Nie polecam. Wykonawca nie wywiazał sie z umowy instalacji ladowarki elektrycznej i unika odpowiedzialnosci w postaci zwrotu zaliczki do czego zobowiazał się w umowie. Podczas proby realizacji umowy kontakt byl mocno utrudniony, pan Filip nie odbieral telefonów, na maile nie odpisywal albo odpisywal po kilku dniach zdawkowo. Brak profesjonalizmu. Umowa podpisana 12 grudnia 2024. Wedlug umowy pierwszy etap, powinien byc zakonczony do 30 dni roboczych. PIerwszy etap to: Uzyskanie zgody zarządcy budynku, Wykonanie ekspertyzy, Opracowanie projektu technicznego
oraz Uzyskanie warunków przyłączenia. Umowe wypowiedzialem 26 marca, po tym jak minelo prawie 2 tygodnie od czasu kiedy zadalem pytanie czy mamy juz projekt. Od podpisania umowy do wypowiedzenia, byly dziesiatki maili, ponaglen, zapytan z mojej strony. Na koniec wezwalem do zwrotu zaliczki, do czego zobowiazuje pana Filipa umowa - bez odpowiedzi. Pewnie moj mail gdzies umknął jak wiele poprzednich. W normalnych okolicznosciach bylbym sie sklonny dogadac, jakby pan Filip wykazal sie odrobina profesjonalnosci, zadzwonil, wyjasnil, przeprosil i np. zaproponowal polubowne rozwiazanie. Nic takiego nie mialo miejsca. Ale niestety w tej sytuacji sprawa jest juz przekazana do Kancelarii. Troche to potrwa, ja zaliczke odzyskam, szkoda tylko mojego i Panstwa czasu, stad ta opinia.