Cześć, kiedyś była oferta na stanowisko specjalista ds. sprzedaży aktywnej w branży technicznej. Wymagali tu minimum rok doświadczenia w sprzedaży technicznej. Wynagrodzenie podawali w widełkach od 6000 do 10000 zł brutto. Była umowa o pracę, można było liczyć na kartę sportową i wsparcie doświadczonych inżynierów.
Jak się pracowało przy takich wymaganiach i prowizjach? Jak wyglądały premie za wyniki sprzedażowe? Było wsparcie od zespołu technicznego czy trzeba było ogarniać wszystko samodzielnie?
Dziękujemy za zainteresowanie. Wynagrodzenie obejmowało część stałą oraz system premiowy uzależniony od realizacji ustalonych celów sprzedażowych. Wszystkie szczegółowe warunki zatrudnienia, w tym zasady premiowania i oczekiwania związane ze stanowiskiem, były każdorazowo przedstawiane kandydatom podczas rozmowy rekrutacyjnej.
Nasi specjaliści mogli liczyć na wsparcie zespołu technicznego i doświadczonych inżynierów, szczególnie przy bardziej wymagających projektach i doborze rozwiązań dla klientów. Jednocześnie cenimy samodzielność oraz inicjatywę w prowadzeniu procesu sprzedaży i budowaniu długofalowych relacji biznesowych.
Zespół DM Robotics
Syncia
26.06.2026 09:02
A mnie ciekawi jakie macie cele sprzedażowe 😊 czy to jest zmienne w czasie czy raczej w miarę stabilne?
Zostaw merytoryczną opinię o DM Robotics Sp. z o.o.