AVK Polska Sp. z o. o.

Pniewy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 121 ocen.

Opinie o AVK Polska Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVK Polska Sp. z o. o.

Mario

Co sądzicie o romansach jakie mają ostatnio miejsce między pracownikami w firmie? Biedny tester montazu nie zauwaza romansu miedzy kierownikiem magazynu a blondyna z montażu. Widać nie spisuje się że ta szuka adoracji u zonatego.

gosc
@Mario 01.03.2018 21:09

ale z kim rządzi kierownik magazynu?? która blondi??

Zen

Zdrady Zdrady

Daria

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

simba

W tej firmie ważniejszy jest ukraina.a nie polak.ukrainiec może dużo a polak.nawet nadgodzin nie zapłacą bo na wolne cię wyjeb.....

Obecny pracownik

Jak ktoś ma w sobie dużo złości to zawsze znajdzie powód, żeby dokopać firmie.

Peta

Jeba..... ich pies. Konfidenci i tyle. Tyle ludzi pod.je.ali A nagrody nie dostali może zrozumieją ze ta firma wykorzystuje A później ma w du.ie ludzi już się paru przekonało szofer filipowski i baran z kargulem też tak kiedyś skończą A latają jakby to była ich firma.

Peta
@L.o.v.e 25.12.2017 15:44

Ta strona nie jest poświęcona reklamie firmy tylko informacje o realiach panujących w firmie. Nie sądzisz że każdy chcący podjąć pracę w firmie chętnie chce wiedzieć jakie panują relacje między pracownikami jaka jest atmosfera pracy. A Mój komentarz sporo mówi jak to wygląda.

Operator cnc

Lpa i jba co to się stanęło że nie dostali premii

Luxtorpeda

A ile zarabia tam taki kierownik magazynu?

Peta

Nagrody dla stałej ekipy barn surdyk x2 albo 3 Kargul pretki Wójcik no i reszta (usunięte przez administratora)-wlazow

genia
@Peta 29.11.2017 17:54

Każdego roku ktoś inny powinien dostać, a nie stale Ci sami. A co z osobami ,które są przenoszone z działu na dział? Kiedy one dostana nagrody? To ,ze na danym dziele inni twierdza ze sa za krotko coz ale liczy się calosc lat calosc pracy.

kis

I znów kończy się rok i zaczną się nominacje do Oskarów. Ciekawe czy lizusy dostaną czy wreszcie Ci co naprawdę potrafią pracować. No ale tu nie liczy się zaangażowanie i umiejętności...wystarczy że dobrze gadasz i potrafisz zabłysnąć u lidera. A może kochaneczka dostanie? Ludzie pracują po 16 lat i nic a ktoś kto przyjdzie to po pół roku dostanie. Ale za co? Jak wszystkiego naprawdę nie potrafi.Niech się najpierw wykażą a nie pracują ze starym pracownikiem i punkty przed liderem zbierają.(za ściemnianie i gaduche).

Ogień

Poli sie

Fred

Witam mam pytanie ile zarobi nowo przyjęty pracownik w avk i czy w ogóle warto podejmować prace .

Dzik
@Fred 10.10.2017 14:01

Chyba na dwa miesiące. Albo pracownicy biurowi

Boguś

Witam, jak firma wykonuje usługi koszenia trawy na terenie AVK- Pniewy

Z
@Boguś 28.08.2017 10:04

Ukraińcy nożyczkami

Z

Wszędzie. W biedronce więcej Mają.

Z

Ukraina!!!!

aa
@cnc 26.05.2017 18:24

W każdej firmie w Tarnowie Podgórnym

Nick

Ech,,,,, cóż to dużo mówić. Praca może i ok, ale.... Awanse dla osób które się do tego nie nadają. Same w konia lecą na każdym kroku a innymi maja zarządzać? Atmosfera do bani,ludzie falszywi.

Diluś :)

Weźcie się za robotę... Zatrudniając się w jakiejkolwiek firmie trzeba liczyć się z oczekiwaniami pracodawcy!!! Żeby zarobić trzeba im sprostać... A jak coś się nie podoba droga wolna... Praca jest wszędzie... Zamiast tam siedzieć i wiecznie narzekać poszukajcie sobie innej roboty... Masakryczne podejście do pracy... Brak słów! Pozdrawiam

Z

Patologia A nie firma. A Lpa nie wytrzymuje psychicznie i chce zrezygnować z lider.

