22

czy w tej firmie coś ostatnio sie zmieniło?

gienia

znajoma - 2012-02-22 23:41:15 A wzięliby się do normalnej pracy, bo znów chcą ludzi doić. Ta piramida ma sens tylko wtedy jak włoży się tam 9tys, inaczej tylko otumanienie mózgu. [usunięte przez moderatora] i kilka jeszcze osób myśli, że fortunę zdobędzie...E tam, szkoda gadać.[usunięte przez moderatora] NIP: 697-138-77-14, Regon: 020259136 ale zdaje sie że dane nie są aktualne bo podobno [usunięte przez moderatora] kopnął ja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e i zostawił,ale sama sprawdzać jej nie będę- i tak jest zerem i nieudacznikiem. pracuje teraz w wideotelefonach i wciska ludziom chińską tandetę.Widać żelazka nie wyszły,w Lwie nie jest tak jak obiecywali(HE,HE ) to teraz wciska emerytom telefony po 600 zł i naciąga na następną piramide. Nic nie umie wiec tylko tą metoda może coś zarobić

znajoma

A wzięliby się do normalnej pracy, bo znów chcą ludzi doić. Ta piramida ma sens tylko wtedy jak włoży się tam 9tys, inaczej tylko otumanienie mózgu. [usunięte przez moderatora] i kilka jeszcze osób myśli, że fortunę zdobędzie...E tam, szkoda gadać.

ja

Czy ktoś wie co teraz [usunięte przez moderatora] mieszają? Pozamykali ich czy łażą jeszcze na wolności? Otworzyli może kolejną firmę-ściemę?

loki

A gdzie tam upadła... [usunięte przez moderatora] straszy ludzi żelazkami hahahaha

anonim

Syndyk wypłaca 12 października pieniądze na konta. Wreszcie zakończy się nasze oczekiwanie.

kulton

i co coś ten syndyk też w kulki leci z kasą

Pogromca ściemniaczy

Padaczka. Wszyscy w Polsce co mieli kupić wełne już kupili. Firmy ogłaszają upadłość. I nie pomogą jakieś gary za kilka tysiaków.

ja

czy ktoś z Was dalej pracuje w wełnie? jak idzie bo nie wiem czy sie w to dalej pchać

anonim 2

Z tego co wiem jeśli ktoś był zatrudniony na umowę o pracę to syndyk masy upadłościowej ma wypłacac pieniądze na konto tak do 15 września

kulton

Co taka cisza każdy ma już w [usunięte przez moderatora] muflona ,ktoś wie co [usunięte przez moderatora] porabiają . Kiedy będzie kasa

kociak

Zycze wam powodzenia w odzyskaniu zaległych pensji ale moje doswiadczenie w tej branzy wskazuje na to ze nie ma na co liczyc mi sie z 2 firm nie udalo odzyskac kasy Moze Wam sie uda POWODZENIA

anonim

Sąd gospodarczy oghłosił upadłość muflona wyznaczając syndyka masy upadłości. PAMIĘTAJCIE jest zaledwie 2 miesiace)a teraz juz 1 miesiąc i 3 tygodnie) na zgłoszenie swojej wierzytelności wobec Muflona w sądzie na Poznańskiej. [usunięte przez moderatora]

ja

Ej, co tu tak martwo ? Powiedzcie czy jest szansa na odzyskanie zaległej kasy ,jak było w sądzie?

anonim

to [usunięte przez moderatora] już swojej firmy nie prowadzi? a tak jej ponoć dobrze szło.Rozkręciła muflona przez podbieranie ludzi z remesa komu teraz podbierze?

anonim

03.06.2011 godz 12.45 sala numer 6 Sąd Gospodarczy we Wrocławiu na Poznańskiej odbędzie się posiedzenie jawne. Proszę zabrać wyroki, lub nakazy zapłaty z sądu pracy.Będzie walka z [usunięte przez moderatora].

ja

[usunięte przez moderatora] jest naiwna i nie wyciągnęła wniosków,myśli ,że [usunięte przez moderatora] rozwinie jej firmę,guzik ! Na pewno zadba o swoją kieszeń, postawi warunki .Apotem zostawi [usunięte przez moderatora] z większymi długami.

anaj

Oj tupeciarze jakich mało.Założyli nową firmę na super prawnik [usunięte przez moderatora],będą sprzedawać żelazka za super promocyjną cenę 7000 zł.Ale uwaga ,każdy szczęściarz ,który podejmie tam pracę musi sobie to cudo kupić-bo nie ma kasy ,aby zatowarować pracowników.A cały tan super biznes rozkręca ....... kto ? trener wszech czasów wielki przekręt ,magia przyciągania [usunięte przez moderatora].Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

