Dzień dobry. Mam kilka pytań w odniesieniu do pracy w firmie. Czy rekrutacja jest stacjonarna? Czy odpowiednią decyzją jest pracować w tej firmie? Szczerze dziękuje za wskazówki.
01.08.2024 08:11
ODRADZAM JAKIEJKOLWIEK WSPÓŁPRACY Z TĄ PSEUDO SPÓŁKĄ KTÓRA (usunięte przez administratora) OD KLIENTÓW PO PRACOWNIKÓW KONTRAHENTÓW ITD. TO ODŁAM FIRMY SUNDAY KTÓRA JEST W TRAKCIE UPADŁOŚCI I TRZEBA TO GŁOŚNO MÓWIĆ!!!
ZA PRACOWNIKÓW NIE ODPROWADZAJĄ SKŁADEK ZUS!!!. WYPŁATY OD 3 MIESIĘCY NIE WIDZIELIŚMY. PEŁNO (usunięte przez administratora) KLIENTÓW KTÓRZY WPŁACILI ZALICZKI, PEŁNO DŁUGÓW JUZ NAWET MATERIAŁÓW IM NIKT NIE CHCE DAWAĆ. DNO TOTALNE PAN MICHAŁ BANAŚ GOŚĆ Z ZARZĄDU BOJI SIĘ TELEFONÓW ODBIERAĆ (usunięte przez administratora) KIEROWNIKÓW KTÓRZY POŚWIĘCALI SIĘ DLA FIRMY... BRAK SŁÓW. DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZOSTALI (usunięte przez administratora) LUDZIE IDŹCIE DO SĄDÓW DO Inspekcji PRACY Do ZUSU SKLADAJCIE SKARGI GDZIE TYLKO MOŻECIE TACY (usunięte przez administratora) MYSZĄ ZGNIĆ W WIĘZIENIU ZA TO CO WYPRAWIAJĄ I JAK (usunięte przez administratora) LUDZI. XENE ENERGIE LIDER NA RYNKU CHYBA (usunięte przez administratora) KLIENCI Z NIEMIEC CZEKAJĄ NA SERWISY BO INSTALACJE NIE DZIAŁAJĄ!! NIEKTÓRZY NA INSTALACJE CZEKALI PO ROK CZASU!!
niezadowolony klient
31.07.2024 08:59
26 czerwca zapłaciłem ponad 1200 zł za fakturę proforma na zakup ładowarki do samochodu.
Pomimo ponagleń i pustych obietnic do dziś nie otrzymałem zapłaconego towaru.
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą!!!
O zaistniałej sytuacji powiadomię urząd skarbowy.
Zostaw merytoryczną opinię o Xene Spv4 Sp. z o.o.