Opinie o Regium Human Resources Sp. z o.o.
Złapałem się ostatnio przez nich na stałą linę. Robię 300km dziennie, wożę expressy do kawy. Świetna oferta jak ktoś jak ja szuka spokojnej pracy, żeby sobie parę ostatnich lat do emerytury przepracować
Trochę stara opinia, ale może wiesz kolego czy jeszcze szukają ? Bo mam już swój wiek i czegos takiego szukam
Pojechałem przez nich do pracy na wywrotkę w Berlinie. Ciężko teraz znaleźć coś dobrego na C, co nie jest dystrybucją po sklepach, ale tu się udało. Kasa dobra, powtarzalne trasy i codziennie na pokoju. Jak gadałem z chłopakami na C+E, to wychodzi im trochę większa stawka niż mnie, ale to raczej normalne. Jeśli ktoś szuka czegoś spokojnego blisko granicy tak, żeby wychodziło minimum to 3000€ podstawy to polecam
Możesz coś napisać więcej jak to wygląda na zestawach i jakie traski chłopki robią bo zastanawiam się nad tą robotą na zestawie wywrotce . Pozdrawiam
Wiesz co ja robię głównie trasy lokalne, często kilka dni pod rząd te same. Wiozę w sumie wszystkie materiały budowlane piach, żwir, kamienie ogólnie co się nawinie. Na zestawach z tego co gadałem to raczej dłuższe trasy robią jakieś piaskownie, żwirowanie i to na firmy wożą ., Finansowo z tego co gadałem z jednym chłopakiem który tu dłużej robi to im lepiej wychodzi bo diety wyższe dostają i nadgodziny też im wyższe płacą. Pokoi chyba nie mają, ale z tego co wiem to w trasie firma im zawsze jakiś socjal ogarnia.
A orientujesz się, czy jak mam kartę z AOK, to mi ją przedłużą, czy będę musiał wyrabiać nową. Bo jadę tam w poniedziałek i nie wiem czy muszę jeszcze szukać gdzie zdjęcie teraz zrobię, czy się obędzie bez
Skąd pewność ze bankowo przedłużają? Dobrze żeby zawsze szli na rękę
Ogarnęli mi bardzo dobrą robotę na tandem w berlinie, szukałem czegoś żeby mieć ponad 3500€ podstawy przy granicy i dostałem. Polecam, przed wyjazdem dzwonił facet z tamtej firmy i sami sie ze mną umawiali, podejscie bardzo profesjonalne, z umową też w porzadku a należą do osób które z względu na wiek i doświadczenie w tym zawodzie dokładnie je sprawdzają
A w jakiej miejscowości, jest praca ? Bo na taką podstawę sam bym chętnie poszedł w koncu emerytura juz blisko
Witam, jak wyglądają roboty na wywrotki?jakie warunki?jaka kasa?mam ofertę w essen na wywrotki pracuje ktoś tam?
Aplikowalem tam, jak wyslali moje dokumenty to dzwonila jakas baba z firmy i mi potwierdzila, ze za 3/1 na 1 klasie zarobie okolo 2900 + tam jakies dodatki moge wziac wiec to co pisza w ogloszeniach sie zgadza
Polecam. Rzadko kiedy pisze opinie ale nawineli mi z kolegą robote za 2900 w 2/1, a wielu takich ofert nie widuje to moze ktos skorzysta jeszcze
Wyjechałem z nimi miesiąc temu do pracy w norymberdze. Opinie zostawiam po pierwszej wypłacie. Wiec po kolei, kasa się zgadza z tym co obiecali bo dostałem 3000 za 3/1 w 1 klasie. Szkolenie również otrzymalem. Samochody git, nie jakis złomów i sprzątają po poprzednim kierowcy zanim Ci dadzą. Zakwaterowanie ok jak to pokoje firmowe. Ogólnie polecam, jak ktoś szuka 3/1 żeby minimum to 3000 netto na rękę mieć to jak dla mnie bardzo dobra opcja
To był mój pierwszy wyjazd do niemiec i pierwsza praca na C+E po uzyskanych uprawnieniach. Agencję polecam, od razu załatwili mi pracę w systemie i to jeszcze z zakwaterowaniem. Jak ktoś świeżo zrobił prawko to bardzo dobra opcja
Może się orientujesz czy w twojej pracy szukają kogoś jeszcze ? Też mam c+e bez doświadczenia
Oooo to super że sa pozytywne opinie. No fajnie a kasa zawsze jest na czas? Bo z tym bywa kłopot w takich firmach. Ale może tu jest terminowo, macie info?
