AVK Polska Sp. z o. o.

Pniewy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o AVK Polska Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVK Polska Sp. z o. o.

Ogień

Poli sie

Fred

Witam mam pytanie ile zarobi nowo przyjęty pracownik w avk i czy w ogóle warto podejmować prace .

administracja
@Fred 10.10.2017 14:01
Witam mam pytanie ile zarobi nowo przyjęty pracownik w avk i czy w ogóle warto podejmować prace .

Około 5000 zł brutto

Dzik
@Fred 10.10.2017 14:01
Witam mam pytanie ile zarobi nowo przyjęty pracownik w avk i czy w ogóle warto podejmować prace .

Chyba na dwa miesiące. Albo pracownicy biurowi

Boguś

Witam, jak firma wykonuje usługi koszenia trawy na terenie AVK- Pniewy

Z
@Boguś 28.08.2017 10:04
Witam, jak firma wykonuje usługi koszenia trawy na terenie AVK- Pniewy

Ukraińcy nożyczkami

Z

Wszędzie. W biedronce więcej Mają.

Z

Ukraina!!!!

cnc
@Z 16.05.2017 22:30
Ukraina!!!!

Ukraina na pierwszym miejscu. Oni maja wypłacane nadgodziny a my zmuszani do chodzenia na godziny do odświęcania.Jest coraz gorzej i lepiej być nie będzie. Nowi pracownicy zarobki wyższe-czy tak być powinno? Gdzie potrzebują do pracy od zaraz?

aa
@cnc 26.05.2017 18:24
Ukraina na pierwszym miejscu. Oni maja wypłacane nadgodziny a my zmuszani do chodzenia na godziny do odświęcania.Jest coraz gor...

W każdej firmie w Tarnowie Podgórnym

Nick

Ech,,,,, cóż to dużo mówić. Praca może i ok, ale.... Awanse dla osób które się do tego nie nadają. Same w konia lecą na każdym kroku a innymi maja zarządzać? Atmosfera do bani,ludzie falszywi.

Diluś :)

Weźcie się za robotę... Zatrudniając się w jakiejkolwiek firmie trzeba liczyć się z oczekiwaniami pracodawcy!!! Żeby zarobić trzeba im sprostać... A jak coś się nie podoba droga wolna... Praca jest wszędzie... Zamiast tam siedzieć i wiecznie narzekać poszukajcie sobie innej roboty... Masakryczne podejście do pracy... Brak słów! Pozdrawiam

Z

Patologia A nie firma. A Lpa nie wytrzymuje psychicznie i chce zrezygnować z lider.

Lol

Witam, chce napisać o AVK components. Jeśli chodzi o zarobki to masakra. Jak jest okres rozliczeniowy to super, ale trzeba się narobić żeby co 3 miesiące mieć fajną wypłatę. Masakra, zero czasu prywatnego bo ciągle po 12h w pracy. No i te śmieszne czujniki. Czas wyłączony co do sekundy. Byle robić od deski do deski. Syf zostawić byle jechać, samo się posprząta. Bo jak nie to wylot. Po za tym jeden na drugiego donosi. A u siebie nic nie widzą. Najwięcej do powiedzenia maja Ci co sami nic nie robią i patrzą jak tu robić byle tylko nie robić. Ale żeby w karcie się zgadzało no bo przecież trzeba odpocząć no nie. Masakra. Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Odradzam. No i ostatnio zatrudnianie wszystkich jak leci. Obojętnie czy się nadajesz czy nie byle ktoś robił..

Kca
@Lol 14.03.2017 00:11
Witam, chce napisać o AVK components. Jeśli chodzi o zarobki to masakra. Jak jest okres rozliczeniowy to super, ale trzeba się...

Dobrze że Ja już tam nie pracuje... Wszystko prawda. A...... Panie kierowniku : chyba nie zdaje Pan Sobie sprawy jak są pracownicy Ci z bardzo długim starzem..... Oj na nie jednej osobie by Pan się zawiódł.... I zwolnił z hukiem zamiast głaskać po głowie. ....

Z

To dla dlaczego tam siedzibie roboty jest wszędzie pełno trochę odwagi

okin

Wypłaty takie ze na chleb nawet nie ma.w tej firmie nie idzie zarobić.

