4.2/5

• Nasze kursy
  • Zobacz, jakie to proste!

Nasze kursy

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o EduGO P.S.A.

Opinie o EduGO P.S.A. Łódź

Nie przegap nowości o EduGO P.S.A.!

07.04.2025 13:23

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu i rozumiemy różne intencje, które kierują Was na portal GoWork.

Osoby, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy, a które po zapoznaniu się z opiniami podają w wątpliwość zasadność tego wyboru, gorąco zapraszamy na rozmowy rekrutacyjne i danie nam szansy na zaprezentowanie się z naszej strony. To naturalne, że chcecie, by nowe miejsce pracy było wolne od nieuczciwych oraz toksycznych praktyk. To rozsądne, że szukacie informacji o firmie, którą bierzecie pod uwagę. Prosimy Was zatem o zrozumienie i gotowość do trzeźwej oceny sytuacji. Dlatego, jeśli cokolwiek budzi Waszą wątpliwość, zapytajcie o to podczas rozmowy rekrutacyjnej, szkolenia lub w trakcie pracy. Dołożymy wszelkich starań, by omówić z Wami okoliczności, które Was niepokoją. To dla nas bardzo ważne.

Z kolei osoby, które współpracują z nami lub które współpracowały z nami w przeszłości, a które chcą przekazać informację zwrotną ze współpracy, uprzejmie prosimy o uzupełnienie tego formularza: Zgłoszenie. Za jego pomocą można zostawić szczegółowy i dokładny feedback. Rozumiemy, że relacje zawodowe budzą wiele emocji. Dlatego chcemy się od Was uczyć oraz poprawiać nasze procedury, komunikację i zasady współpracy.

Powyższy formularz to bezpieczna, anonimowa przestrzeń, w której możecie przekazać myśli, odczucia i opisy faktów, których nie mieliście możliwości przekazać podczas pracy. Każde zgłoszenie jest dla nas cenne. Wiemy, że – jak każda organizacja – również my, w dążeniu do doskonalenia procesów, możemy nie dostrzec pewnych zdarzeń lub błędów.

Jednocześnie musimy zaznaczyć, że sprawy o charakterze prywatnym i personalnym nie powinny być przedmiotem publicznej dyskusji i są przedmiotem odpowiedzialności osób je publikujących. Jesteśmy zobowiązani zaapelować o powstrzymanie się od opinii wykraczających poza regulamin GoWork, RODO oraz obowiązujące przepisy prawa polskiego.

Z poważaniem
    Zespół EduGO
    Suzu

17.12.2025 02:30

Witam, jakiś czas temu byliście Państwo zainteresowani moją kandydaturą i niestety wybrałam inną firmę czego żałuję. Czy jest możliwość skontaktowania się z Państwem? Wysyłałam już kilka razy CV na ogłoszeniach, ale nie otrzymałam informacji zwrotnej do tej pory.

23.12.2025 15:40

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za wiadomość! Miło nam, że chce Pani powrócić do procesu rekrutacji. Chętnie wyjaśnimy, dlaczego tym razem nie otrzymała Pani odpowiedzi. Prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem: [email protected]. Do usłyszenia! Zespół EduGo

Nie polecam

29.07.2026 01:35

Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i jest tylko gorzej! Trzeba uciekać a nowym nie polecam, chyba ze na chwilę. Zreszta o samej pracy swiadczy rotacja pracowników. Na zimnej bazie polaczenia wpadają co 8 sekund a jednocześnie zarząd rzada, aby kazda rozmowa byla jakościowa. Moze w takim razie wypadałoby zwolnić tempo? Ludzie to nie roboty i tez potrzebują chwili oddechu. Czepianie sie doslownie o wszystko. Nie masz prawa zrobić nic po swojemu. Nie masz nawet prawa wziąć chwilki oddechu na pg, bo zaraz leci na ciebie skarga. Kiedyś faktycznie przyjemnie sie tu pracowało. Teraz katorga i traktowanie pracownika jak (usunięte przez administratora) eksploatowanie go do końca i ostatecznie wyrzucenie z pracy jak smkecia. Nie wiem kto tym wszystkim zarządza, ale dziwie sie ze moze spac spokojnie

Julia

01.06.2026 13:31

Odradzam, rezygnacje spadają na nauczyciela nawet jeśli rodzic podaje inny powód rezygnacji bądź nie podaje żadnego przez co od razu można pożegnać się z premią. Odbiór lekcji wizytowanych jest po czasie zmieniany na negatywny w przygotowywaniu do wypowiedzenia umowy, trzeba raz na tydzień/dwa spotkać się z metodykiem i oczywiście to spotkanie jest darmowe, są także warsztaty za które też nikt nie płaci, a były już sugestie żeby były one obowiązkowe. Najgorsze jednak były ostatnie problemy z wypłatami kiedy to zapewniano nauczycieli że przelewy wyszły o czasie, a wieczorem szybko wysyłali przelewy ekspresowe bo nikt ich wcześniej nie wysłał. Generalnie na pierwszy kontakt z byciem lektorem mogę polecić, ale na dłuższą metę to jest ogólnie mówiąc tragedia. Stawka już była tutaj wspomniana przez inne osoby i ja tego nie będę pisała ponieważ grozi za to potężna kara umowna. Generalnie to w tej szkole nauczyciel zarabia 10-15% tego co wypracuje, pozostałe 85 ląduje w firmie. Jeśli wywali ci prąd musisz mieć zaświadczenie od dostawcy bo inaczej kolejne kary umowne za zajęcia które się nie odbyły. To samo dotyczy problemów z internetem. Często zdarzają się awarie platformy z materiałami edukacyjnymi przez co później obrywa się nauczycielom mimo że nie mają na to wpływu. Praca z dziećmi sama w sobie jest świetna, ale przerzucanie problematycznych uczniów innym do grup żeby rezygnacje dostawał ktoś inny, jak i te wszystkie opisane przeze mnie problemy dają taką ocenę, a nie inną. Zdecydowanie nie polecam.
    #NauczycielAngielskiego