Kaska, na czas też tam teraz robie, placa jak obiecali i czasami nawet jakas premia wpadnie, cos kolo 200/300 euro miesiecznie mozna dostac jak sie dobrze robi
Chciałbym polecić tą agencję. Pojechałem z nimi dwa racy, raz pracowałem rok, firma obok Kassel, bardzo spoko i warunki się zgadzały. Musiałem zrezygnować bo z powodów osobistych chciałem system zmienić a tam się nie dało, ale pojechałem teraz kilka miesiecy temu, do firmy też koło Kassel na na 2/2 i znowu wszystko git. Praca tak jak było mówione, miałem problem z klasą podatkową i pomogli mi w kontakcie z firma i załatwieniu tego.
Przy 1 klasie wychodzi mi około 2000€ netto miesięcznie, jak dłuższy miesiąc to i nawet 2100 /2200 dostanę także myślę git
Czesc mozesz coś więcej napisać o tej firmie koło kassel w systemie 2/2 też się zastanawiam czy tam nie pójść na chlodnie
Firma dość duża i dużo chłopaków z polski pracuję. Praca jak praca, obskakuje magazyny wszystko idzie spod rampy/ Z tego co się już tu dowiedziałem to płacą uczciwie, wypłaty się zgadzają. Flota w porządku, samochód dostałem czysty. Z minusów trafiają się nocki, ale to w sumie norma na chłodni
Tak jak pisałem wyżej przy 1 klasie wychodzi mi około 2000€ netto miesięcznie, jak dłuższy miesiąc to i nawet 2100 /2200 dostanę także myślę git
A masz jakiś urlop wypoczynkowy w tym 2/2, bo wiem, że niestety często firmy nie dają w tym systemie
Aplikowałem do tej firmy, na tandem, ale dostałem informacje, że stawki są już teraz wyższe niż tu piszesz. Możesz, to potwierdzić ?
Tak, były podwyżki na tandemy i ośki. Teraz spokojnie kolo 2200 na 1 można zgarnąć
A ja się wypowiem o pracy w Kassel na BDF . Robota poukładana.Jak czasu brakuje to się stoi.Nie dziś to jutro, czas pracy zawsze jest pilnowany i to szanuje. Dobra firma na zaczepkę,żeby sobie zarobić.Dobre zaplecze serwisowe,auta jedne lepsze drugie gorsze, ale bez straych trupów Jak coś nie działa lub jest niesprawne to się zgłasza przed wyjazdem i jest robione od ręki .Inni kierowcy na ogół pomocni,i panuje przyjemna atmosfera.
To rzeczywiście nie wygląda to tak źle... Piszesz że śmiało tu idzie zarobić, no ale o jakich kwotach w ogóle mówimy? Robota dobra na stałe?
Myle że na stałe spokojnie można się tu zaczepić, bez problemu idzie spotkać chłopaków co już po pare lat robią. Ja jeżdze w 2/2 i wychodzi mi tak 1900 - 2200 na lape przy 1 klasie plus tam pewnie będzie jakis zwrocik podatku , płacą zawsze uczciwie w zależnosci od liczby dni które wyjdą w miesiącu, jak są chłopaki co robią po 3 tygodnie to z tego co wiem spokojnie okolo 2600 wyciagaja
Piszesz że są tacy co parę lat już u nich pracują. Czy to oznacza też pracę na umowę o pracę na czas nieokreślony? Tę ich niemiecką żeby tam emeryturę sobie wyrobić.
Tak niezależnie od systemu każdy dostaje na pełen etat na czas nieokreślony. To jest akurat duży plus, bo z mojego doswiadczenia to nie w każdej niemieckiej firmie tak masz
Koło trójki netto Ci pewnie wyjdzie, może troche ponad. nie wpadłem jeszcze na nikogo kto pracuje tu tak na stałe, więc ciężko mi powiedzieć
Dzięki za odpowiedź, finalnie idę na dwa na dwa bo kasa świetna jak za ten system, a potem się zobaczy
A wiesz jak wygląda szkolenie na BDF w tej firmie ? Bo chciałbym się nauczyć na tym zestawie i widziałem, że jest taka opcja w ogłoszeniu
Na stałe to dłużej niż rok? Nie chciałbym tylko zaczepiać się na kilka miesięcy a bardziej na dłużej. Za kwatere dużo potrącają żeby nie zdzierali za dużo.
Byłem w Munster plandeka 2/2. Miało być 1800€, a na miejscu okazało się że jak wyjdzie 1600€ to i tak jest dobrze. Nie polecam co innego mówią co innego na miejscu. Człowiek musi robić Sobie wycieczkę. Oczywiście na własny koszt!!! Strata czasu i pieniędzy przez nich...
Polecam, duże wsparcie przy szukaniu pierwszej pracy za granicą i też w pierwszych tygodniach na miejscu w nowej firmie,
Ciekawe kto to zmyśla. Jest aż tak źle że trzeba zakłamywać rzeczywistość?
