@Były Pracownik10.08.2023 14:46
Witam, Chciał Bym ostrzec przed Firmą 4BOATS (wykonują formy z laminatów oraz części typu pokrywy itp)
W skrócie można ich opisać jako (usunięte przez administratora)
Jeszcze do niedawna miałem okazje u nich pracować we Włocławku gdzie świeżo otworzyli pseudo firmę i już uciekli w inne wody,
Dotychczas walczę z nimi o wynagrodzenie gdyż nawet ich nie ruszyło że sprawa jest już na drodze sądowej a była z początku w inspekcji pracy, urzędnik z PIP ustalił sporo nieprawidłowości, w tym że firma nie przedstawiła normalnych certyfikatów na swoje substancje typu: żywica, włókno szklane, Żelkot oraz resztę, brak było u nich odpowiedniej wentylacji a nawet nie było jej w wcale, brak środków zabezpieczających dla pracowników i jeszcze dużo mógł bym wymienić ale dam se spokój i opisuje dalej...
Lecz bardziej chodzi mi o to aby się strzec przed wykonywaniem u nich jakich kolwiek części, o pracy już nie wspomnę, uciekli z Włocławka w ciągu niecałych trzech tygodni, wynajem hali którą dzierżyli kazali im w trybie natychmiastowym opuścić za nie płacenie rachunków i czynszu, dwie kobiety zostały okradzione w sposób perfidny gdyż pseudowcy wiedzieli że mogą to zrobić bez konsekwencji i to zrobili, a podstaw nie było lecz co tu można zrobić umowa-zlecenie na miesiąc i brak ochrony wynagrodzenia z powodu braku ciągnosci umów, firma już zwinęła Mandżur i prosperuje teraz w Lasecznie Małym 89b (IŁAWA)
Znaczy się pewnie znowu porobią wałków i uciekną,
Cóż.. (usunięte przez administratora)
JESZCZE RAZ NAPISZE ŻE CHCE WAS WSZYSTKICH OSTRZEC PRZED FIRMA ABY NIE MOGLI DALEJ (usunięte przez administratora)
FORMY Z ICH ŁAP IDĄ USZKODZONE LECZ TE USZKODZENIA SĄ NA TYLE ZATUSZOWANE ŻE KLIENT NA PIERWSZY RZUT OKA NIE DOJRZY, POTEM WYJDZIE ALE PO PTOKACH JAK TO SIE POTOCZNIE MÓWI ‼️