Blabla

22.04.2026 14:14

Praca świetna, strzał w dziesiątkę! Moja team leaderka jest najlepszą "kierowniczką" jaką miałam w swoim życiu, więc naprawdę super się pracuje. Możliwości pnięcia w górę, premie realne (w zależności od działu, na demo czasem bywa ciężko, w zależności od okresu w roku), wypłata na czas, dużo szkoleń, warsztatów, by się ukształcać - bardzo fajna praca i przede wszystkim zdalna, bardzo polecam.

Mama

13.04.2026 15:27

Dziecko uczęszczało na zajęcia z rysunku, ale jest to po prostu poziom amatorski. Ten poziom zaawansowania nie jest odpowiedni do rozwoju lub pójścia do niczego innego. Po tym, jak dziecko przestało być zainteresowane uczęszczaniem na zajęcia, umowa zobowiązuje do płacenia, nawet jeśli dziecko nie było na zajęciach.
    Anastasiia

13.04.2026 14:42

Dzień dobry, pracowałam w Edugo z pół roku i bardzo dobrze wspominam. Kierownictwo bardzo pomocne i wyrozumiale, warunki pracy są w porządku i odpowiednio płatne. Myślę że to było najlepsze doświadczenie z wami i bardzo dobrze wspominam, niestety z moich osobistych przyczyn nie byłam w stanie wyrobić normy i przez co musieliśmy skończyć współpracę. Ale serdecznie polecam tą firmę, bo podejście do pracowników i do dzieci których uczą jest na wysokim poziomie. Mam nadzieję że kiedyś wrócę do was ❤️
    Były rozczarowany pracownik

18.03.2026 17:00

Nie polecam podejmowania współpracy z firmą. Umowa zlecenie, bez perspektyw na umowę o pracę. (usunięte przez administratora) Pracuję się po minimum 7 godzin dziennie od poniedziałku do piątku, grafik nie jest elastyczny. Jest przydzielona pula godzin miesięcznie, którą musisz wypracować. Dzień wolny na tygodniu odpracowujesz w sobotę. Codziennie wpada około 200-250 połączeń. Umówić prezentację? Graniczy z cudem, na bazach tak przeoranych, że ludzie zaczynają wyzywać po odebraniu połączenia. Kierownicy ciągle wywierają presję na nie realne cele. Do tego dochodzą sprzeczne informacje odnośnie procesów umawiania spotkań (kierownik inne info niż szkoleniowiec) w efekcie czego obrywa konsultant. Dodatkowo praca na własnym sprzęcie,(usunięte przez administratora) Nie wspominając, że na szkoleniu w ciągu kilku dni musisz przyswoić ogrom materiału by zaliczyć egzamin z certyfikacją (nie masz żadnego znaczącego certyfikatu, który pomoże w innej pracy). (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś nie dostał tu pracy, na prawdę nie musisz płakać, (usunięte przez administratora)
    L

09.04.2026 11:55

Pracuje ponad 2 lata pierwsze słyszę że jest przydzielona pula godzin . Pracuje się 140 h minimum + jedna sobota w sezonie. Odrobić można aby mieć tą pulę. Ale spokojnie 160 h zrobić nie ma większego problemu. Umawiamy na lekcję pokazowe i można osiągnąć fajne wyniki . Jeżeli się trzyma ściśle określonych zasad. Swego czasu na demo miałam zapisy na poziomie 30. Do opanowania jest skrypt rozmowy i obsługa programów jest to podstawa . Na innych procesach jest większy zakres wiedzy .
    Ktoś

09.04.2026 22:15

A idąc do pracy to w sumie czego się spodziewamy? Przedszkola? Jak się podejmuje jakąkolwiek pracę to trzeba wziąć pod uwagę fakt, że będą jakieś godziny do wyrobienia, wyniki do osiągnięcia. Założę się, że trzymając się skryptów i biorąc do siebie uwagi liderów to cele, o których maówisz to wcale nie są jakieś nierealne osiągnięcia. W pracy trzeba pracować. Szok. Do reszty się nie odniosę, bo nie wiem jak jest. Ale naszła mnie lekka refleksja do przekazania po przeczytaniu tej opinii.

