Pracuję w tej firmie od ponad roku w modelu zdalnym i jestem bardzo zadowolona. Jednym z największych atutów jest elastyczność – mogę dostosować godziny pracy do swojego życia prywatnego, co pozwala mi na swobodę w organizacji czasu, zwłaszcza podczas podróży. Atmosfera w zespole jest fantastyczna, a współpraca odbywa się na zasadach B2B, co idealnie odpowiada moim oczekiwaniom.
Od samego początku wszystkie ustalenia dotyczące współpracy zostały jasno przedstawione i konsekwentnie respektowane. Szczera i konkretna komunikacja z pracodawcą była dla mnie kluczowa, a tutaj mogę liczyć na pełną transparentność, co eliminuje jakiekolwiek nieporozumienia. Regularnie otrzymuję pozytywny feedback, a jeśli jest coś do poprawy, mówimy o tym otwarcie, co pozwala mi na ciągły rozwój.
Firma mocno wspiera work-life balance, co sprawia, że nie czuję nadmiernej presji i mogę efektywnie zarządzać swoim czasem. Proces rekrutacyjny był sprawny i zwięzły – jedno spotkanie online, a następnie szybkie omówienie warunków współpracy, co tylko potwierdziło profesjonalne podejście firmy.
Podsumowując, pracodawca na 5+! Świetne warunki, elastyczność i otwarta komunikacja na najwyższym poziomie. Gorąco polecam każdemu, kto szuka miejsca, w którym można się rozwijać, zachowując przy tym równowagę między życiem zawodowym, a prywatnym.