To są tupeciarze i na pewno mogą spać spokojnie i przełykać jedzenie bo ich na to stać . A wszystkich pracowników mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i śmieją się że wyrolowali wszystkich na taką kasę .To są ludzie bez sumienia i kiedyś będą smażyć się za to w piekle ,za ludzkie krzywdy które wyrządzili .

nnnn

TO mało powiedziane

pogodynka

[usunięte przez moderatora] bez sumienia na ludzkiej krzywdzie się wzbogacają aż boli ,,,,,,, jak możecie spać tak beztrosko i jeść cokolwiek jak zostawiliście ludzi bez środków do życia

Muflon2

:) To naprawdę kamikaze,a prezentacje jeszcze robią? bo słyszałam ze samochodów już nie ma:) więc pewnie chodzą na piechotę:)))

anonim

A zdziwisz się zostały największe [usunięte przez moderatora]....łups tzn sorry najwierniejsi kamikadze;[usunięte przez moderatora] sztuk 2 i ktoś tam jeszcze

Muflon2

To ktoś tam jeszcze pracuje? Chyba jacyś więźniowie-gratis:))) a z tą reanimacja to nie widzę żadnych szans,bo ludzie się już na nich poznali i nikt nie będzie chciał dla nich pracować:)

muflon

Oczywiście ze kiedyś dawno temu jak rządzili inni prezesowie mowa o [usunięte przez moderatora] to było super .Ale [usunięte przez moderatora] zrobiły [usunięte przez moderatora] z tej firmy

Slavi

Muflon to kiedyś nie był [usunięte przez moderatora],teraz i owszem.Kiedyś była wypłata na czas,super premie i imprezy firmowe finansowane przez szefostwo.Wiec skoro pracowałaś lub pracowałeś w Muflonie to nie [usunięte przez moderatora] ze był kiedyś syf i za czasów [usunięte przez moderatora] nikt tępaka nie zatrudnił,później po ich odejściu brało się wszystkich z ulicy a szkoliła ich [usunięte przez moderatora]:))))Nie mówcie też,że wszyscy kradli bo ja niczego co nie należało do mnie nie tknąłem i znam wielu takich co podobnie jak i ja robili.

muflon

Ciekawe czy [usunięte przez moderatora] smakowało jajko wielkanocne i święconka ,czy choć przez chwile pomyśleli o ludziach którzy przez nich nie mieli nawet na jajko a co dopiero na SZYNKĘ . Ktoś mi kiedyś powiedział że ten co krzywdzi innych kiedyś sam będzie pokrzywdzony i jestem przekonana że to spotka właścicieli tego [usunięte przez moderatora] jakim jest i był Muflon

anonim

Oddali komuś kasę? Kurcze szkoda mi tego Muflona,super się pracowało jak był [usunięte przez moderatora].Wtedy to była świetna atmosfera.Pozdrawiam Muflony prócz prezesostwa obecnego.

muflonek

[usunięte przez moderatora].- strzeż się, bo jak staniesz na mojej drodze, to plunę ci w twarz, a jestem chory ( mam kaszel i katar, co oznacza że jestem zaflegmiony ) i nie mam pieniędzy na leki, bo mi je ukradłaś złodziejko !!!!!!

anonim

wyślijmy wiązanki z szarfą ,,z ostatnim pożegnaniem\'\',cóż bajka się skończyła jak o rybaku i złotej rybce .Została [usunięte przez moderatora]a ,a przed nią zamiast pałacu....drewniane koryto !!!!!!!!

anonim

fakty nikt nie dostanie złamanego grosza. firma jest bankrutem żyjącym od roku tj od odejścia[usunięte przez moderatora] z firmy z wyprzedaży majątku i zadłuzania sie. muflon nie ma majatku-bo to co zostało przejmie komornik na poczet długów wobec wierzycieli. samego nie zapłaconego zusu jest prawie 200 tyś-wiec jedyna mozliwośc to wsadzenie zatorskich do pierdla za [usunięte przez moderatora],co musi wygladać w ten sposób że pracownicy składają doniesienie do PROKURATURY a nie piszą na forum. Kłania sie [usunięte przez moderatora] kodeks karny i widmo kilku lat na klęczkowskiej.A TAM już odpowiednio sie tobą zaopiekują....

załamana

Podobno nie ogłosili upadłości tylko jest podobno komornik na terenie firmy, ale czy wiadomo o co chodzi tak naprawdę, może oni kłamią ja tam pracowałam na początku było spoko, ale teraz normalnie masakra nie płacą mi a ja nie mam z czego żyć i utrzymać rodziny a [usunięte przez moderatora] życzę jak najgorzej jak i całemu prezesostwu, oddajcie kasę [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludziom, nie można się bogacić na krzywdzie innych :-(

krecik

czy maja ogłosić upadłość czy ktoś coś wie na temat tej ruiny jaką zostawiła [usunięte przez moderatora].