31.03.2026 23:06

Niedawno złożyłam swoją kandydaturę wraz z CV na stanowisko lektora języka angielskiego online. Niestety, mimo mojego doświadczenia i kwalifikacji, nie otrzymałam tej propozycji współpracy. Spędziłam 18 lat w Wielkiej Brytanii, gdzie ukończyłam całą swoją edukację – zarówno szkoły, jak i studia. Posługuję się językiem angielskim na poziomie biegłym, a w praktyce komunikacja w tym języku jest dla mnie bardziej naturalna niż w języku polskim. Posiadam certyfikat TEFL oraz kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu korepetycji i zajęć z języka angielskiego. W związku z tym trudno mi zrozumieć kryteria rekrutacyjne firmy, skoro osoby o takim profilu nie kwalifikują się nawet do współpracy w oparciu o umowę zlecenie. Z perspektywy czasu oceniam jednak, że być może była to dla mnie korzystna sytuacja. Oferowana stawka w wysokości 37 zł za godzinę jest bardzo niska, szczególnie biorąc pod uwagę moje doświadczenie oraz charakter pracy – prowadzenie zajęć grupowych z dziećmi o zróżnicowanym poziomie znajomości języka. Dodatkowo brak zróżnicowania wynagrodzenia względem kwalifikacji i doświadczenia kandydatów również budzi moje wątpliwości. Sama rozmowa rekrutacyjna z Panią Lidią przebiegła w bardzo przyjaznej i swobodnej atmosferze, co oceniam pozytywnie. Niemniej jednak, całościowo oferta firmy wydaje się mało konkurencyjna, szczególnie dla osób z większym doświadczeniem zawodowym. Aplikowałam głównie ze względu na pilną potrzebę podjęcia współpracy w oparciu o umowę zlecenie oraz możliwość równoległego prowadzenia działalności nierejestrowanej. Mimo to pozostaję zmotywowana i wierzę, że wkrótce znajdę miejsce, w którym moje kompetencje i doświadczenie zostaną odpowiednio docenione ;)

02.04.2026 21:56

Zostałam poinformowana że godzinna stawka to 37zł... Nawet gdy by to było 42zł, jest to i tak bardzo mało biorąc pod uwagę moje doświadczenie oraz kompetencje.

03.04.2026 09:52

Dziękujemy za odpowiedź i przepraszamy za to nieporozumienie. Wszystkiego dobrego!
    rekrutowany

24.02.2026 07:06

Brałem udział w rekrutacji. Na wstępie HR pyta się czy można wpuścić na rozmowę bot do notatek no ok... wpuszczając bota nie zostałem poinformowany jak będą przetwarzane moje dane osobowe czyli złamana zasada RODO. Mam wrażenie, że poziom bezpieczeństwa w tej firmie to kompletnie 3 świat i przestrzeganie RODO a już nie mówiąc o innych przepisach. Sam proces bardziej złożony niż w większych topowych firmach. Samo stanowisko zostało źle nazwane bo zakres obowiązków jasno definiuje dane środowisko a tutaj mocna hybryda.

27.02.2026 13:53

Cześć, dziękujemy za opinię i konkretny feedback! Dzięki niemu możemy popracować nad tym, aby kolejne procesy rekrutacyjne były coraz lepsze. W przypadku rekrutacji na topowe stanowiska specjalistystyczne (np. do działu IT) mamy procesy 2 lub 3 etapowe - jest to przestrzeń zarówno dla nas jak i dla kandydata aby lepiej się poznać i zrozumieć stanowisko. Dziękujemy też za feedback dotyczący nazwy stanowiska - w niewielkich zespołach czasami trudno opisać wszystko już na etapie ogłoszenia, ale z pewnością będziemy starać się aby nasze ogłoszenia były jasne i klarowne. Dziękujemy za udział w procesie, a w przypadku pytań lub dodatkowych sugestii zapraszamy do kontaktu: [email protected]
    Potencjalny pracownik

08.01.2026 11:05

Jako certyfikowany audytor wewnętrzny systemów zarządzania (PB), marketingowiec (MEN) oraz specjalista AI, oceniam proces rekrutacyjny jako skrajnie nieprofesjonalny. Mimo posiadania pełnych kwalifikacji merytorycznych oraz bogatego doświadczenia w bezpośredniej obsłudze klienta i sprzedaży, otrzymałam generyczną odmowę systemową. Z perspektywy audytorskiej wskazuje to na rażące błędy w procedurach HR oraz nieumiejętne korzystanie z automatyzacji. Firma lekceważy wykwalifikowanych ekspertów i wykazuje niską kulturę technologiczną. Nie polecam.

14.01.2026 16:22

Bardzo dziękujemy za komentarz! Przykro nam, że otrzymała Pani jedynie systemowe powiadomienie, co przy Pani wysokich kwalifikacjach we wspomnianych obszarach zostało odebrane jako brak profesjonalizmu. Jako organizacja dążymy do optymalizacji i automatyzacji procesów HR, ale oczywiście przy zachowaniu dobrego wrażenia kandydatów i ludzkiego podejścia. Przeanalizujemy na pewno ten przypadek wewnętrznie. Pozdrawiamy!

04.12.2025 23:00

Zmarnowano tylko mój czas na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa odbyła się szybko i była bardzo powierzchowna bez jakiegokolwiek zaangażowania i zainteresowania ze strony rekruterki. Jedna z mniej profesjonalnym rozmów jakie miałam do tej pory w swoim życiu. Nie polecam marnowanie czasu.

10.12.2025 11:23

Cześć! Dziękujemy za komentarz. Bardzo mi przykro, że rozmowa rekrutacyjna pozostawiła negatywne wrażenie. Staramy się, by każda rozmowa była profesjonalna i dawała kandydatom dobre doświadczenia, dlatego takie sygnały są dla nas ważne. Będziemy wdzięczni za krótkie doprecyzowanie sytuacji na [email protected], żeby móc ją rzetelnie wyjaśnić. Zespół EduGO

12.01.2026 12:31

Moja rozmowa wyglądała podobnie. Wrażenie negatywne, brak profesjonalizmu aż raził. Dostałam akceptację ale nawet nie brałam tej oferty pod uwagę po rozmowie rekrutacyjnej.
    Ktoś

11.12.2025 08:29

Wysyłałem/am do nich z 5 razy swoją kandydaturę, strata czasu, ponieważ nie potrafią oddzwonić, a dodają co jakiś czas ogłoszenie, że poszukują konsultanta...
    wik

01.12.2025 10:23

Witam, jakie są godziny pracy?
    Smajli

09.12.2025 18:22

A czym się różnią od siebie prace w tych trzech miejscach?