SGA

Pozdrawiam dział obróbki. Pracowałem w tej firmie 9 lat. Szmat czasu. Nie żałuję ze zmieniłem prace. Zarobki niskie. Za nadgodziny nie wypłacaja. Motywacji nie ma wcale. Wymagania dość wysokie niestety nie przekłada sie to na pensje

filip

U nas nadgodziny płacą na końcu miesiąca i jest cacy.B.B. zmieniaj firmę a nie narzekaj

ik

Do d...y z takimi wyplatami dno.wszystkie nadgodziny nam zabrali.ludzie są sobie sami winni.ze tak sobie pozwalają.poprostu koniec z 12-tkami tak i tak nie zapłacę

B.B
@ik 19.01.2017 22:19
Do d...y z takimi wyplatami dno.wszystkie nadgodziny nam zabrali.ludzie są sobie sami winni.ze tak sobie pozwalają.poprostu kon...

To fakt pracy jest jak na styczeń sporo a wszystkich na wolne z nadgodzin i szukanie i przenoszenie ludzi z działu na dział to jest chore później się dziwią że ludzi nie mogą poszukać do pracy a jak znajdą to na miesiąc i nara. Z tego co wiem jest to jedyna firma w pniewach która nie wypłaca nadgodzin, prowadzi nie prawny grafik zmuszając pracowników do pracy po godzinach i wypłaty są najmniejsze

B.B

Sory ale dostałem Oskara w tym roku też. I nie podpierdalam nie liże du...y majstrowi czy kierownikowi po prostu robię swoje i nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bo nie wszyscy to kapusie przydupasy i lizusy są osoby które naprawdę pracują i są spoko i szkoda że też nie zostali wyróżnieni

Stiwen

A upominek świąteczny od Firmy? To porażka! Po co komuś miód? Zawsze było coś na pamiątke a tym razem.... śmieszne. A co do Oskara jak to mówicie,to już nie te czasy że dostawały osoby które sobie za to zapracowały.Teraz wystarczy nic nie umieć ale podlizywac się liderowi i zagadywać o głupotach kierownika. Co tu dużo mówić tak samo z podwyżkami.Starzy pracownicy porównując się do nowo zatrudnionych zarabiają już prawie tyle samo-gdzie tu motywacja? W tej firmie już się chyba nic na lepsze nie zmieni...

Lpa

A za co dostał tego Oskara? Tylko i wyłącznie za kapowanie A najlepsze jest to że on się z tym nie kryje. I tylko dlatego został zastępcą. Bo jeśli chodzi o rozdzielanie roboty i inne obowiązki zastępcy to nie ma pojęcia i tylko miesza Jackowi. I te jego darcie ryja to jest przesada kwalifikuje się to na mobing Ale kierownik o tym wie Ale udaje za jest wszystko ok. Ale wkrótce będzie zrobiony z tym porządek.

Blu

Widzę że ktoś się podszywa pod LPA bo przecież też dostał Oskara to sam o sobie nie napisał by przydupas i kapuś. Swoją drogą to tak zasłużenie nagrode dostało niewielu a reszta to hmm dobrze liżą tyle

filip

Nagrody dla najlepszych!!!

Lpa

I jak nagrody jak zwykle dla przydupasow i kapusi.

majk

Prawda sama prawda ludzie 12 godz robia za darmo

Lpa

Jakie 5 tysięcy jesteś słabo poinformowany tam poniżej 10 nie schodzą A lajt taki Mają że masakra a udają że tacy zarobienie jak Mają coś zrobić to trzeba wielce czekać. A ludzie za 1500 robią I muszą wysłuchać że nic nie robią że mało że nic nie potrafiła. Tragedia a nie firma.