:)

sluchajcie a moze z kazdy z nas kupi kartke pocztowa i wysle ja pani prawnik z zyczeniami i gratulacjami za zdolnosci jakie posiada do prowadzenie firmy

walić muflona

nie dziwie sie ze widywalo sie na miescie [usunięte przez moderatora]. z jakimis blondynami. bo kto by wytrzymal z taka tępotą? rży to jak koń by szczał na blache, ani grosza wiedzy na temat prowadzenia firmy, marketing to czarna magia dla tej kobiety, zero szacunku dla pracownikow, dwulicowosc, jeszcze raz tepota, a [usunięte przez moderatora] ladnie podziekowac synowej za zrojnowanie firmy. ja bym ja na zbity pysk wywalila i kijem nie dotknela! nie rusza sie[usunięte przez moderatora] bo smierdzi! oto i moje zdanie na temat biednej[usunięte przez moderatora] z rogami przyprawionymi przez meza!

anonim

słuszna uwaga z tym pójsciem do \" uwagi\"! Sama jestem eks pracownikiem i chętnie się dołączę do wszelkich zbiorowych form odzyskania zaległych pensji, tym bardziej że absolutny brak skrupułów tej paniusi jest przerażający.Apeluję do wszystkich którzy nie dostali wypłat o wspólne działania, zawsze więcej się osiągnie.

Serdeczna

[usunięte przez moderatora] i co teraz ? Do pracy za 1000 zł będziesz musiała iść ... Bo[usunięte przez moderatora] to raczej do zamiatania ulic się nadawać będzie?

anonim

MASAKRA JAKAŚ, MIESIĄC NA UMOWĘ ZLECENIE I PODZIĘKOWALI UPRZEJMIE PRZED WYPŁATĄ CIEKAWE CZEMU? :) NIE PODARUJE JEJ BO NIE MAM NA CHLEB I JA I DZIECI. JEDNAK NA [usunięte przez moderatora] NIE ROBI TO WRAŻENIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZYJDZIE NA NIĄ W KOŃCU CZAS. NIE MOGĘ NA NIĄ PATRZEĆ . NIE CZEKAM AŻ CAŁKIEM UPADNĄ JUŻ DOBRAŁAM SIĘ JEJ [usunięte przez moderatora] MAM NADZIEJĘ, ŻE DOŁOŻĘ KAMYK DO KAMIENI, KTÓRE JĄ PRZYSYPIĄ. LEKCJA POKORY SIĘ KŁANIA WIELKIEJ PANI PRAWNIK Z PRZEROSTEM FORMY NAD TREŚCIĄ.

ktoś

jutro zawożę pismo do PIP - kolejna kara za brak wypłat na czas

anonim

anonim - 2011-01-24 21:36:05 Fakt życie jest piękne:)[usunięte przez moderatora]15 dni po terminie wypłat i kasy wciąż nie ma!!!Dobrze,że inspekcja pracy już się tym zajmuje.Czyżby ktoś już nie wytrzymał? Inspekcja w styczniu , pewnie w lutym tez byla to i bÃ??dzie w marcu , jak k... nie stÃ??Ã?? na wyplaty dla pracownikÃ?³w to niech sprzeda mienie firmy i zwinie ten bajzel , a nie pie... Ã?¼e nie ma kasy ale bÃ??dzie miaÃ??a , a nowych na zlecenie przyjmuje bo im moÃ?¼na zapÃ??acic do pÃ?³Ã?? roku z opÃ?³Ã?ºnieniem , myÃ??li Ã?¼e jest pseudo prawnikiem i wszystko jej wolno . Mi teÃ?¼ wolno skÃ??adaÃ?? skargÃ?? do PIP ito wlaÃ??nie zrobie bo mam doÃ??Ã?? obowiÃ??zkÃ?³w pracownika , ktÃ?³re musze speÃ??niaÃ?? a ta[usunięte przez moderatora] nie speÃ??nia podstawowego prawa pracodawcy wobec pracownika - wypÃ??aty na czas . To i tak zapÃ??acisz ale jak wolisz z odsedtkami to twÃ?³j problem + kara od PIP-u

anonim

Fakt życie jest piękne:)[usunięte przez moderatora] 15 dni po terminie wypłat i kasy wciąż nie ma!!!Dobrze,że inspekcja pracy już się tym zajmuje.Czyżby ktoś już nie wytrzymał?