09.12.2025 19:26

Hej, Call center wykonuje połączenia wychodzące, Infolinia obsługuje obecnych klientów i rozwiązuje zgłaszane tam sprawy Centrala to np. dział HR :) Pozdrawiamy, Zespół EduGo

05.12.2025 17:53

Po rozmowie rekrutacyjnej miałem otrzymać informację zwrotną i cisza. Moje doświadczenie jest adekwatne do stanowiska. Kogo oni szukają? Codziennie odświeżają ogłoszenia o pracę, ta firma to jakaś ściema.

08.12.2025 10:05

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Zawsze przekazujemy informację zwrotną po rozmowach rekrutacyjnych - w Twoim przypadku musiało nam to niestety umknąć i jest nam naprawdę przykro za to niedopatrzenie. Odezwij się do nas na [email protected]. Sprawdzimy, co się wydarzyło! Zespół EduGO
    OPINIA ZGODNA Z RODO!

14.11.2025 13:53

Rekrutacja : O umówionej godzinie Pani Rekruterka pojawiła się na rozmowie online. W pierwszym Etapie rozmowy zostało wybadane moje doświadczenie w pracy na CC - pracowałem na wielu flagowych projektach na UOP m.in operator Play , Sunday fotowotlaika itp. (łącznie około 7 lat na CC) w tym z kilentami B2B. Również "brałem" czasami mniejsze projekty na umowę zlecenie. Pod względem doświadczenia nie było do mnie zarzutów , tak samo jak odegranie krótkiej scenki sprzedażowej z Rekruterką. Po około jakiś 20 minutach Pani Rekruterka przeszła do rozwodzenia się nad ofertą EduGO i nad tym jakie mają kursy do zaoferowania, wysłuchałem chociaż dodałem że to i tak będzie omawiane na szkoleniu , (mnie bardziej interesowały warunki umowy niż jakie konkretnie kursy nauczania będę oferował klientom na tym etapie..) Generalnie na temat umowy, szczegółów zatrudnienia, stawek i premii od siebie Pani Rekruterka powiedziała dość nie wiele, tak więc po jakiś 30 min rozmowy przystąpiłem do zadawania podstawowych pytań (czas na spotkanie 40 min). Zaoferowano mi "stabline zatrudnienie" w oparciu o umowę zlecenie - oczywiście nie zdziwiłem się bo na taką ofertę aplikowałem. Jednakże z racji tego że rozmowa już trwała długo i Pani Rekruterka bardzo się rozwodziła wcześniej nad tym jaka ich firma jest innowacyjna i jaką maja bogatą ofertę - zacząłem pytać o UOP. Zapytałem czy jeżeli dany Agent przez 3 miesiące lub więcej osiąga świetne wyniki - to czy ma możliwość ubiegania się o UOP - odpowiedz brzmiała : Firma dynamicznie się rozwija i nie wykluczamy w przyszłości takich umów jednakże obecnie żaden z Agentów nie posiada takiej umowy. Szanowny Zarządzie EduGo - szukacie Agentów którzy mają pracować w systemie 8 godzinnym od poniedziałku do piątku więc to oznacza cały etat - cało tygodniowy normalny system pracy, oczywistym faktem jest to że osoby z doświadczeniem (a takich szukacie podobno) bedą nalegać/pytać na rekrutacji o Umowę o Pracę ,wasi Rekruterzy udają zdziwienie tym faktem i podkreślają że tak bardzo się rozwijacie. To skoro tak się dynamicznie rozwijacie i macie podobno juz tysiące klientów do dlaczego tak traktujecie przedmiotowo Agentów którzy wykonują najcięższą pracę!? Inne firmy z branży CC jeżeli oferują umowę zlecenie to idzie to w parze z elastycznym grafikiem i przejściem w pózniejszym okresie na UOP lub jeżeli to faktycznie jakieś firmy krzak i nie mogą dać UOP to chociaż dają ten elastyczny grafik. Natomiast kombinacja pracy pełnego etatu po 8 godzin jeszcze z naciskiem na soboty - czyli FULL PEŁEN ETAT z umową zlecenia FOREVER , nie spotkałem takiej opcji jeszcze.. No i teraz przejdziemy do większych absurdów, a mianowicie spytałem oczywiście jaki jest okres wypowiedzenia tej umowy w związku z tym ,że padło dwukrotnie z tego co pamiętam hasło "stabilne zatrudnienie". Pani Rekruterka była bardzo zdziwiona tym pytaniem, i z trudem wydusiła - że nie ma okresu wypowiedzenia. Oczywiście dopytałem : Ale nie ma w ogóle? Czyli ile jest dni okresu wypowiedzenia? Padła odpowiedz : zero. (ZEROO !!! 😂 byłem w szoku) Dodałem ,że wniosek z tej umowy jest taki ,że jeżeli nie ma żadnego okresu wypowiedzenia to możecie zwolnić w każdym czasie Agenta w trybie Natychmiastowym w danej minucie zgodnie z prawem. Pani Rekruterka na to odpowiedziała że "tak nie robimy , trzymamy się długości umów". No cóż (nawet na jakiś krótkich projektach firmach krzak są okresy wypowiedzeń). Omówiliśmy zarobki - tutaj mały plus dla firmy - są premie i z wywiadu bezpośrednio z Agentami którzy obecnie są zatrudnieni jest szansa na ich wyrobienie natomiast system jest dość nieprzejrzysty Agenci nie mają wglądu czy spotkanie faktycznie się odbyło z klientem a z tego są rozliczani. Dałem do zrozumienia Pani Rekruter że system w którym Agent wyrabia cel na premie, a ten Cel jest podnoszony z miesiąca na miesiąc regularnie przez lidera aby uniemożliwić Agentowi wyrobienie premii , jest dla mnie nie dopuszczalny a takie przykłady do mnie dotarły z Państwa Firmy. Drugim Etapem rekrutacji miało być szkolenie uwaga : 4 dni po 7godzin zakończone egzaminem. Oczywiście po kolejnym dopytaniu okazało się że jeżeli Agent po tych 4 dniach nie zdoła napisać tego egzaminu na ponad 85% nie otrzymuje żadnego wynagrodzenia - (żadnego! czyli 4 dni za darmo) Jestem bardzo ciekaw czy tą "Dynamiczną umowę zlecenie" Państwo datujecie z początkiem szkolenia czy z końcem , myślę że dla Inspekcji Pracy mogłoby być to interesujące. Podczas szkolenia Agenci dostają materiały do nauki do domu na pamięć - chore. Zgłosiłem chęć wzięcia udziału w szkoleniu pomimo wszystkich "niewygodnych" pytań które zadałem , jednakże pomimo doświadczenia dostałem feedback że znalezli innych kandydatów. Firma przeprowadza nie kończący się Casting - szuka Agentów z doświadczeniem ale to nie wystarczy bo idealny Kandydat musi być jeszcze potulnym barankiem z podkulonym ogonem , nie mieć własnego zdania , nie zadawać pytań , być w euforii że jest na umowie zlecenie.