sko

Pracowałem kilka lat w tej firmie, wtedy było ok. Dobrych pracowników zwolnili lub sami odeszli a teraz przyjmują jak leci czy coś umie czy nie. Po pierwszej wypłacie znikają lub idą na chorobowe a za chwilę znowu przychodzą nowi i karuzela się kręci. A poza tym większość to lizusy i kapusie. Jak firma nie pasuje to się zmienia a nie narzeka. Tyle w temacie

bonifacy

avk to porażka, biurowi po 5 tys na reke i maja sie za panow a ty szarp na darmozjadow za 1400, poza tym ta atmosfera w firmie - strach sie bac, w pniewach nic gorszego nie znajdziesz

kruk

Praca 12godz za nic system.same kapusie robia w tym zakładzie nie polecam nikomu tej firmy a zarobki najmniejsze w pniewach

Józef
@kruk 27.10.2016 21:21
Praca 12godz za nic system.same kapusie robia w tym zakładzie nie polecam nikomu tej firmy a zarobki najmniejsze w pniewach...

Zarobki nie ciekawe.Po ponad 10 latach masz prawie tyle pensji co nowo zatrudnieni. Roznica tylko taka ze ty umiesz a ci nowi nie umieja ,wybierają co będą robic byle nie za ciężko,choruja i sa najlepsi. Dlatego ja już tam nie pracuje,bo starzy pracownicy sa zle traktowani. A socjal-nic się nie zmienia,nic nie dawaja pracownikom więcej. Ludzie chodza po 12 godzin z przymusu a nic więcej nie placa,to firma zarzadza godzinami.

50

@sd a nie wiesz gdzie można teraz oferty znaleźć?

okin

Firma do dupy 12godzin na drugą w nocy do pracy kto to widzial a zarobki do bani nie polecam nikomu tej firmy

cnc
@okin 23.09.2016 23:23
Firma do dupy 12godzin na drugą w nocy do pracy kto to widzial a zarobki do bani nie polecam nikomu tej firmy...

Wiesz ,po 12 godzin od czasu do czasu można pracować. Najważniejsze by za nadgodziny płacili a nie tłumaczyli się bankiem godzin biorąc pod uwagę ze zleceń dużo,pracy tez.

Z

Kierownik tak broni lpa i jba i albo udaje głupiego albo jest bo jak lpa w kwietniu zjebal 4520048 zrobił zły kat wiercenia to nic mu nie zrobił a dobrze widział te sztuki chociaż były przez nich chowane a później potajemnie wywiezione na złom żeby kierownik o nich nie wiedział. Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze maja przywileje. Tragedia.

Z

To chyba pracujesz w biurze albo jesteś jednym z tych przydupasow ze wszystko ci pasuje

Ober

Jako świeży pracownik to blisko najniższej krajowe a na cnc to tez słabo po 10 latach 2 tys nie ma. A o szkoleniach to zapomnij jak się nie nauczysz od tych którzy się sami nauczyli obsługi to nie będziesz umiał.

ACORDO

Na jakie zarobki może liczyć osoba pracująca przy maszynach CNC ? Czy jest możliwość szkolenia na takie stanowisko ?

pracowyk

Czy jako świeży pracownik jestem w stanie zarobić 2tys na rękę ?

rafał

Przecież tam wszyscy kablują

bla
@rafał 02.07.2016 17:19
Przecież tam wszyscy kablują

mów o sobie

Byk

No to co do kamer i kierownika to sama prawda. Z lpa tez sama prawda. Podobno jba tez lubi uprzejmie donieść.

Ober

Nie polecam tej firmy założyli kamery do ochrony obiektu a kierownik posługuje się nimi do obserwacji pracowników i o każdą byle copy Ma pretensje. Zresztą od dłuższego czasu to nikt nie usłyszał pochwały wiecznie źle wiecznie pretensje wiecznie mało wiecznie nic nie robią itd. A wypłaty to chyba najniższe w pniewach.