Witam. Po pierwsze wypłacie zostawiam opinie. Pojechalem z nimi do pracy w Berlinie, było obiecane 3550€ podstawy i tyle jest na umowie, diety o dodatki też tak jak pisali, więc wyszedłem na czysto ponad 3300€ co uważam za bardzo przyzwoitą kwotą jak na to, że do pracy mam z polski 90km. Firma duża, flota ok, dyspo też ok, ogólnie polecam. Z minusów każdy kierowca musi przejść szkolenie nawet jak już jeździł na podobnym zestawie, jak dla mnie głupota ale że płacą na to normlanie jak za pracę to sie zgodziłem
Poleca robótkę na wywrotce w berlinie. Jak na ten moment najlepsza firma na wywrotki w jakiej bylem i stawka bardzo dobra jak na trasy lokalne, mam 400€ więcej niz wczesniej
mówisz 400 euro ale na czysto? chyba jeszcze trzeba zapłacić za kwaterę coś czy tacy są łaskawi że sami wszystko opłacają? przy niemieckich cenach to ja sobie nie wyobrażam wynajmować
Hm ciężko mi uwierzyć że tak kolorowo tu macie pierwszy raz spotykam się żeby ktoś na kasę i kontakt z firmą nie narzekał. Komuś robota przez agencję jednak nie siadła? A co z podwyżkami tak w ogóle i załatwianiem formalności
Trochę głupie pytanie. Przecież firma rekrutacyjna załatwia Ci pracę, ale umowę masz bezpośrednio z firmą niemiecką to jak mogą odpowiadać za Twoje podwyżki ? Przecież to nie agencja pracy, oni Cię nie zatrudniają u siebie, tylko robisz na niemieckiej umowie. Formalności też Ci załatwia firma dla której pracujesz
Piszecie że 2200 euro jest ok ale dla mnie to mało jeszcze w tak ciężkiej robocie. Był ktoś o podwyżkę albo negocjować stawkę
A o której ofercie mówisz, bo mają ich kilka w 2/2, więc nie da się odnieść do tego co napisałeś. Jak chodzi o tą na chłodnię to 2200 w 1 klasie, to stawka którą mało gdzie w Niemczech Ci dadzą. Większość ogłoszeń innych agencji jest maks po 1800/1900 w 1 klasie
Polecam bardzo pomocna firma. Zadzwoniłem w czwartek bo moja dawna firma zwolniła mnie z dnia na dzień, a w poniedziałek już byłem w nowej robocie. Mają ofertę na chłodnie w 2/2 za bardzo dobrą kasę jak za ten system, jakby ktoś szukał to polecam
Wspominaliscie że czasami pracujecie nocki. Płacą. Lepiej za nie? Myślicie ze warto te nocki robić ???
Jak nie napiszesz o jaką ofertę chodzi, to raczej nikt Ci nie odpowie na pytanie. Przeważnie w niemczech nocki się bardziej opłacają, bo dostajesz dodatek nocny. Ale, ta firma rekrutacyjna ma sporo ofert, więc jak doprecyzujesz która, to pewnie znajdzie się ktoś kto tam pojechał
Możecie zapewnić ze nie orają ludzi na kasę? sam ciekaw jestem jak te nocki sa liczone i oby to wszystko było normalnie opisane na umowach a nie na gebe
Jak mają orać ludzi na kasę ? Straszna głupota, przecież to firma rekrutacyjna. Nie zatrudnia u siebie przecież. Przedstawią Ci warunki firm z którymi współpracują i zobaczysz co która oferuję i czy Ci pasuję
Ogólnie polecam, miałem już styczność z kilkoma tego typu firmami i współpraca z tą była najlepsza, na miejscu to co dostałem w ofercie, a tak naprawdę to się dla mnie liczy najmocniej, ale Pan Marek też w porządku, gość starał się odpowiedziec na wszystkie moje pytania i doprecyzował wszystko co chciałem wiedzieć
A mieliście może ostatnio coś cięte z wypłaty? Czytając ostatnie opinie widzę ze namawiacie i chwalicie a chce znać sytuacje od każdej strony.
Jak jest w porządku agencja i ma umowę z firmą do której wysyła, to wypłata będzie się zgadzać. Raczej się nie zdarza w Niemczech ogólnie, żeby z wypłaty Ci coś zabrali. No chyba, że już odwalisz coś grubego
Odwalenie czegoś grubego nawet śmiesznie zabrzmiało. :D a co należy do takich najczęstszych wyczynów u ludzi? ciekaw jestem na co przy tym i tak przymykają oko
Jak się pracuje w Regium Human Resources Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Regium Human Resources Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 68.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Regium Human Resources Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 62, z czego 51 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!