Lol

Witam, chce napisać o AVK components. Jeśli chodzi o zarobki to masakra. Jak jest okres rozliczeniowy to super, ale trzeba się narobić żeby co 3 miesiące mieć fajną wypłatę. Masakra, zero czasu prywatnego bo ciągle po 12h w pracy. No i te śmieszne czujniki. Czas wyłączony co do sekundy. Byle robić od deski do deski. Syf zostawić byle jechać, samo się posprząta. Bo jak nie to wylot. Po za tym jeden na drugiego donosi. A u siebie nic nie widzą. Najwięcej do powiedzenia maja Ci co sami nic nie robią i patrzą jak tu robić byle tylko nie robić. Ale żeby w karcie się zgadzało no bo przecież trzeba odpocząć no nie. Masakra. Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Odradzam. No i ostatnio zatrudnianie wszystkich jak leci. Obojętnie czy się nadajesz czy nie byle ktoś robił..

Kca
@Lol 14.03.2017 00:11

Dobrze że Ja już tam nie pracuje... Wszystko prawda. A...... Panie kierowniku : chyba nie zdaje Pan Sobie sprawy jak są pracownicy Ci z bardzo długim starzem..... Oj na nie jednej osobie by Pan się zawiódł.... I zwolnił z hukiem zamiast głaskać po głowie. ....

Z

To dla dlaczego tam siedzibie roboty jest wszędzie pełno trochę odwagi

okin

Wypłaty takie ze na chleb nawet nie ma.w tej firmie nie idzie zarobić.

SGA

Pozdrawiam dział obróbki. Pracowałem w tej firmie 9 lat. Szmat czasu. Nie żałuję ze zmieniłem prace. Zarobki niskie. Za nadgodziny nie wypłacaja. Motywacji nie ma wcale. Wymagania dość wysokie niestety nie przekłada sie to na pensje

filip

U nas nadgodziny płacą na końcu miesiąca i jest cacy.B.B. zmieniaj firmę a nie narzekaj

ik

Do d...y z takimi wyplatami dno.wszystkie nadgodziny nam zabrali.ludzie są sobie sami winni.ze tak sobie pozwalają.poprostu koniec z 12-tkami tak i tak nie zapłacę

B.B
@ik 19.01.2017 22:19

To fakt pracy jest jak na styczeń sporo a wszystkich na wolne z nadgodzin i szukanie i przenoszenie ludzi z działu na dział to jest chore później się dziwią że ludzi nie mogą poszukać do pracy a jak znajdą to na miesiąc i nara. Z tego co wiem jest to jedyna firma w pniewach która nie wypłaca nadgodzin, prowadzi nie prawny grafik zmuszając pracowników do pracy po godzinach i wypłaty są najmniejsze

B.B

Sory ale dostałem Oskara w tym roku też. I nie podpierdalam nie liże du...y majstrowi czy kierownikowi po prostu robię swoje i nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bo nie wszyscy to kapusie przydupasy i lizusy są osoby które naprawdę pracują i są spoko i szkoda że też nie zostali wyróżnieni

Stiwen

A upominek świąteczny od Firmy? To porażka! Po co komuś miód? Zawsze było coś na pamiątke a tym razem.... śmieszne. A co do Oskara jak to mówicie,to już nie te czasy że dostawały osoby które sobie za to zapracowały.Teraz wystarczy nic nie umieć ale podlizywac się liderowi i zagadywać o głupotach kierownika. Co tu dużo mówić tak samo z podwyżkami.Starzy pracownicy porównując się do nowo zatrudnionych zarabiają już prawie tyle samo-gdzie tu motywacja? W tej firmie już się chyba nic na lepsze nie zmieni...

Lpa

A za co dostał tego Oskara? Tylko i wyłącznie za kapowanie A najlepsze jest to że on się z tym nie kryje. I tylko dlatego został zastępcą. Bo jeśli chodzi o rozdzielanie roboty i inne obowiązki zastępcy to nie ma pojęcia i tylko miesza Jackowi. I te jego darcie ryja to jest przesada kwalifikuje się to na mobing Ale kierownik o tym wie Ale udaje za jest wszystko ok. Ale wkrótce będzie zrobiony z tym porządek.

Blu

Widzę że ktoś się podszywa pod LPA bo przecież też dostał Oskara to sam o sobie nie napisał by przydupas i kapuś. Swoją drogą to tak zasłużenie nagrode dostało niewielu a reszta to hmm dobrze liżą tyle

filip

Nagrody dla najlepszych!!!

Lpa

I jak nagrody jak zwykle dla przydupasow i kapusi.

Zostaw opinię o AVK Polska Sp. z o. o. - Pniewy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVK Polska Sp. z o. o.