17.11.2025 15:44

Cześć, dziękujemy za poświęcony czas i szczegółowy feedback dotyczący procesu rekrutacji. Na chwilę obecną podstawową formą zatrudnienia na stanowisku Konsultanta w naszej firmie jest umowa zlecenie. Umowa ta jest podpisywana przed rozpoczęciem szkolenia, co daje możliwość dokładnego zapoznania się ze wszystkimi jej warunkami. Pracujemy też obecnie nad ścieżką rozwoju w ramach stanowiska Konsultanta, co w niedalekiej przyszłości może uwzględniać również inne formy zatrudnienia. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach!
    Marta

04.11.2025 10:33

Dzień dobry, mam pytanie, po jakim czasie się dostanie umowę o pracę? I po jakim czasie i na jakich warunkach się dostaje „awans”? Na inne stanowisko?
    Pracownik byly

04.11.2025 17:27

,,awans” dość szybko natomiast nie wiąże się to z wyższa płaca. Umowy o pracę w Call center nie dają z tego co się orientuję.

10.11.2025 12:38

Cześć Marta! Dziękujemy za pytanie. Podstawą zatrudnienia na stanowisku konsultanta telefonicznego jest Umowa Zlecenie, ale jako że firma dynamicznie się rozwija, regularnie pojawiają się możliwości zmiany stanowiska w ramach struktury firmy, co umożliwia przejście na Umowę o Pracę.

04.11.2025 09:50

04.11.2025 10:18

Cześć Natalia, dzięki za pytanie! Do każdej sytuacji podchodzimy indywidualnie - odezwij się proszę do nas na [email protected] :)
    Zuzanna

25.10.2025 15:59

Dostałam zaproszenie na rozmowę na inne stanowisko niż to, na które aplikowałam. Gdy poinformowałam w rozmowie telefonicznej, że obawiam się, że nie mam kompetencji na dane stanowisko otrzymałam zbywającą odpowiedź, że nic nie szkodzi i bym i tak wysłała portfolio. Ku mojemu zdziwieniu po wysłaniu katalogu moich prac dostałam zaproszenie na dalszy etap - rozmowę, która trwała godzinę i przebiegła w sposób pozytywny (na której znów wyraziłam zaniepokojenie i znów otrzymałam feedback, że moje umiejętności są wystarczające). Musiałam wypełnić kartę dyspozycyjności oraz zarezerwować kolejną godzinę na następny etap kwalifikacji. Etap, który zakończył się po 3 minutach stwierdzeniem, że cała rekrutacja jest pomyłką i nie posiadam minimalnych umiejętności do objęcia stanowiska, które przecież były zawarte w ogłoszeniu (którego nawet mi nie przedstawiono, gdyż to firma wyszła z inicjatywą rozmowy). Mimo iż każdy z rekruterów wydawał się sympatyczną osobą to nie wyobrażam sobie pracy w firmie, gdzie już na etapie rekrutacji panuje chaos i niekompetencja, tym bardziej, że na każdym etapie rozmowy miałam do czynienia z inną osobą i żadna nie wyłapała błędu poprzedniej. Strach pomyśleć, gdybym również "przypadkowo" została zatrudniona.

28.10.2025 13:48

Cześć, dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że proces rekrutacji nie przebiegł u Ciebie tak, jak powinien. Faktycznie pojawił się błąd komunikacyjny przy dopasowaniu stanowiska, za co przepraszamy. To była wyjątkowa sytuacja i nie jest to standard, jaki zapewniamy kandydatom. Rekruterzy oceniali Twoje kompetencje pozytywnie na wcześniejszych etapach, stąd zaproszenia dalej, choć ostatecznie profil roli okazał się inny niż zakładano. Dziękujemy za Twój feedback, to dla nas ważny element usprawnień w komunikacji wewnętrznej, żeby podobne sytuacje się nie powtarzały. Powodzenia w dalszych rekrutacjach i trzymamy kciuki za kolejne zawodowe kroki!
    BrzoKa