LPA

pozdro dla pawlaka który wszystkich podpierda.. mysli ze kariera zrobi w AVK a jak wchodzi w du.. kierownikowi to szok. ale niech uważa na miescie bo podobno sie na niego chłopaki szykuja. a wtedy juz mu kierownik nie pomorze

LPA

pozdro dla pawlaka który wszystkich podpierda.. mysli ze kariera zrobi w AVK a jak wchodzi w du.. kierownikowi to szok. ale niech uważa na miescie bo podobno sie na niego chłopaki szykuja. a wtedy juz mu kierownik nie pomorze

skromna

Szkoda tylko ze nie udawadniaja tych "rzekomych słabych wyników" a atmosfera na małej hali zrobiła się toksyczna nadal tam pracuję więc wiem co mówię.

majk

A zarobki w avk pniewy jakie sa

skromna

Zostały zwolnione osoby które nie wyrażały opinii, zostały zwolnione osoby które wyrażały opinię ... hm recepta i porada dla innych pracujących - grajcie do jednej bramki z konfidentami

gość

'Gratuluję' rozsądku kierownictwa mniejszej hali- przyjąć pracowników na pęczki/ wyszkolić/ ślepo wierzyć dupowłazom/ zwolnić bez podania argumentacji.Polityka firmy rewelacja- najniższa krajowa, zero socjalu na święta(szukanie oszczędności) grunt że kierownictwu się kasa na koncie kasa zgadza. P.S. Ci co na produkcji najwięcej szczekają mają najwięcej do powiedzenia w biurze.

Gość

Biała wszystkich zwolni.......... Jeszcze więcej niech do Kierowania do biura chodzi........... takie życie uczciwych ludzi. Resztę pozostawiam wam do myślenia,przyjdzie i na was kolej.Pozdrawiam i miłej pracy z fałszywymi konfidentami i dupowłazami zwanymi kablami.Poprostu bajka.......

Gość

Bajki

Pablo12

Witam. Jakie są mniej więcej zarobki na stanowisku operatora CNC?

avk

Zarobki są jakie są jezeli się zatrudnisz to sie dowiesz

macher

Niskie zarobki tzn jakie? Ciągle widzę ogłoszenie w prasie lokalnej na operatora cnc i technika jakości. Miałem styczność z maszyną pomiarową ale jako preset, niestety z angielskim krucho. Ktoś z Tomyśla dojeżdża?

Kasztelan

Nie polecam pracy w AVK ze względu na atmosferę tam panującą trzeba uważać na konfidentów a tam ich wiele. Niskie zarobki chyba najniższe w Pniewach. Zmuszanie do pracy po godzinach pod groźbą nagany za odmówienie. Sama praca to zależy który dział obróbka montaż lajcik emaliernia i lakiernia prze..ne i latem goraczka na tych dwóch działach. Warunki socjalne spełniają normy nie są złe

cyc

Haha "cnc" oni liderzy zmobilizowani do pracy to dobre przecież oni nigdy nic nie robili cały dzień tylko przed komputerem albo chodzili gdzieś na ploty tak zawsze było i to się nie zmieni już. A kierownictwo pomału robi z nas wszystkich niewolników i jakieś DETY do roboty. Zmuszają lakierników żeby zostawali 5 dni na 12godz a jak się odmówi do się dostaje naganę. ta firma zmienia się pomału w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi nie można nic powiedzieć bo ma to wszystko gdzieś i zawsze tylko się z tego śmieje liderzy liżą kierownikowi więc też nic nie załatwią w tej sprawie więc jeszcze trochę i dopiero się posypie nagana za naganą za odmawianie pracy po godzinach... Ps. jeszcze by chociaż za to zapłacili ale nie bo po co jak można od święcić....

cnc

I już po rozmowach. Zmieniło się coś? NIC! Ludzie odchodzą. A dlaczego? Bo nie są doceniani, górą są ci co nie mają az takich wszestronnych umiejętności. Ale może przez to liderzy i zastępca będą zmobilizowani do pracy a nie tylko do chodzenia np. JBO,MSU,PSC. Ciekawe ze MSU może przychodzić szybciej ? Co szuka cały czas u nas na dziale obróbka,czy nie pozwala wykazać się JBO?

pracus

Już miesiąc zmian,a MSU cały czas spędza chwile na obróbce.Czy tak mu za nami tęskno? Niech pozwoli wykazać się JBO. Ciekawe,że MSU może chodzić jak mu się podoba na zmiany a nam nigdy nie pozwalał? No tak ale my zwykli pracownicy mamy więcej zakazów niż pozwoleń.

Zostaw opinię o AVK Polska Sp. z o. o. - Pniewy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVK Polska Sp. z o. o.