Długo myślałam czy wystawić opinie, jednak przekonana do tego stwierdziłam, że po kilku miesiącach od zakończenia współpracy napisze kilka słów.
Zacznę, że w gastro nie pracuje od wczoraj. Miejsce robiące wrażenie; wnętrze jak i jedzenie jednak to na tyle bo od strony pracownika nigdy nie chciałabym tam wrócić. Ciągle teksty, że wprowadzam zamieszanie, wieczne patrzenie na ręce przy byle głupocie, śledzenie na kamerach mojego każdego ruchu! (będąc obok) i ocenianie wszystkiego do duuużej przesady.
Wielki problem gdy na sali byłam o 1 minutę po czasie.
"interesowanie się" pracownikiem to tekst "i jak? /" I co mi powiesz? " niby zadane miło, jednak gdy odpowie się że coś średnio/dzisiaj ciężko/mam gorszy dzień, odpowiedź typu że ciężko to dopiero mogą mi zrobić", a to tylko kilka z wielu sytuacji.
Do obowiązków należy wiele łącznie z obsługą gości, pakowaniem zamówień na wynos, robieniem drinków i obsługą baru, łącznie z myciem naczyń przez pół dnia, więc ciężko żeby być perfekcyjnym we wszystkim skoro nie da się rozdwoić a w tym przypadku rozdwoić to mało powiedziane.
Podsumowując nic dziwnego, że cały czas na internecie pojawiają się ogłoszenia o pracę od nich skoro nikt im nie pasuje albo sami ludzie nie wytrzymują.
Szkoda zdrowia psychicznego (które ja niestety straciłam) i swojego czasu, są miejsca gdzie będą szanować was i wasz czas dużo bardziej.
MOCNO odradzam.