21.10.2025 14:31

Aplikowałam na stanowisko konsultanta telefonicznego.Po kilku dniach dział rekrutacji podjął próbe kontaktu ze mną ale z powodu niemożliwości korzystania z telf. w pracy, nie mogłam odebrać. Dostalam SMS z prośbą o kontakt ale nie było podanego numeru, ani widocznego numeru w podjętej próbie a SMS był zablokowany bez szans na odpowiedź.W następnym dniu była taka sama sytuacja tym razem w SMS-ie był podany numer kontaktowy pod, który miałam się kontaktować. Szkoda tylko że to głuchy telf ,bez jakiegokolwiek sygnału i z automatu włącza się poczta głosowa. Sama nw już co o tym wszystkim mysleć i czy dalej jestem zainteresowana podjęciem pracy. Dodam tylko, że próbe kontaktu podjęłam w godzinach popołudniowych a nie wieczornych bo pracuje na zmianie od 6 do 14 i zadzwoniłam zaraz po zakończeniu pracy.

23.10.2025 10:22

Dziękujemy za opinię! Rzeczywiście, na wiadomość SMS wysyłaną po nieudanej próbie kontaktu nie da się bezpośrednio odpowiedzieć ani oddzwonić - jest to automatyczna wiadomość z naszego systemu telefonicznego. Wystarczy jednak oddzwonić na numer, z którego dzwoniliśmy chwilę wcześniej - SMS jest wysyłany minutę po próbie połączenia, żeby ułatwić kontakt osobom, które nie mogły odebrać w danym momencie. Zachęcam do napisania do nas na adres [email protected] - chętnie pomożemy i wyjaśnimy sytuację.
    Zainteresowana

14.10.2025 12:45

Witam, Chciałam dopytać odnośnie stanowiska konsultanta telefonicznego czy praca jest możliwa tylko na umowie zlecenie czy po czasie jest szansa otrzymać umowę o pracę ?Pozdrawiam

15.10.2025 07:43

Cześć! Podstawą zatrudnienia na stanowisku konsultanta telefonicznego jest Umowa Zlecenie, ale jako że firma dynamicznie się rozrasta, regularnie pojawiają się możliwości zmiany stanowiska wewnątrz struktury firmy, co jak najbardziej daje szansę przejścia na UoP. Zespół EduGO
    Jakub

09.09.2025 11:50

Jakiś czas temu aplikowałem na stanowisko Młodszego Analityka Danych. Zostałem zaproszony na 1 etap rekrutacji, który polegał na rozwiązaniu zadań na podstawie załączonych danych. Po 2 tygodniach od odesłaniu zadania, poprosiłem o informację zwrotną nt. statusu rekrutacji. W odpowodzi otrzymałem informację w jakich dniach firma będzie się kontaktować z kandytatami. W związku z tym, że w tym terminie przebywalem na urlopie (o czym poinformowałem dział HR), dwukrotnie napisałem maila po powrocie z prośbą o informację zwrotną nt. statusu aplikacji. Niestety do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Sytuacja w której angażuje się kandydata i zostawia go bez informację zwrtonej uważam za nieprofesjonalną, stąd moje duże rozczarowanie praktykami firmy EduGo. W przypadku wybrania innego kandydata byłem skłonny obserwować nowe oferty, ponieważ pierwotnie firma wywarła pozytywne wrażenie. Jednakże biorąc pod uwagę powyższą sytuację niestety nie będę zainteresowany współpracą z firmą, która nie szanuje czasu kandydatów.

10.10.2025 16:03

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, jeśli w Twoim przypadku zabrakło odpowiedzi - szczególnie po tym, jak kilkukrotnie się kontaktowałeś. W rekrutacji na Młodszego Analityka otrzymaliśmy wiele aplikacji z dołączonymi odpowiedziami na zadanie, dlatego w wiadomości zaznaczyliśmy, że skontaktujemy się tylko z kandydatami zaproszonymi do kolejnego etapu. Jednocześnie zawsze staramy się odpowiadać na indywidualne zapytania - jeśli tym razem to nam umknęło, to przepraszamy! Jeśli masz ochotę, napisz proszę na [email protected] z prośbą o kontakt, na pewno się odezwiemy! Zespół EduGO

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EduGO P.S.A.?

Kontakt - EduGO P.S.A.

ul Wólczańska 125 90-521 Łódź

Karolina W

17.09.2025 10:10

Agata K. to najlepsza liderka jaką miałam, takich to ze świecą szukać😉 Wyrozumiała, daje feedback, stara się podnieść wynik pracownika jak może. Sama praca tak jakby w sprzedaży na słuchawce - zdalna w fajnych godzinach- więc jest przestrzeń na życie prywatne można dodatkowo pracować w soboty jak chce się zrobić godziny dodatkowo także fajna opcja 😊
    Odciągane składki ZUS

10.09.2025 20:39

Mam pytanie do osób pracujących i tych, co są po rozmowie. Aplikuję do call center i jestem ciekaw czy przy umowie zlecenia EduGO odciąga składki czy jest to czyste wynagrodzenie. Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź. Dziękuję

14.09.2025 13:33

Tak, są zdrowotne i można też wybrać chorobowe Ogólnie jak na zlecenie to warunki są spoko
    Kin

04.09.2025 22:02

Pracowałam kilka lat temu i nie narzekałam,ale fakt że mam druk sprzedażowy. Później zmieniłam ,bo brakowało mi bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ale obsługa klienta tzw. na żywo plany sprzedażowe w innych firmach to dopiero jest hardcore. Także edugo naprawdę źle nie wypada.
    kx9

