AVK Polska Sp. z o. o.

Pniewy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 149 ocen.

AVK Polska Sp. z o. o.
3 149 6 1

Opinie o AVK Polska Sp. z o. o.

anonim

(usunięte przez administratora)

Peta

Na to że Ukraińcy nawet nie chcą robić Ale powodzenia.

..

Patologia to część ludzi tam pracujących zwykle sprzedawczyki którzy myślą że jak pod..bie kolegę to karierę życia zrobi. Żal mi was.

Małgorzata
@.. 23.08.2018 19:03

Pamiętaj by zachować kulturę wypowiedzi w swoich komentarzach. Obrażanie osób trzecich nie jest zgodne z zasadami forum. Celem serwisu jest wzajemna pomoc i dzielenie się merytorycznymi opiniami na temat pracy w danej firmie. Zapoznaj się ponownie z regulaminem forum GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

Adam

Jesli ktos pisze taką opinię to może dowiemy się na jakiej podstawie tak ocenia firmę? Może konkurencja inspiruje?

...

Patologia

Małgorzata

@Jerzy, czy znasz już odpowiedź na swoje pytanie? Jak rozumiem, planujesz aplikować do firmy? A może już złożyłeś swoje CV? Jeśli tak powiesz nam co skłoniło Cię do podjęcia pracy w AVK Polska? @777, myślę, że sprawdzonych informacji na temat wynagrodzenia udzielić Ci mogą osoby odpowiedzialne za warunki finansowe w firmie. Czy próbowałeś zapytać o to podczas rozmowy kwalifikacyjnej?

Jerzy

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto szukać tu swojego miejsca?

777

Jaka jest płatność dla Ukraińców?

Małgorzata

@pracownik fizyczny, czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w AVK Polska? Czy ktoś z użytkowników może podzielić się opiniami na temat przebiegu procesu rekrutacji w firmie? @Ulka, a może znalazłaś już odpowiedź na Twoje pytanie? Czy jesteś zainteresowana pracą w tym miejscu?

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w AVK Polska Sp. z o. o.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważne!

Z
@Administrator 25.05.2018 09:32

Te 5000 się zarabia

@pracownik fizyczny
@Administrator 25.05.2018 09:32

Tylko w biurze 5000 Pracownik fizyczny 2000 netto na początku a po paru latach 2300 plus premia.

Ulka

Jak wygląda w firmie rekrutacja?

Witold

Słyszałem, że to dobra firma i mam pytanie. Czy potrzebują aktualnie pracowników?

Mario

Co sądzicie o romansach jakie mają ostatnio miejsce między pracownikami w firmie? Biedny tester montazu nie zauwaza romansu miedzy kierownikiem magazynu a blondyna z montażu. Widać nie spisuje się że ta szuka adoracji u zonatego.

Z
@Mario 01.03.2018 21:09

Kto? Z kim? Co? Gdzie?

gosc
@Mario 01.03.2018 21:09

ale z kim rządzi kierownik magazynu?? która blondi??

Zen

Zdrady Zdrady

Daria

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

simba

W tej firmie ważniejszy jest ukraina.a nie polak.ukrainiec może dużo a polak.nawet nadgodzin nie zapłacą bo na wolne cię wyjeb.....

Obecny pracownik

Jak ktoś ma w sobie dużo złości to zawsze znajdzie powód, żeby dokopać firmie.

Peta

Jeba..... ich pies. Konfidenci i tyle. Tyle ludzi pod.je.ali A nagrody nie dostali może zrozumieją ze ta firma wykorzystuje A później ma w du.ie ludzi już się paru przekonało szofer filipowski i baran z kargulem też tak kiedyś skończą A latają jakby to była ich firma.

L.o.v.e
@Peta 17.12.2017 11:29

Chyba ktoś nie do końca jest w temacie. Ta strona jest poświęcona reklamie firmy a nie przyklejanie łatek pracownikowi. Spójrz na siebie bo donosisz nieprawdę a kiedyś to się odwróci przeciwko tobie "P"

Peta
@L.o.v.e 25.12.2017 15:44

Ta strona nie jest poświęcona reklamie firmy tylko informacje o realiach panujących w firmie. Nie sądzisz że każdy chcący podjąć pracę w firmie chętnie chce wiedzieć jakie panują relacje między pracownikami jaka jest atmosfera pracy. A Mój komentarz sporo mówi jak to wygląda.

Operator cnc

Lpa i jba co to się stanęło że nie dostali premii

Luxtorpeda

A ile zarabia tam taki kierownik magazynu?

