NIE POLECAM szkoleń z manicure hybrydowego u tej osoby. Niestety moje doświadczenie ze szkolenia z manicure hybrydowego było bardzo negatywne. Kiedy zadawałam pytania lub prosiłam o ponowne wyjaśnienie, słyszałam odpowiedź w stylu „już Ci to mówiłam”, co było bardzo zniechęcające.
Zamiast wsparcia i spokojnego tłumaczenia czułam presję i brak cierpliwości. Atmosfera tragiczna. UWAGA piękne prace to tylko wyretuszowane na Instagramie. Nie można nawet naposać opinii na google, wiec to też już o czyms świadczy. Wyszłam ze szkolenia z poczuciem porażki i ogromnym stresem, a nawet z płaczem. Uważam, że szkolenie – szczególnie dla osób uczących się – powinno budować pewność siebie, a nie ją odbierać. Zdecydowanie nie spełniło to moich oczekiwań.
Ola
01.10.2026 21:16
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Zobaczyłam ją dopiero teraz, ponieważ została opublikowana kilkanaście miesięcy po szkoleniu, które odbyło się w lipcu 2024 roku.
Jest mi przykro, że szkolenie zostało przez Panią odebrane w taki sposób. Jednocześnie nie mogę zgodzić się z częścią przedstawionych informacji, szczególnie z sugestią, że publikowane przeze mnie prace są retuszowane. Wszystkie prezentowane na moich profilach prace kursantek są autentyczne i posiadam dokumentację ze szkoleń.
Podczas szkolenia wielokrotnie wracałam do omawianych zagadnień i odpowiadałam na pojawiające się pytania. Na tym konkretnym szkoleniu obecne były również modelki, które po jego zakończeniu wyraziły swoje opinie zarówno na temat przebiegu szkolenia, jak i sytuacji, które miały podczas niego miejsce. W swoich relacjach wskazały również, że kursantka wielokrotnie odmawiała wykonania ćwiczeń i poszczególnych czynności, mimo ponownych wyjaśnień i moich prób zachęcenia jej do pracy. Posiadam te opinie oraz materiały dokumentujące przebieg szkolenia.
Szanuję fakt, że Pani doświadczenie było negatywne i ma Pani prawo je opisać. Nie chciałabym jednak, aby pojedyncza, wystawiona z dużym opóźnieniem opinia przedstawiała jako fakty informacje, które nie odpowiadają rzeczywistości.
Zostaw merytoryczną opinię o Oleksandra Lupul