29.08.2025 17:14

Praca jest zupełnie niegodna polecenia, chyba że na chwilkę w trakcie szukania czegoś lepszego i kiedy pilnie potrzebujecie pieniędzy. Poprzeczka jest podnoszona i cel nie zawsze jest możliwy do zrealizowania z racji na fakt, że dobra i udana sprzedaż musi uwzględniać popyt i podaż usługi/produktu, podczas gdy zajęcie to wydzwanianie do losowych ludzi i to jeszcze w godzinach ich pracy, z nadzieją, że kogoś uda się zachęcić (innymi słowy: jest to typowy telefoniczny spam, a spamerów się nie szanuje, co zresztą pokazują badania, np. według artykułu Strefy Biznesu "Te zawody cieszą się największym szacunkiem Polaków w 2024 r. Mamy najnowszy ranking profesji"). Firma siłą rzeczy prezentuje podejście, zgodnie z którym sprzedaż i zaangażowanie zależą od poprawnego wypowiedzenia konkretnej formułki - jak wcześniej, jest to zauważalny brak elastyczności. Osoba docelowa w pierwszej kolejności musi sama chcieć coś nabyć, inaczej usługa lub produkt są jej wciskane. Albo ktoś w firmie tego nie rozumie, albo udaje, że to za trudne. Niezrozumiały i niepotrzebnie obciążający jest czas szkolenia tak jak ilość materiałów. W każdym podobnym call center, a miałem już styczność z niejedną telefoniczną obsługą klienta, konkrety dałoby się ująć w ciągu 1 dnia. Wystarczy dać wydrukowany skrypt na max. jednej kartce. Na drugiej kartce sposoby na zbijanie obiekcji klienta. Na 3 kartkach, ale tylko dlatego, że trzeba pokazać coś na obrazkach, więc objętościowo wychodzi więcej, dałoby się zmieścić informacje na temat obsługi programu, czasem nawet wcale się tego nie przekazuje, tylko obsługę obserwuje się przez jeden dzień u innych osób, które pracują dłużej. Cennik, jeśli jakiś jest, zajmuje jedną stronę. Od siebie dodam, że po każdym wylogowaniu czułem się jak wyciśnięta cytryna. Przebodźcowanie i monotonne wykonywanie powierzonych czynności sprawiały, że zmęczenie bywało porównywalne do pracy fizycznej. Nie żałuję, że już tam nie pracuję.
    Oooo

28.08.2025 12:32

Czy mozna ta prace traktowac na 3/4 etatu lub 1/2 etatu skoro i tak proponuja umowe zlecenie?

27.08.2025 16:38

Jak wyglada szkolenie wstepne moze ktos opisac i co jest po szkoleniu wstepnym?
    Momo

27.08.2025 12:14

Po przejściu dwóch etapów rekrutacji na stanowisko nauczyciela i odbyciu godzinnych spotkań zdalnych, z przykrością zauważam brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej (nawet po mailu z prośbą o aktualizację statusu sprawy). Jednocześnie oferta pracy na tę samą pozycję została odnowiona. To dość ironiczne, że firma, która ma kształcić młodych, sama nie potrafi zachować się przyzwoicie i z szacunkiem w świecie dorosłych.
    Ta

23.08.2025 12:05

Po wykonaniu zadania nawet nie napisali maila, że nie przechodzę dalej. Jesli tyle się wymaga na samym początku, to wypada chociaż odpowiedzieć. Nie polecam aplikowania tu.
    anka354565

26.08.2025 13:54

żadnego maila od momentu wysłania zadania?

27.03.2025 10:36

niedoszly pracownik

05.08.2025 09:23

jak to odpadali sami czy im dziękowano i nie zapraszano ich na kolejne?
    Nel

12.08.2025 06:12

Szkolenie długie ale w żadnym CC nie dostałam tyle wiedzy co tu. Scenek nikt nie lubi ale z drugiej strony siadając już do pracy miałam poczucie że jestem dobrze przygotowana

11.08.2025 13:13

Praca w EduGo była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem. Trafiłem do zespołu Estery, gdzie panowała świetna atmosfera, dużo wzajemnego wsparcia i zrozumienia. Chyba pierwszy raz trafiłem na Team Liderke o tak wysokich kompetencjach w zarządzaniu zespołem, co oczywiście przekładało się na jakoś naszej pracy. Firma z całą pewnością dba o rozwój pracowników. Od samego początku pracy w EduGo otrzymałem solidne wsparcie. Wielokrotnie brałem udział w szkoleniach, aby podnosić swoje umiejętności. Na tle innych firm, w których pracowałem, EduGo z całą pewnością wyróżnia się dbałością o pracownika. Wynagrodzenie zawsze było wypłacane terminowo, tak samo jak premie za wyniki, które da się osiągnąć bez dwóch zdań. Zmieniłem pracę jedynie ze względu na zakończenie studiów i podjęcie pracy w innym zawodzie, ale gdyby nie to, z pewnością zostałbym w EduGo. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka stabilnego, wspierającego środowiska pracy i możliwości rozwoju.
    Monia9853

11.08.2025 11:24

Witam . Czy ktoś orientuje się jak długo po rozmowie rekrutacyjnej, czeka się na odpowiedź,a potem ewentualnie na szkolenie i jak długo trwa szkolenie?
    Xyz

04.08.2025 23:53

Czy moze mi ktos powiedziec czy w tej pracy mozna miec elastyczny grafik czy jest on narzucany np od 8 do 16? Chce aplikowac a mam prace na pol etatu i chcialabym to jakos polaczyc
    Kama

05.08.2025 22:29

Jest narzucany. Często możesz sobie wybrać godziny w przedziale, ale daje Ci to opcje przesunięcia pracy o godzinę. Zależy jakie stanowisko, bo co innego CC, co innego tutorzy z zajęciami. Mimo sztywnych godzin, wyłącznie umowa zlecenie, nawet po latach. I oczywiście pracujesz na własnym sprzęcie, własnym internecie, nie ma dopłat do tego.