Peta

Nagrody dla stałej ekipy barn surdyk x2 albo 3 Kargul pretki Wójcik no i reszta (usunięte przez administratora)-wlazow

genia
@Peta 29.11.2017 17:54

Każdego roku ktoś inny powinien dostać, a nie stale Ci sami. A co z osobami ,które są przenoszone z działu na dział? Kiedy one dostana nagrody? To ,ze na danym dziele inni twierdza ze sa za krotko coz ale liczy się calosc lat calosc pracy.

kis

I znów kończy się rok i zaczną się nominacje do Oskarów. Ciekawe czy lizusy dostaną czy wreszcie Ci co naprawdę potrafią pracować. No ale tu nie liczy się zaangażowanie i umiejętności...wystarczy że dobrze gadasz i potrafisz zabłysnąć u lidera. A może kochaneczka dostanie? Ludzie pracują po 16 lat i nic a ktoś kto przyjdzie to po pół roku dostanie. Ale za co? Jak wszystkiego naprawdę nie potrafi.Niech się najpierw wykażą a nie pracują ze starym pracownikiem i punkty przed liderem zbierają.(za ściemnianie i gaduche).

Ogień

Poli sie

Fred

Witam mam pytanie ile zarobi nowo przyjęty pracownik w avk i czy w ogóle warto podejmować prace .

administracja
@Fred 10.10.2017 14:01

Około 5000 zł brutto

Dzik
@Fred 10.10.2017 14:01

Chyba na dwa miesiące. Albo pracownicy biurowi

Boguś

Witam, jak firma wykonuje usługi koszenia trawy na terenie AVK- Pniewy

Z
@Boguś 28.08.2017 10:04

Ukraińcy nożyczkami

Z

Wszędzie. W biedronce więcej Mają.

Z

Ukraina!!!!

cnc
@Z 16.05.2017 22:30

Ukraina na pierwszym miejscu. Oni maja wypłacane nadgodziny a my zmuszani do chodzenia na godziny do odświęcania.Jest coraz gorzej i lepiej być nie będzie. Nowi pracownicy zarobki wyższe-czy tak być powinno? Gdzie potrzebują do pracy od zaraz?

aa
@cnc 26.05.2017 18:24

W każdej firmie w Tarnowie Podgórnym

Nick

Ech,,,,, cóż to dużo mówić. Praca może i ok, ale.... Awanse dla osób które się do tego nie nadają. Same w konia lecą na każdym kroku a innymi maja zarządzać? Atmosfera do bani,ludzie falszywi.

Diluś :)

Weźcie się za robotę... Zatrudniając się w jakiejkolwiek firmie trzeba liczyć się z oczekiwaniami pracodawcy!!! Żeby zarobić trzeba im sprostać... A jak coś się nie podoba droga wolna... Praca jest wszędzie... Zamiast tam siedzieć i wiecznie narzekać poszukajcie sobie innej roboty... Masakryczne podejście do pracy... Brak słów! Pozdrawiam

Z

Patologia A nie firma. A Lpa nie wytrzymuje psychicznie i chce zrezygnować z lider.

Lol

Witam, chce napisać o AVK components. Jeśli chodzi o zarobki to masakra. Jak jest okres rozliczeniowy to super, ale trzeba się narobić żeby co 3 miesiące mieć fajną wypłatę. Masakra, zero czasu prywatnego bo ciągle po 12h w pracy. No i te śmieszne czujniki. Czas wyłączony co do sekundy. Byle robić od deski do deski. Syf zostawić byle jechać, samo się posprząta. Bo jak nie to wylot. Po za tym jeden na drugiego donosi. A u siebie nic nie widzą. Najwięcej do powiedzenia maja Ci co sami nic nie robią i patrzą jak tu robić byle tylko nie robić. Ale żeby w karcie się zgadzało no bo przecież trzeba odpocząć no nie. Masakra. Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Odradzam. No i ostatnio zatrudnianie wszystkich jak leci. Obojętnie czy się nadajesz czy nie byle ktoś robił..

Kca
@Lol 14.03.2017 00:11

Dobrze że Ja już tam nie pracuje... Wszystko prawda. A...... Panie kierowniku : chyba nie zdaje Pan Sobie sprawy jak są pracownicy Ci z bardzo długim starzem..... Oj na nie jednej osobie by Pan się zawiódł.... I zwolnił z hukiem zamiast głaskać po głowie. ....

Zostaw opinię o AVK Polska Sp. z o. o. - Pniewy

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVK Polska Sp. z o. o.