anonim

anonim - 2011-01-13 07:19:16 Policja w firmie ? a już myslałem ,że po szefostwo przyjechali jaka szkoda że nie . Nie dość że płacą jak na waciki to jeszcze płaczą , że taka krzywda ich spotkała . Sprzedajćie mienie firmowe to będziecie mieli na wypłatę , ani się użalacie że ktoś nie wytrzymał i wlał klej do zamków waszego samochodu . Nie popieram takich metod ale ile można czekać na wypłatę !!!!!!! Jak firma pada to się ją zamyka a nie próbuje reanimować trupa . Gdzie jest kasa ??????????? a czyje auto zostaÃ��o zaklejone ? prosze powiedzcie ze to byl renÃ�³wka naszej pani Asi Z. prawnik od siedmiu bolesci. bo tej s u cz y najbardziej sie chyba nalezalo

DIKE

Nie, nie jestem Asia :). W związku z tym, że kiedyś nabito mnie nieźle w butelkę jako pracownika jednej z firm branży pokrewnej, znam temat i wiem jak walczyć o swoje. Prowadzę w tej chwili Kancelarię Pomocy Prawnej działającej na niestandardowych zasadach, z wykorzystaniem wszelkich środków i technik prawnych do walki z między innymi i takim procederem. Pzdr.

anonim

anonim - 2011-01-18 07:00:31 DIKE - 2011-01-18 05:54:49 Witam, Jeśli jesteście poszkodowani to zapraszam. Rozwiążę Wasz problem. Gwarantuję, że firma zapłaci Wam zaległe pieniążki. Nieważne, że zgodnie z umową między Wami a firmą wypłaty dawane były pod tak zwanym stołem czyli nielegalnie. Wszystkich poszkodowanych poproszę o maila z krótkim opisem roszczeń wobec firmy Muflon. Gwarantuję pełną dyskrecję jak i 100% skuteczność działania. Oto mój adres mailowy dike-dike@wp.pl Ciekawe kto z szefostwa kryje sie pod tym wpisem , są inne sposoby aby oddali nam zaległa kasę . Włacznie z sądem a może też TV zaprosimy do firmy aby ostrzegli innych przed padliną Pewnie Asia pseudo prawnik:)) TV? Dobry pomysł:) Popieram

anonim

DIKE - 2011-01-18 05:54:49 Witam, Jeśli jesteście poszkodowani to zapraszam. Rozwiążę Wasz problem. Gwarantuję, że firma zapłaci Wam zaległe pieniążki. Nieważne, że zgodnie z umową między Wami a firmą wypłaty dawane były pod tak zwanym stołem czyli nielegalnie. Wszystkich poszkodowanych poproszę o maila z krótkim opisem roszczeń wobec firmy Muflon. Gwarantuję pełną dyskrecję jak i 100% skuteczność działania. Oto mój adres mailowy dike-dike@wp.pl Ciekawe kto z szefostwa kryje sie pod tym wpisem , są inne sposoby aby oddali nam zaległa kasę . Włacznie z sądem a może też TV zaprosimy do firmy aby ostrzegli innych przed padliną

DIKE

Witam, Jeśli jesteście poszkodowani to zapraszam. Rozwiążę Wasz problem. Gwarantuję, że firma zapłaci Wam zaległe pieniążki. Nieważne, że zgodnie z umową między Wami a firmą wypłaty dawane były pod tak zwanym stołem czyli nielegalnie. Wszystkich poszkodowanych poproszę o maila z krótkim opisem roszczeń wobec firmy Muflon. Gwarantuję pełną dyskrecję jak i 100% skuteczność działania. Oto mój adres mailowy dike-dike@wp.pl

Bolo

Forma pracy ok,szeregowi pracownicy bardzo ok.Szefostwo to oszuści!!! ZAPŁAĆCIE ludziom za pracę!!!!Wypłaty na poziomie 1000zł!!!!/miesięcznie!!!! ale i tak nie mają nawet na wypłaty!!!Telefony służbowe co chwilę wyłączają bo nie zostały zapłacone rachunki-straszny wstyd.Podobnie karty na paliwo z Orlenu i Shella już pozamykane. Człowiek jeździ w stresie,że nie będzie za co zapłacić hotelu!!! już nie wspomnę o paliwie..Odradzam wszystkim!! Za 1000zł można ulice sprzątać!!!! Jak był Bartek i Marek to było super,później żenada!!!

Zostaw opinię o Muflon - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muflon