05.08.2025 19:35

Zdecydowanie mogę polecić, rekrutacja poszła sprawnie i szybko dostałam odpowiedź. Na szkoleniu było sporo materiału, ale po nim faktycznie byłam przygotowana do pracy. Moja liderka jest bardzo wyrozumiała, ze wszystkim można się dogadać 😊
    Anna

05.08.2025 16:31

Szkolenie bardzo fajne, pracowałam w kilku CC i nigdzie tak kompleksowo nie podchodzono do tematu. Wiedzy jest sporo, ale jest przekazana w ciekawy sposób. To dopiero moje początki ale póki co wszystko mi odpowiada

01.08.2025 21:45

O co chodzi z certyfikacją? I jak to wygląda ?

02.08.2025 13:35

Po szkoleniu odbywa się certyfikacja. Jest to rozmowa coś jak scenki sprzedażowe. Rozmawiasz z liderem i sprawdzana jest znajomość zajęć, reakcja na obiekcje. Po prostu taka rozmowa jak na szkoleniu tylko taka ważniejsza i od niej zależy czy dopuszczą Cię na słuchawkę.

02.08.2025 13:37

To taka rozmowa sprzedazowa z liderem. Taka scenka od której zalezy czy dopuszczą CIę na słuchawkę. Skrypt, obiekcje, twoja reakcja na obiekcje, itd w sumie jak na szkoleniu.
    Anonimowy

31.07.2025 16:45

Czy za szkolenie jest płacone jeśli ktoś odpadnie na którymś etapie?

01.08.2025 12:55

Szkolenie jest płatne dopiero po przepracowaniu 80h. W innym przypadku jeżeli zrezygnujesz wcześniej, lub odpadniesz podczas szkolenia nie dostaniesz wynagrodzenia.
    Incognito

01.08.2025 14:37

Szkolenie jest płatne , ale musisz je zakończyć z pozytywnym wynikiem i przepracować określoną liczbę godzin. W przeciwnym razie nie otrzymasz wynagrodzenia za szkolenie.
    Nieznana

30.07.2025 23:59

Ludzie, jak może ktoś wywalić przez scenkę sprzedażowa podpisujesz umowę przed szkoleniem, nie rozumiem
    Incognito

01.08.2025 14:35

Szkolenia można nie zaliczyć . Wtedy nie przystępujesz do pracy.

13.07.2025 16:22

Luna

29.07.2025 13:45

Hejka. Pracuję, kończy mi się 1.5 roku umowy, drugiej już nie podpisuję z powodu podjęcia się studiów i braku czasu, ale to co mówisz to totalnie nieprawda, ja jestem osobą, która nigdy nie ma DEMO, bo ich nie lubi😀
    Zadowolona :)

12.03.2025 17:26

Pracuję w firmie od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona. Wynagrodzenie zawsze wypłacane jest na czas, a dodatkowo można liczyć na premie uznaniowe. Przy odrobinie zaangażowania bez problemu da się zarobić więcej niż najniższą krajową. Wsparcie ze strony Team Leadera jest na każdym kroku — zawsze można liczyć na pomoc i wskazówki. Firma dba o rozwój pracowników, organizując dodatkowe szkolenia zarówno zespołowe, jak i indywidualne. Dzięki temu ciągle podnoszę swoje kwalifikacje i czuję, że się rozwijam. Oczywiście, jak w każdej pracy, trzeba się wykazać, i wynik jest bardzo ważny, ale jeśli masz wyniki, przełożeni to naprawdę doceniają. Co więcej, firma elastycznie podchodzi do kwestii wolnego — nie ma problemu z urlopami czy dniami wolnymi. Gorąco polecam pracę tutaj każdemu, kto nie jest leniwy i chce pracować ;)

02.04.2025 11:32

Dziękujemy za opinię potwierdzającą takie aspekty jak dobra współpraca z team leaderem, rozwój kompetencji poprzesz szkolenia i wynagrodzenie uwzględniające premie przy realizacji wyniku sprzedażowego. Zależy nam na tym, aby każdy, kto angażuje się w pracę i realizuje cele, został doceniony. Pozdrawiamy :) Zespół EduGO
    Niedoszły pracownik

25.07.2025 12:30

A jak wyglądały te faktyczne godziny pracy na słuchawce? Czy to sztywne godziny 5 dni pod rząd? Czy są jakieś wolne pomiędzy? Jak z przerwą?
    Anonimka

21.07.2025 14:36

Nie polecam :/ Firma na początku robi bardzo dobre wrażenie które kończy się na rozmowie rekrutacyjnej. Pan rekruter bardzo nieprzyjemny, na większość moich pytań dotyczących umowy czy ubezpieczenia odpowiadał, że nie jest w stanie mi powiedzieć albo, że dowiem się później. Cały czas sugerował mi, że robi ze mną rozmowę, bo musi, ale że w jego opinii mam za małe doświadczenie (nie wprost ale tak to brzmiało z całych słów) i nawiązywał do mego młodego wieku Więc po co zapraszać kogoś jak potem tak się do niego odnosi? Bynajmniej w moim wypadku tak było i się rozczarowałam

Zostaw merytoryczną opinię o EduGO P.S.A.